Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kiváncsi vagyok hol folytatja, tavaly egész évben sérült volt, így nem sok értelme van a folytatásnak. Ezt a pár meccset ugye már a fiatalok is lehozzák. Minden jót neki. A régi csapat egy utolsó szelete távozik hivatalosan is mostmár
Lónak is 4 lába van, mégis megbotliksoadroli írta: ↑2024.08.12. 11:02:36akkor pont nem lettünk bajnokok, ezért volt utólag kicsit keserédes az a győzelem. de amúgy nagy meccs voltMihu írta: ↑2024.08.12. 08:52:044: Ugyan abban az évben szintén Bernabéu, hosszabbítás utolsó fél perce, 2-2 az állás és ahogy megindult a sarokból, végig az ellenfél tizenhatosáig, se Modric, se Marcelo nem tudta megállítani...ez vezetett Messi 500. góljához a Barcában és ezzel biztosítottuk be végleg a bajnoki címet.![]()
akkor pont nem lettünk bajnokok, ezért volt utólag kicsit keserédes az a győzelem. de amúgy nagy meccs voltMihu írta: ↑2024.08.12. 08:52:044: Ugyan abban az évben szintén Bernabéu, hosszabbítás utolsó fél perce, 2-2 az állás és ahogy megindult a sarokból, végig az ellenfél tizenhatosáig, se Modric, se Marcelo nem tudta megállítani...ez vezetett Messi 500. góljához a Barcában és ezzel biztosítottuk be végleg a bajnoki címet.
Abban a 3 meccsben mind a 11 játékos vastagon benne volt, Messivel együtt. Úgyhogy onnan kiemelni bárkit is, igazságtalanság. Azokon a meccseken egy embert nem tudok megemlíteni, aki 2-es osztályzatot érdemelt volna. Mindenki 1-es úgy ahogy van.
Persze, hogy tűrte a padot, mert kevés volt, és az utóbbi években állandóan megsérült, ha beállt. Nem nagyon veszi hasznát a csapat, a személyiségéről én nem sokat tudok, de Ő is vastagon benne volt a Roma, Liverpool, Lisszabon buktákban.
Az utolsó két év igen, de 18-22 között elszaladt a ló a fizetésével és vele is. Ő ott lett elrontva, amikor ráadták a két számmal nagyobb kabátot, nem is tudta viselni. Egyébként tényleg egy jó kiegészítő játékos lehetett volna.menczel írta: ↑2024.07.29. 12:19:32
Here is Sergi Roberto’s annual salary for the last ten years at FC Barcelona:
• 2023-2024: £3,744,000
• 2022-2023: £3,744,000
• 2021-2022: £9,152,000
• 2020-2021: £8,632,000
• 2019-2020: £8,996,000
• 2018-2019: £8,892,000
• 2017-2018: £2,600,000
• 2016-2017: £2,132,000
• 2015-2016: £2,132,000
• 2014-2015: £2,132,000
Adózás előtt. Sztem korrekt. Ennyibe kerül egy peremember, egy világbelit csapatnál.
Egy hatalmas szégyen ez (is). Mondjuk azok után, ahogy Messitől elköszönt a klub, Roberto örülhet, hogy nem a biztonságiak kísérték ki edzés közben.
Here is Sergi Roberto’s annual salary for the last ten years at FC Barcelona:LG írta: ↑2024.07.29. 10:43:35Ez a minimális pénz honnnan jött? Lehet, hogy vége felé kevesett keresett, az utóbbi néhány évben nem is figyeltem, hogyan alakul a szerződése, de 2020 környékén még nettó 9 millió euró körül írták, ami rengeteg egy ilyen szintű játékosnak, és akkoriban ebből nem is nagyon akart engedni. Ha nagy meccseken a kezdő környékére keveredett, mindig megcsinálta a szégyent, idén pl. a Girona ellen csinál bohócot magából. És volt a csk, nagyon durva...
Ez az ember több bajt csinált, mint jót, csak most, hogy megy, sokaknál az idő hirtelen megszépítette a dolgokat. Én azt mondom, nem kell a szentimentalozmis, ha az európai elitbe törekszünk, az ilyeneknek nincs helye a csapatban.
