Paco Alcácer
- Varatrix
- Director del Fútbol
Szerintem bőven benne van hogy hosszútávon átveszi Suárez helyét a csapatban. Nagyon örülök neki egy próbát bőven megért. Nagyon szorítok neki, már a Valenciában is egy nagyon szimpatikus játékos volt. Bízom benne hogy az Umtiti, Denis, Andre, Paco négyesből minél többen a csapat jövőbeli gerincévé válnak majd. De banyek félelmetes cserelehetőségeink vannak.
Cilessen, Aleix, Umtiti, Mathieu, Digne, Andre, Denis, Rafinha, Arda, Paco, kezdőbe 11-nek (10) is elfogadná nem kevés csapat.
Cilessen, Aleix, Umtiti, Mathieu, Digne, Andre, Denis, Rafinha, Arda, Paco, kezdőbe 11-nek (10) is elfogadná nem kevés csapat.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LE fiatal centert keresett - és ő az. Sok szóba hozott inkább Neymar helyére lett volna jó - de ott már Arda van. Center legfeljebb fiatal brazil lett volna, de azoknál Alcacer valószínűleg nem csak per pillanat jobb.Subinho írta:Örülök neki, szerintem jó igazolás, a Nolito, Vietto párostól jobb, Gameiro meg halva született ötlet volt, nem jött volna padozni. Láthattuk az utóbbi 2-3 évben a ligában, szerintem ügyes játékos. Meglepett h nem került az EB utazó keretbe... most majd bizonyíthat. Fiatal, lendületes, remélem sok gólt fog lőni és esetleg pár év múlva méltó utódja lesz Luisnak! Hajrá!!!
Tegyük fel igaz, egyrészt 5 éve volt, másrészt 17-18 éves, gyakorlatilag a legtöbb tini kezében a közösségi oldalak arra jó, hogy ott sirankozzanak. De ami a legfontosabb, mostmár itt van.
visca el barca írta:szerencse, hogy nem ő írta, különben be kellene számoltatni - szóban és írásban is - a vezetőség felé.
ÁÁÁ egy Semper klasszikus!
Egy madridista csellengőt én se látok szívesen a csapatban!!!4!4!4!4!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
És tényleg... de 21-én sem játszottunk, csak 22-én vmikor este 9-kor (Magyar idő szerint), szoval az se nagyon stimmel
https://www.fcbarcelona.com/football/fi ... na_sevilla" target="_blank
https://www.fcbarcelona.com/football/fi ... na_sevilla" target="_blank
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerencse, hogy nem ő írta, különben be kellene számoltatni - szóban és írásban is - a vezetőség felé.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Valakit tényleg érdekel, h x éve mit írt ki valami közösségi oldalra a kölyök? (ha kiírta)
A saját csapattársamat elküldöm az anyjába meccsen akkor most utálom vagy nem issza meg a sört, amit utána kikérek neki?
A saját csapattársamat elküldöm az anyjába meccsen akkor most utálom vagy nem issza meg a sört, amit utána kikérek neki?
- Veidt_madridista
- Madridista
Az jo, mert a kepen 21-e vanMessiNeymarSuarez írta:
Kiderült hogy a Real drukkerek szerkesztették a képet, de annyira bénán hogy a dátumot se találták el mert nem is meccseltünk akkor
2011 oktober 11-én nem is játszottunk
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kiderült hogy a Real drukkerek szerkesztették a képet, de annyira bénán hogy a dátumot se találták el mert nem is meccseltünk akkor
2011 oktober 11-én nem is játszottunk
2-án, 15-ödikén, 19-edikén volt meccsünk szoval időeltolodásrol se lehet szo ...
2012 junius 16-án (vagy 2016 jun 12?) meg milyen meccset tolt volna a Barca? Strandfocit? :DDD
- Normandia
- Director del Fútbol
Üdv Paco, remélem megéred a pénzed. Sok sikert neked és ez által nekünk is!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
AGGGYUK EEEL!!!!
kamu, ne legyetek már hülyék lécci.
kamu, ne legyetek már hülyék lécci.
- randomguy
- Capitá del Barça
voltam olyan hülye és végigpörgettem a twitterjét, mondanom sem kell, nem találtam meg a képen látható bejegyzéseket, viszont ha igazak is voltak hülye lett volna nem törölni őket.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Örülök hogy végre lezártuk ezt a kérdést is.Valamivel jobb játékosnak érzem mint Munirt, az hogy ennyi pénzel jobb e hááát majd kiderül, de ha bevallotja a reményeket, teszem azt ennél messzebb jut és Luis helyére áll idővel akkor azt mondom bánja a kánya mennyibe került.
