Hello!
Úgy döntöttem h elkezdem nézni a Barca kézi meccseit csak nem tudom hogy hol tudnám követni a meccseket es hol tudnék olvasni információt a csapatról valaki ebben tudna segíteni .
Karabatic hatalmas igazolás Idén megint jó lesz a Kézi BL. A németek továbbra is jók,a Barca,Psg,Veszprém pedig erősödik. És a kisebb csapatok,mint a Szeged is zárkóznak fel !
Szia!
Játszom egy nagyszerű böngészős játékkal ami tényleg nagyon jó. Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen. Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!
Regisztráció ezen a linken keresztül:
Tegnap este a Barcelona csapata 30-25 arányban győzni tudott az Ademar León otthonában, amivel (3 fordulóval a vége előtt) sorozatban harmadik bajnoki címét gyűjtötte be a katalán kézilabdacsapat
A nagy feladat viszont most hétvégén következik, hiszen hazai pályán kell ledolgozni a srácoknak a madridban összeszedett ötgólos (20-25) hátrányt a BL-ben. Egy kis szerencsével sikerülhet a dolog! Hajrá
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw