Diaz például egyértelmű, hogy szélső/center pozícióba jönne, ahogy Rashfordnak is majdnem mindegy. Ha Gakpo kezdett a kolumbiai például középre húzódott, legtöbbször Nunezt és Jotát is előzte ebben a pozícióban. Gyanús, hogy nem véletlen, hogy pont két olyan játékos iránt érdeklődnénk, akik mind balszélen, mind középen otthonosan érzik magukat, míg más szélsőket gyakorlatilag számba sem vettünk. Nico is csak most bukkant fel, mikor állítólag szinte tálcán ajánlották, addig Decoék többször lenyilatkoznák, hogy nem fognak vele foglalkozni.bence0330 írta: ↑2025.06.16. 15:12:52Akár Diaz, akár más jön, szerintem egyértelműen kezdő lenne balszélső poszton. Torres meg vagy kezdő lenne kilencesben, vagy csere Lewy mögött, majd meglátjuk. Remekül megállta a helyét kezdőként is a legtöbb meccsen, folytatta az egészen elképesztő gól/gólponttermést úgy is, ráadásul nem is kis meccseken és pillanatokban. Néha van pár párharc, amibe nagyon nem illik, akár már előre megjósolhatóan sem (Inter). Szerintem kb felezni fogják a perceket, én nem látom, mitől lenne ő létszám feletti. Még ha Diaz is jönne, akkor is csak néha lenne kilences, ha épp kell.
Én 50-60 millió alatt nem engedném sehová, megér ennyit szerintem már piaci értékben, meg nekünk is. Tavaly gyakorlatilag a leghatékonyabb támadó volt egész Európában. És már tavalyelőtt sem volt rossz szezonja.
Plusz mindezek irrelevánsak, ha nem akar menni, márpedig ő szerintem nem akar menni. De ez engem pár másik játékossal ellentétben a legkevésbé sem zavar, eszem ágában nem lenne elküldeni. DJ helyére jöhetne valaki specifikusabb képességű játékos, lehetőleg Pedri cseréje, de persze ő sem akar menni.
Barca Igazolások
- Chino
- Llegenda del Barça
Forca Barca!!!!
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Akár Diaz, akár más jön, szerintem egyértelműen kezdő lenne balszélső poszton. Torres meg vagy kezdő lenne kilencesben, vagy csere Lewy mögött, majd meglátjuk. Remekül megállta a helyét kezdőként is a legtöbb meccsen, folytatta az egészen elképesztő gól/gólponttermést úgy is, ráadásul nem is kis meccseken és pillanatokban. Néha van pár párharc, amibe nagyon nem illik, akár már előre megjósolhatóan sem (Inter). Szerintem kb felezni fogják a perceket, én nem látom, mitől lenne ő létszám feletti. Még ha Diaz is jönne, akkor is csak néha lenne kilences, ha épp kell.
Én 50-60 millió alatt nem engedném sehová, megér ennyit szerintem már piaci értékben, meg nekünk is. Tavaly gyakorlatilag a leghatékonyabb támadó volt egész Európában. És már tavalyelőtt sem volt rossz szezonja.
Plusz mindezek irrelevánsak, ha nem akar menni, márpedig ő szerintem nem akar menni. De ez engem pár másik játékossal ellentétben a legkevésbé sem zavar, eszem ágában nem lenne elküldeni. DJ helyére jöhetne valaki specifikusabb képességű játékos, lehetőleg Pedri cseréje, de persze ő sem akar menni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem sem fog sok vizet zavarni, a szerződéshosszabbítás is inkább annak szólhatott, hogy ha valaki el akarná vinni pár milliót azért ki kelljen fizetni érte. A fizetésén sem emeltek, ami nem azt vetíti előre hogy hosszútávon számítanának rá és ne is akarjon itt maradni ha máshol nem kapna lényegesen magasabb fizetést.bence0330 írta: ↑2025.06.16. 14:10:53Egyre inkább meggyőződésem, hogy Martin nem lesz már 2. számú sem jövő évben. Ha marad, akkor ilyen vésztartalék lesz, harmadik számú, annak meg a klub jelenlegi helyzetében minimális fizuért okés.
Szerintem miatta már nem kell aggódnunk jövőre, akár megy, akár marad. Az előszezonban majd kiderül.
Grimaldo egy amúgy jó, de teljesen felesleges igazolás is lehetne így, ha helyben meg tudjuk oldani két minőségi játékossal, akkor oda semmiképp se igazoljunk, hanem örüljünk neki.