Bruttó 9 körül volt a fizetése, a 21/22-es hosszabbítástól (2 év) ez lement közel a felére, a legutóbbinál is ennyit kapott, tavaly is hosszabbított egy évre, azt hiszem megint lejjebb adott volna, most lett volna egy újabb valami br. 3-4 millióért, de csak egy évre, úgyhogy az utóbbi 3 évben nem kellett aggódni , hogy rajtunk marad, igaz pénzt sem kapunk érte, bár kétlem, hogy bárki is fizetneLG írta: ↑2024.07.29. 10:43:35Ez a minimális pénz honnnan jött? Lehet, hogy vége felé kevesett keresett, az utóbbi néhány évben nem is figyeltem, hogyan alakul a szerződése, de 2020 környékén még nettó 9 millió euró körül írták, ami rengeteg egy ilyen szintű játékosnak, és akkoriban ebből nem is nagyon akart engedni. Ha nagy meccseken a kezdő környékére keveredett, mindig megcsinálta a szégyent, idén pl. a Girona ellen csinál bohócot magából. És volt a csk, nagyon durva...
Ez az ember több bajt csinált, mint jót, csak most, hogy megy, sokaknál az idő hirtelen megszépítette a dolgokat. Én azt mondom, nem kell a szentimentalozmis, ha az európai elitbe törekszünk, az ilyeneknek nincs helye a csapatban.
A veterán jelenléten kívül nem adott sokat a csapatnak az elmúlt években, de jellemző, hogy csapatkapitány-helyettesként, ősbarcelonásként őt is a lehető legrosszabb módon sikerült elbúcsúztatni. Szó nélkül, várakoztatva, nem kommunikálva felé semmit.
Nem tudom, ha Xavinak akkora kedvence akkor bőven ad neki játéklehetőséget, de nem sokat játszott, igaz sérülései is voltak, 32 évesen egyáltalán nem volt alapember, cserének meg ott vannak a fiatalok, akiknek jár a lehetőség. Menjen nyugodtanLG írta: ↑2024.06.06. 15:15:47Én most érzem ezt, hogy teljesen új fejezet kezdődhet a csapatnál a nagy öregek teljes kikopásával. Ha azt nézzük, hogy hozzá és Eric Garcia-hoz ragaszkodott Xavi, olyanokhoz viszont a hírek szerint nem, mint Roque, Raphinha, sőt Araujo, akkor mindeképp kellett ez a csere.
Én most érzem ezt, hogy teljesen új fejezet kezdődhet a csapatnál a nagy öregek teljes kikopásával. Ha azt nézzük, hogy hozzá és Eric Garcia-hoz ragaszkodott Xavi, olyanokhoz viszont a hírek szerint nem, mint Roque, Raphinha, sőt Araujo, akkor mindeképp kellett ez a csere.
https://www.eurobarca.hu/hirek/informac ... ajanlatat/Sergi Roberto esete
A Barcelona csapatkapitánya szóban megegyezett Decóval, hogy egy szezonra hosszabbít, ám ahogy arról a ‘Catalunya Ràdio’ beszámolt, van egy kérdés, ami késlelteti a dolgot, mégpedig az, hogy Deco egy olyan záradékot akar beépíteni a megállapodásba, amely lehetővé teszi a Barcelonának, hogy felbontsa a szerződését, ha nem tudják őt nevezni augusztus 12-ig, ami mindössze három nappal van a LaLiga rajtja előtt.
Fair play
A 32 esztendős saját nevelésű labdarúgó tavaly jelentős csökkentést fogadott el a klubnál maradásáért, és a mostani szerződésébe foglalt fizetés -, amely a játékos bevallása szerint megegyezik egy Barcelona Atlétic kötelékében lévő játékoséval – most sem fog emelkedni, hiszen a klubnak továbbra is komoly gondjai vannak a bérköltséggel. Sergi Robertónak tehát ezeket a feltételeket kell elfogadnia, ha hosszabbítást akar aláírni. Márpedig jelenleg az a célja, hogy Barcelonában kezdje meg a soron következő szezont, ami a 19. lenne neki gránátvörös-kékben.