A jól megérdemelt ünneplés!
The night is young! 💙❤️ pic.twitter.com/DHJuOe6qgI
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 13, 2025
Főleg úgy, hogy júliusban még azt nyilatkozta, hogy szükség van védekező középpályásra.
Csak köztünk szólva, én még mindíg nem akarom ezt elhinni.
Nem akar oda új igazolást, jó neki a jelenlegi felhozatal:
Most olvasom. Remélem ez már a végleges opció. Azért megvárom a Here we go-t
Ahogy olvastam, ez még távolról sem megerősített hír, ha így van, szerintem az 1:1-be lépés volt a kulcs ehhez. Azóta indultak be igazán a dolgok az igazolások terén.
Araujo nem hiszem hogy befektetésnek jött bár 4 millióért simán megérte. Szerintem neki Flick lett a "veszte". Látványosan nem számolt vele, még ha a klub kezdettől fogva eladásra szánta, akkor is megérte volna párszor betenni, sőt az árának is jobbat tett volna.bence0330 írta: ↑2024.08.11. 10:03:00Emersonnal kezdődött ugye, ha jól rémlik pár hét alatt adtuk el. Lehet hogy ezek kalkulált bizniszek, "befektetések", nála meg Araujonál eléggé bejöttek anyagilag. Roque szerintem nem ez a kategória.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.11. 10:00:09Jó döntés az eladás, ennyiért pláne, de őszintén magyarázza el nekem valaki ezeket a transzfereket? Araujo, Roque.. nagy dirrel-durral leigazoljuk őket aztán kb. az első jöttmentnek próbáljuk elsózni.
Szerintem is befektetések. Ráadásul elvárják tőlünk minden nyáron, hogy adjunk el játékosokat. Hová? Ha nem lennének a Masiasok, Lenne vagy 12 felnőtt játékosunk, benne a B-be érkező Araujo és Pedri, valamint az ingyen érkezők, mint Gündogan, Christensen, Inigo.
Emersonnal kezdődött ugye, ha jól rémlik pár hét alatt adtuk el. Lehet hogy ezek kalkulált bizniszek, "befektetések", nála meg Araujonál eléggé bejöttek anyagilag. Roque szerintem nem ez a kategória.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.11. 10:00:09Jó döntés az eladás, ennyiért pláne, de őszintén magyarázza el nekem valaki ezeket a transzfereket? Araujo, Roque.. nagy dirrel-durral leigazoljuk őket aztán kb. az első jöttmentnek próbáljuk elsózni.
Ezért kéne befejezni, hogy a mindenkori edző látványosan mellőzi az előszezon során, aki nem tetszik és még millió cikkben fejtegetik, hogyan kéne valakinek távozni. Araujo esetén, ha nem csinálunk ilyeneket, akkor simán lehetett volna másfélszer ekkora az eladási ár, elég jó szezonja volt a Las Palmasnál.
Az a 10 millió több mint korrekt ár, főleg, hogy 4 millióért vettük, ráadásul tudják, hogy Flick nem számít rá.vg99 írta: ↑2024.08.10. 16:32:15Azért J Araujo 10 millióért jó deal.
Kb az angoloknak és sz araboknak lehet eladni csak túlárazva vkit. Néha sikerül.
Todibon is keresünk.
Kár, hogy Garcia nem kell egy 10-15ért a Gironanak.
A drága fizus játékosok (Fati, Lenglet, Inigo) lesz kemény dió.
Roque vagy Torres gondolom esélytelen végleg, pénzért.
Pedrinek lesz nehéz a csapatba kerülés.
Istenem… EG aki nagycsapatban eddig kapufa volt. Csak Faye-t ne bohóckodjuk el, fiatal ígéret, ott a jövő, tök bíztatóan focizott a madrid ellen is.
Szerintem is várjuk ki a végét. Én eladnám bármelyiket Laporte-ért.
Én amúgy nem vagyok meggyőződve, hogy akkora balfogás lenne. Amikor itt játszott azért még 21 éves volt, teljesen rutintalan és sokszor egy Piqué vagy Lenglet volt mellette. Azóta pedig a Gironában egy remek szezont hozott le, a válogatottban is az olimpián ő volt a legjobb, legstabilabb belső védő a csapatban.