Ez a műtét viszont a legrosszabbkor jött. Nem egy szalagprobléma vagy hasonló, de egy frissen műtött játékos iránt már jóval óvatosabbak lesznek az érdeklődők.
Nagyon valószínűnek tartom, hogy visszatáncolnak az angolok, 10-15 milliót pláne nem fognak kínálni érte.
Torre jövőjével kapcsolatban viszont elég nagy hallgatás van. Legutóbb egy hosszabbítás plusz kölcsönről volt szó, előbbire a játékos is nyitott volt, gondolom ebben Flick szava lesz az igazán döntő.
A másik, ami kicsit furcsa, hogy Torres neve, mint távozó eddig nem merült fel. Ha mondjuk Diaz érkezik FT teljesen létszám felettivé válik és a fizetése sem alacsony. Gyakorlatilag az összes támadó poszton 3. számú lenne, de talán még egy Nico igazolással is. Egy ilyen szezon után szerintem lenne jelentkező rá. 30 körül még áron alul is simán el lehetne sózni, ráadásul jókorát faragnánk a bérkereten.
Ez a Cardoso Varela ügy egyre kacifántosabb, most úgy tűnik, hogy lesz egy vételi megállapodás, ami jövőre lép majd érvénybe, egyelőre marad a Dinamoban. Egy Pedri-féle üzlet van kilátásban. Jelenleg 16 éves és 5 millió euro lehet az ára, de egy évre még marad a klubjában, csak utána aktiválódik aztán, ha különféle változók teljesülnek, akkor 20 millióra mehet fel.
Csak néhány videot láttam róla az alapján elég ügyes, illetve 14 éves kora óta stabil kezdő az U17-es portugál válogatottban. Viszont a Portoval így baromira összerúgnánk a port, mert szerintük nem legálisan ment el tőlük és vissza akarják kapni ezért most balhéznak a horvátokkal és ha elvisszük valószínűleg velünk is.
A balszélső, de igazából bármilyen, igazolásra én még jó ideig nem látok esélyt, először rendbe kell tenni a pénzügyeket, játékoseladást, hogy legyen egyáltalán hely játékost hozni.
Nico azért lehet nagyon problémás, mert 62 milliót egyben nem tudunk kifizetni, ehhez be kéne vonni a Bilbaot és valami adaptívabb transzfert kellene lebonyolítani, amiben a baszkok biztosan nem lesznek partnerek, főleg, hogy ők is hosszabbítani akarnak vele.
Forca Barca!!!!
Ha már Milan, Luka Jovicnak lejár a szerződése, igazi 9-es, Lewy mögé jó lehetne a padra.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- bence0330
Egyre inkább meggyőződésem, hogy Martin nem lesz már 2. számú sem jövő évben. Ha marad, akkor ilyen vésztartalék lesz, harmadik számú, annak meg a klub jelenlegi helyzetében minimális fizuért okés.
Szerintem miatta már nem kell aggódnunk jövőre, akár megy, akár marad. Az előszezonban majd kiderül.
Grimaldo egy amúgy jó, de teljesen felesleges igazolás is lehetne így, ha helyben meg tudjuk oldani két minőségi játékossal, akkor oda semmiképp se igazoljunk, hanem örüljünk neki.
Megnéztem pár Joan Garcia vs xy csapat videót, mert az ilyeneket sokkal korrektebbnek tartom, mint az összefoglalókat, hiszen minden érintését beleteszik, legyen az jó, vagy rossz. Nagyon komolynak tűnik a csávó. Megvannak benne ezek a TS-es közeli reflexvédések, a távoli bombákat simán lehúzza, a 16-ost meg pontosan úgy uralja pontrúgásoknál, mint ahogy azt a statok is jelzik. Nem inog meg, magabiztosan jön, leszedi a labdát. Nyomás alatt simán megcsinálja a passzokat, és még vannak szemfülesebb vonalak közt felküldött labdái is. Mindenképp jó ebben is, max nem kiemelkedő.
https://www.youtube.com/watch?v=s8nyX-R ... GBALLERSFC
https://www.youtube.com/watch?v=FokTQiH ... GBALLERSFC
https://www.youtube.com/watch?v=r14l0Vr ... l=LHSComps
Itt van pár ilyen.
Az Arsenal amúgy már előző nyáron meg akarta szerezni, a másodosztályban őt szavazták meg a feljutó csapata legjobbjának. Szóval voltak előzményei, nem csak hirtelen a semmiből jött egy ilyen szezonja.
