„Két rosszabb meccs még nem a világ”

Messi a nyugalomra, és egy szokásos Barçára voksolt

„Két rosszabb meccstõl azért még nem kell falnak menni” – mondta Leo Messi, ezzel nyugtatva a szurkolókat, és a sajtó kritikusabb felét az Atlético elleni vereség, és a Racing ellen mutatott gyengébb játék után. A futballista jelezte: tudják, hogy nem lehet fél vállról venni egy ellenfelet sem, így a Stuttgartot sem, mert egy hiba végzetes lehet a Bajnokok Ligájában. Ezért kedden este is úgy kell majd pályára lépniük, hogy minden idegszálukkal a gyõzelemre törnek.

„Kétségtelen, hogy nem ez az a focit, amit általában szoktunk játszani, de nem szabad azért falnak menni csak két meccs miatt. Azt kell tennünk, amit mindig, legyen nálunk a labda, és játsszunk gyorsan” – vázolta a receptet kedd estére Messi, aki elfogadta azokat a véleményeket, hogy a Racing ellen nem játszott jól a csapata, ezzel kapcsolatban igazat adott Pep Guardiolának is.

„Reméljük, hogy nem ismétlõdik majd meg ez a gyengébb játék, mert a Madrid közel van hozzánk, a Bajnokok Ligájában pedig elég egy hiba, és „mész az utcára.” De tudjuk, hogy ezen a szinten semmi sem könnyû, elég egy rosszabb mérkõzés, és megnehezíted a dolgod, vagy akár ki is eshetsz. Mindezt tudjuk, ezért oda fogunk figyelni, hogy jó eredménnyel távozhassunk majd Stuttgartból” – magyarázta az argentin, végül megjegyezte:

Ugyanúgy fogunk kimenni a pályára, mint minden más esetben, tisztelve az ellenfelet, de törekedve a gyõzelemre.”