Amúgy szerintem LE olvassa a fórumot. Egész szezonban nyigtunk, hogy nem csinálunk hosszú távú igazolást, na erre Denis, Gomes,Umtiti, Alcer,Dignie, és Bravo pótlására is találtunk egy jó képességű jó korban levő kapust.Közülük nagy Számok törvénye alapján legalább egynek be kéne vállni.
Ha nem számoljuk hogy az eladások elég sántán mentek el akkor azt kell mondjam nagy piros pont.
Amúgy szerintem LE olvassa a fórumot. Egész szezonban nyigtunk, hogy nem csinálunk hosszú távú igazolást, na erre Denis, Gomes,Umtiti, Alcer,Dignie, és Bravo pótlására is találtunk egy jó képességű jó korban levő kapust.Közülük nagy Számok törvénye alapján legalább egynek be kéne vállni.
Ha nem számoljuk hogy az eladások elég sántán mentek el akkor azt kell mondjam nagy piros pont.
Na,megérkezett Alcacer a csapatba.Én személyesen nem örülök neki ,én Munirt preferáltam volna.
- Subinho
- Director del Fútbol
Örülök neki, szerintem jó igazolás, a Nolito, Vietto párostól jobb, Gameiro meg halva született ötlet volt, nem jött volna padozni. Láthattuk az utóbbi 2-3 évben a ligában, szerintem ügyes játékos. Meglepett h nem került az EB utazó keretbe... most majd bizonyíthat. Fiatal, lendületes, remélem sok gólt fog lőni és esetleg pár év múlva méltó utódja lesz Luisnak! Hajrá!!!
Hát reméljük, hogy nem Pákónak.visca el barca írta:szerintem sokkal fontosabb, hogy hogy kell ejteni a nevétpalesz77 írta:A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni?
Na takarodjvisca el barca írta:szerintem sokkal fontosabb, hogy hogy kell ejteni a nevétpalesz77 írta:A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni?
Egyetlen dolog rémlik tőle, amikor parkolóra tette a középső védőinket az 1-1-es meccsen.
- barca0417
- Entrenador del Barça
André Gomesnek lett volna jó a 15-ős, akkor a cseretámadóhoz jobban illő 21-es mehetne neki.palesz77 írta:A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni? En a 16-osra tippelek, a Valenciaban is abba tolta eleinte, elotte meg 26-os volt a Getafeban, lehet van valami kotodese a 6-oshoz..
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerintem sokkal fontosabb, hogy hogy kell ejteni a nevétpalesz77 írta:A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
LE-nek kellett egy csere támadó, hát a bizonyítványét nézve nála tökéletesebbet nem igen találtunk volna. Fiatal, tehetséges, spanyol válogatott, benne van a bizonyítási vágy, elég jó társaktól tanulhat-fejlődhet majd. Rendben lesz azt hiszem. Amennyi percet kap, remélem fosni fogja a gólokat. Hajrá!
Visca El Barca!
Més que un club
Més que un club
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A legfontosabb kerdest meg nem is boncolgattuk, hanyas szamot fogja vajon viselni? En a 16-osra tippelek, a Valenciaban is abba tolta eleinte, elotte meg 26-os volt a Getafeban, lehet van valami kotodese a 6-oshoz..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha jól emlékszem Madridomon szúrta ki a szemem a posztpalesz77 írta: MNS: Nem tudom te milyen forditasokat olvastal arrol az Asensio interjurol, de ezek kozul egyiket se igy mondta..
Amúgy sokan feleslegesnek tartják, de szerintem meg igenis pihentetni kell Lajost is, nem jó ha mind a 60 mérkőzést végigjátsza a szezonban. sérülésről nem is beszélve.
Kell a mély keret, úgy is azért sirtunk szezonközben hogy nincs kit becserélni
Ha a vezetés 2 és 1/2 szer többre értékeli (ráadásul mi csak jövőre látunk pénzt), mint Munirt, akkor ezt meg kellett lépni. Az igazolások értékelése nálam attól függ,hogy LE most már valóban rotálni akar-e, vagy marad a gála - kispad elképzelésnél. Az előbbi esetben azt lehet mondani, hogy minden új játékos ígéret arra, hogy bármilyen összeállításban a valódi Barca játsszon.