Megnéztem pár Joan Garcia vs xy csapat videót, mert az ilyeneket sokkal korrektebbnek tartom, mint az összefoglalókat, hiszen minden érintését beleteszik, legyen az jó, vagy rossz. Nagyon komolynak tűnik a csávó. Megvannak benne ezek a TS-es közeli reflexvédések, a távoli bombákat simán lehúzza, a 16-ost meg pontosan úgy uralja pontrúgásoknál, mint ahogy azt a statok is jelzik. Nem inog meg, magabiztosan jön, leszedi a labdát. Nyomás alatt simán megcsinálja a passzokat, és még vannak szemfülesebb vonalak közt felküldött labdái is. Mindenképp jó ebben is, max nem kiemelkedő.
https://www.youtube.com/watch?v=s8nyX-R ... GBALLERSFC
https://www.youtube.com/watch?v=FokTQiH ... GBALLERSFC
https://www.youtube.com/watch?v=r14l0Vr ... l=LHSComps
Itt van pár ilyen.
Az Arsenal amúgy már előző nyáron meg akarta szerezni, a másodosztályban őt szavazták meg a feljutó csapata legjobbjának. Szóval voltak előzményei, nem csak hirtelen a semmiből jött egy ilyen szezonja.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Gondolom innen akar nyugdíjba menni szokás szerint.
Ennek ellenére is hoznám Grimaldot és jó lesz GM 3. számú bhv-nek.
Egy érdekesség:
Joan Garcia will earn almost ten times more money at Barça than he currently earns at Espanyol. He will go from earning about 400,000 euros to €3m.
Garcia lesz a 4 közül kb a legrosszabbul fizetett kapusunk...és elvileg ő lesz a kezdő. Remélem ez az előszele annak a fajta racionalizálásnak, amit többen hiányolunk. Egyúttal senkinek nem kell aggódnia, hogy ha neadjisten nem válik be, akkor aranyáron ül a padon.
"Gerard Martín no escucha ofertas - Un par de equipos ingleses se han interesado en el lateralo izquierdo, pero él solo piensa en blaugrana" - Sport
Remek, hiába az angol PL csapatok érdeklődése, Gerard Martinnak esze ágában sincs váltani. Ennyit Grimando-ról.
Remek, hiába az angol PL csapatok érdeklődése, Gerard Martinnak esze ágában sincs váltani. Ennyit Grimando-ról.
mai pletyka:
Ac Milan are willing to offer Rafael Leao in exchange for Araújo. [Mundo Deportivo]
Ac Milan are willing to offer Rafael Leao in exchange for Araújo. [Mundo Deportivo]

Ha a legellenszenvesebb játékost akarnád leigazolni, akkor nem sok jobb választás van, vagy visszahozod valahonnan Diego Costát, vagy rámész Viniciusra.
Nem tudod eladni ha nem akar elmenni. Az kevés ha a klub el akarja adni, amíg érvényes szerződése van addig a játékosnak is akarnia kell a váltást.
Akárkivel akármiben megegyezhetsz, neki elég annyit mondani mint Consuelának: "No-No" és a téma le is van zárva.
Ha gyakorlati példa érdekel, kb olvasd vissza az elmúlt 3 nyarat

Sajnos egy ideje első a játékos, és csak második a klub. Minden más eset ki van kiáltva maffiamódszernek, meg összehasonlítják az évi 10 millió eurót, több milliárd forintot kereső focistát a minimálbért keresőkkel, hogy hát "hogy meri bárki a csapatot a játékos fölé helyezni, a minimálbéressel is így akarnál kitolni?". Ez nálunk a szitu már jó ideje.
Martinez egy jó példa. Sehol máshol nem kapna ennyit, a felét talán. Miközben az FSR miatt panaszkodunk, ne feledjük, hogy jócskán nagyobb a bérkeretünk például egy Liverpoolénál. Pena például 3 millió eurót keres, jócskán többet, mint kezdő kapusok a Ligában. Semmi szükség nem volt ekkora fizetést adni neki.
Az már a Bartomeu-korszakban is elfogadott vélemény volt, hogy nagyon magas fizetéseket kell adni, különben nem jönnének ide, de én ebben nem hiszek. Azt gondolom, hogy a Barcelona van akkora brand, hogy megtiszteltetés legyen itt játszani, és ezt az ütőkártyánkat nagyon régóta nem használjuk ki. Mindig úgy érezzük, hogy mi vagyunk megtisztelve, ha egy Pena vagy egy de Jong aláír nekünk, miközben ez pont fordítva kéne hogy legyen.
Troym írta: ↑2025.06.15. 22:04:33Ez szubjektív, attól függ hogy nézed.
Piaci körülmények és fizetések között kb a csapat fele túlfizetett, negyede súlyosan túlfizetett.
Olmo 10+4 milliós fizuja is mondhatjuk túlfizetés, ha mindig sérült, Gavi 9 milliója is, ha 10-20 perces csere, Inigoé is, ha 34 évesen a felét kapná bárhol máshol, Ferran 14 milliója is túl sok, ha J.Alvarez a kétharmadát keresi, Pena 3,5 milliója is sok, ha 3. kapus és így tovább...de a 4 általad említett név szerepel a cikkekben sokat, igen.
Nálunk mindenki túlfizetett. Még, hogy imádnak itt kenni…jó az idő sok a pénz persze, hogy… sose èrtettem ezt a Barcánál. Még, ha akkor extra sztárok lennének talán elfogadnám, de…
Ez szubjektív, attól függ hogy nézed.
Piaci körülmények és fizetések között kb a csapat fele túlfizetett, negyede súlyosan túlfizetett.
Olmo 10+4 milliós fizuja is mondhatjuk túlfizetés, ha mindig sérült, Gavi 9 milliója is, ha 10-20 perces csere, Inigoé is, ha 34 évesen a felét kapná bárhol máshol, Ferran 14 milliója is túl sok, ha J.Alvarez a kétharmadát keresi, Pena 3,5 milliója is sok, ha 3. kapus és így tovább...de a 4 általad említett név szerepel a cikkekben sokat, igen.
Kik még a túlfizetettek a keretben?
Fati?
Lewa?
TS?
De Jong?
Utóbbiról megint nagy a csönd. Tuti eladnám, ha nem hosszabbít és csökkent fizut.
Fati?
Lewa?
TS?
De Jong?
Utóbbiról megint nagy a csönd. Tuti eladnám, ha nem hosszabbít és csökkent fizut.
Utolsók közt van akit ide hoznék. Nem tűnik jó csapat játékosnak/embernek és elég balfek volt amiket MU meccsen láttam tőle. Plusz argentinkent CR-fan...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Noco helyett szo nelkul rarepulnek Garnachora. Nagytakaritas van a MU-nal. Sztem 50 korul ot is meg lehetne szerezni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Chino
- Llegenda del Barça
Igen, az első éve a Pool-ban. Idén pl. 13 Salah mögött a második. Niconál eddig 5-6 gólos szezonok vannak, csapaton belül rendre 4.-5. Mondjuk nem egyértelmű az összehasonlítás, mert a kolumbiai sokat játszott centerként ugyanakkor kicsit komolyabb vetélytársai vannak.
De alapvetően nem a gólok száma a lényeg, az egy sokadik szempont.
Ha tényleg komolyan képben van és ő lenne akit elhoznánk, nekem az inkább tűnne Laporta népszerűségkampányának. A szurkolók nagyon szeretik a válogatott miatt, már tavaly is táblákkal tüntettek érte, megint megadná, hogy a spanyolokat a Barca "vezesse" a tornákon és idehozná Yamalnak a legjobb haverját is, ami szerintem pont káros lenne.
Az, hogy ez beleillik a jelenleg egyértelmű prioritásként kezelt pozícióba csak pozitívum és 62 egy öt-hét millióval olcsóbb megoldás.
Sportszakmailag és Flick szempontjából viszont már kérdéses.
Forca Barca!!!!
Értem mire célzol, egyetértenék vele, de akkor meg el kell adni, nem kell 60 milliós vételáron lés 14 milliós béren cserejátékos, arra jó lesz Fermin.
Szerintem Olmo, Fermin, Gavi és Nico nem fér bele sem szakmailag, sem anyagilag, közülük 2, (nagyon maximum 3) legyen a csapatban.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem Nico leigazolására nagyon kicsi az esély, MD-n is erről írnak.Sinya22 írta: ↑2025.06.15. 10:33:54Olmo-t szerintem nyugodtan ki lehet venni a "sok meccsen lesz kezdő" halmazból. Egész pályafutása arról szól, hogy megsérül, visszajön, megpróbál formába jönni, megsérül. Sok ilyen játékos volt/van, nem is hiszem, hogy ez nagyon változik a jövőben. Bőven elférne Nico a keretben, más kérdés, hogy Flicknek kell-e. Amennyiben igen, akkor meg kell szerezni.Troym írta: ↑2025.06.14. 13:44:00Yamal top3 fixen az aranylabda szavazáson (Raphinha top5), furán nézne ki, ha cserepadra kerülne valamelyik...
Akár Pedri posztján, akár szélsőposzton gondolkodunk, a játékidő 85%-ban (alsóhangon) Pedri, Yamal és Raphinha pályán lesz, Olmo és Lewy cca 65%-ban, szóval aki jön Pedri posztjára, annak a játékidő 10-20%-a fog jutni, és akár Diaz / Nico /bármelyik szélső érkezne sok meccsen továbbra is a Raphinha - Olmo - Yamal - Lewy négyes lesz a kezdő, így a cserepadozáshoz mindenképp pozitívan kell viszonyulnia. Talán kiszorítható Olmo, de 9esnek egyik sem annyira jó, hogy ne Lewa legyen a kezdő és Ferran az elsőszámú cseréje.
Pont ezért lenne érdekesebb igazolás Grimaldo, mert mondhatjuk, hogy cserének érkezne, de van egy olyan érzésem, hogy őt és Baldét inkább 50-50%ban használná Flick.
1. 58 milliót egyben kellene kifizetni, egyszeri amortizáció
2. Rossz a kapcsolat a Bilbaoval, részletre alig van esély, tovább mérgesedhet a viszony.
Ha valahogy megoldanák, írtam hogyan képzelném el.
Lehet, hogy Raphinha-Yamal (tegyük fel egészségesek maradnak) 85-85%-on kezdők, és ez csak 30% az érkezőnek, de Lewy és Olmo kihagyott meccseit is el lehet osztani, ezért írtam felállást.
Nálam viszont a legnagyobb probléma, hogy Lewy szerintem már nem a nagy meccsek embere, vagy legyen úgy megfogalmazva, hogy a gálakezdő tagja. Olmo sérülékeny, Ferran a széleken gyenge.
Így szerintem elférne egy kezdő szintű támadó.
A kérdés inkább az, hogy szélső, vagy középső támadót igazoljunk (vagy köztes megoldás, mint Rashford, Lookman, kérdés Flick mit szeretne).
Középső támadó igazolásról szó sincs (jövőre) a hírekben.
De ott a másik eshetőség, hogy igazolunk vkp-t, vagy kh-et, és lesérül Raphinha vagy Yamal, mondjuk "csak" 2 hónapra, akkor szerintem nagy bajban lennénk.
Ha pedig érkezik egy kezdő szintű szélső az a kérdés, hogy használja Flick a keretet.
Nálam a támadó 3-as legjobban "kilógó" tagja Lewy volt, és szerintem Flick is őt kezdte kirotálni, vagy Olmoval helyettesíteni.
Szerk: ahogy írtam is, nálam Ferran beáldozható, luxus lenne az ő padoztatása, ha érkezik előre valaki. Diarra elvileg az előszezonban a felnőttek között lesz, Cardozo Varela leigazolása függőben, gondolom hivatalosan B-be érkezne. Ilyen formában Fermin helye lenne még kérdéses, mert akkor a posztján Raphinha és Olmo is több percet kapna.
Nico 22 éves, Diaz 28.
Szerintem ez sem utolsó szempont.
Sokan kritizálják Gyökerest, hogy 1 szezonos.
Diaz korábbi évek statjait néztétek? 2 éve pl 4 gól 2 gól passz a PL-ben.
Szerintem ez sem utolsó szempont.
Sokan kritizálják Gyökerest, hogy 1 szezonos.
Diaz korábbi évek statjait néztétek? 2 éve pl 4 gól 2 gól passz a PL-ben.
Olmo-t szerintem nyugodtan ki lehet venni a "sok meccsen lesz kezdő" halmazból. Egész pályafutása arról szól, hogy megsérül, visszajön, megpróbál formába jönni, megsérül. Sok ilyen játékos volt/van, nem is hiszem, hogy ez nagyon változik a jövőben. Bőven elférne Nico a keretben, más kérdés, hogy Flicknek kell-e. Amennyiben igen, akkor meg kell szerezni.Troym írta: ↑2025.06.14. 13:44:00Yamal top3 fixen az aranylabda szavazáson (Raphinha top5), furán nézne ki, ha cserepadra kerülne valamelyik...
Akár Pedri posztján, akár szélsőposzton gondolkodunk, a játékidő 85%-ban (alsóhangon) Pedri, Yamal és Raphinha pályán lesz, Olmo és Lewy cca 65%-ban, szóval aki jön Pedri posztjára, annak a játékidő 10-20%-a fog jutni, és akár Diaz / Nico /bármelyik szélső érkezne sok meccsen továbbra is a Raphinha - Olmo - Yamal - Lewy négyes lesz a kezdő, így a cserepadozáshoz mindenképp pozitívan kell viszonyulnia. Talán kiszorítható Olmo, de 9esnek egyik sem annyira jó, hogy ne Lewa legyen a kezdő és Ferran az elsőszámú cseréje.
Pont ezért lenne érdekesebb igazolás Grimaldo, mert mondhatjuk, hogy cserének érkezne, de van egy olyan érzésem, hogy őt és Baldét inkább 50-50%ban használná Flick.
- baas11
- Entrenador del Barça
Kissé aggódom Nico esetleges érkezése miatt most mar, tekintve h ( brazil lévén ) Raphinha élete szorzó ja utan eleg érzelmes figurának tűnik …: nem szeretnem ha az ő kárára érkezne!
Amiben jobb a spanyol az az 1-1 elleni bontás de mondjuk védekezésben mar nem hiszem h Raphi melojat, minőséget le tudja tenni az asztalra ….
Persze ha bírja a padot is akkor nincs gond
————
Hátul:
A Kounde García Cubarsi Araujo Inigo Christensen Balde Martin sor alapvetően okes , a sok kapott gól inkább mulik a taktikan h van e top bravúr kapusod es a letámadáson … de ezeken meg csak Flick tud változtatni ha akar ( ettől függetlenül egy top bal labas belső védőt nem bannek Inigo kora es Christensen sérültenysege miatt de csak is bal lábast )
Közepe:
Itt viszont kérdéses , 2-3 poszt ebből Pedri TOP De Jong kozel az… aztan kb. ennyi a többek egy kozel egy alacsonyabb polc Gavi Cassado Olmo …
Itt is azert egy orogmozgo rohadt technikás Vitinha vagy Fábián Ruiz profil komoly erősítés lenne es kell en szvsz. ( 10 es vagy 6 os posztra )
Elol:
Yamal Lewa Raphi alap + Torres
Viszont ha Lewa csak 20% ot esik visssza, mar nem tudom ki tudj ezt pótolni 9 es poszton ! Es ő sokat számot h a ket szélső tudjon kavarni a szélen …
1. Középpállyas
2. 9 es fiatal
3. Bal lábas belső védő
Amiben jobb a spanyol az az 1-1 elleni bontás de mondjuk védekezésben mar nem hiszem h Raphi melojat, minőséget le tudja tenni az asztalra ….
Persze ha bírja a padot is akkor nincs gond

————
Hátul:
A Kounde García Cubarsi Araujo Inigo Christensen Balde Martin sor alapvetően okes , a sok kapott gól inkább mulik a taktikan h van e top bravúr kapusod es a letámadáson … de ezeken meg csak Flick tud változtatni ha akar ( ettől függetlenül egy top bal labas belső védőt nem bannek Inigo kora es Christensen sérültenysege miatt de csak is bal lábast )
Közepe:
Itt viszont kérdéses , 2-3 poszt ebből Pedri TOP De Jong kozel az… aztan kb. ennyi a többek egy kozel egy alacsonyabb polc Gavi Cassado Olmo …
Itt is azert egy orogmozgo rohadt technikás Vitinha vagy Fábián Ruiz profil komoly erősítés lenne es kell en szvsz. ( 10 es vagy 6 os posztra )
Elol:
Yamal Lewa Raphi alap + Torres
Viszont ha Lewa csak 20% ot esik visssza, mar nem tudom ki tudj ezt pótolni 9 es poszton ! Es ő sokat számot h a ket szélső tudjon kavarni a szélen …
1. Középpállyas
2. 9 es fiatal
3. Bal lábas belső védő
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- bence0330
Azért remélem, hogy közben egy ujjficam nem fog senkit megakadályozni abban, hogy megvegye Gerard Martint. Nem nagyon szabadna, hogy ennek jelentősége legyen egy valós érdeklődésnél.
Van egy olyan rossz érzésem, hogy repkednek a nagy nevek és összegek megint, aztán nem lesz belőle semmi, így egyre ésszerűbbnek érzem Flick ötletét, hogy legalább Perisicet hozzuk 1 évre minimál pénzért, aztán Fati helyett egy bevethető cseretámadója lesz az edzőnek, új kapusa és ennyi.