Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lehet, hogy Balde 22, de akkor sem védekezik jól, ezért most nem is nézem és mindegy, hogy 17, vagy 38 éves, ha nem elég jó kezdőnek.
Grimaldo egyáltalán nem biztos, hogy alapember lenne, sőt! Nagyrészt benne lehet, hogy évek óta nem játszott balhátvédet. Szerintemt Frimpong esetéhez is komolyan hozzájárul, plusz nagy kérdés Flick mennyire számolna vele, azt is el tudom képzelni, hogy neki nem is igazán kellene oda ember, mert inkább használná GM-et vagy akár előtte/szorosan mellette lenne Martin. Láttunk már érdekes dolgokat.Troym írta: ↑2025.11.21. 08:56:39
Chris mára peremember, mellé alapembernek járó fizuval, szerintem mindkét fél egyetért majd, hogy elválnak útjaik, TS esetén szerintem a fél év kölcsön még elképzelhető, hogy játszhasson a VB-n, de nyáron újra kell találni megoldást.
Grimaldo meg alapember lenne nálunk, Balde sok hónapja hullámzó, erre a szezonra jellemzően lefelé lóg ki a csapatból, nagyon gyengén védekezik.
Hasonlóán látom, Balde nekem sosem adta,relatív gyors,hátra gyenge teljesítményt nyújt,támadásban so-so,bár amikor 3 m pattan tőle a zsuga labdavezetésnél,vagy átvételnél, akkor azért a fejemet fogom,és valljuk meg,a sérülések sem kerülik el. Az is mutatja a helyzetét,hogy alapvetően egy világszinten is hiányposzton,nem stabil válogatott,ha jól emlékszem. Kellene neki egy valódi posztrivális.Troym írta: ↑2025.11.21. 08:56:39
Chris mára peremember, mellé alapembernek járó fizuval, szerintem mindkét fél egyetért majd, hogy elválnak útjaik, TS esetén szerintem a fél év kölcsön még elképzelhető, hogy játszhasson a VB-n, de nyáron újra kell találni megoldást.
Grimaldo meg alapember lenne nálunk, Balde sok hónapja hullámzó, erre a szezonra jellemzően lefelé lóg ki a csapatból, nagyon gyengén védekezik.
Chris mára peremember, mellé alapembernek járó fizuval, szerintem mindkét fél egyetért majd, hogy elválnak útjaik, TS esetén szerintem a fél év kölcsön még elképzelhető, hogy játszhasson a VB-n, de nyáron újra kell találni megoldást.Chino írta: ↑2025.11.20. 13:38:53Moretto szerint Chris nagy eséllyel dobbantani fog nyáron, több klub is érdeklődik, akikkel már télen leülhet tárgyalni. Leginkább az Al-Nassr van képben, nyáron már ingyen távozhat. Flick állítólag mindenképpen egy ballábas középhátvédet szeretne (ezt korábban már említette is) egyfajta "csere" is szóba jöhetne, a dán helyett hozna a klub egy védőt a középső tengely bal oldalára.
Nevet még nem említettek, speciel én sem tudnék senkit aki normális áron kezdő szintre beférne.
Közben újra felmerült Grimaldo neve, ha normális áron el lehetne hozni, tökéletes csere lehetne vagy akár komoly konkurencia Baldénak. 31 éves lenne, pont abban a korban, amikor már el is fogadhatja, hogy nem stabil szerepet tölt be, 2-3 évig nagyon jó megoldás lenne. A Bayer sem marasztalná túlságosan, mert nem hosszabbít és utoljára csinálhatnának pénzt belőle, a másik érdeklődő a Bayern, de oda a Leverkusen sem szeretné adni, illetve a játékos is inkább Spanyolországot favorizálná.
Ha GM-et 10-15 millióért el lehetne passzolni mondjuk egy Villába vagy hasonló PL csapatba nem is lenne megoldhatatlan feladat. Konkrét tárgyalásokról nem hallani, de állítólag érdeklődés a klub felől mindenképp van.
Komoly esély van MAtS téli kölcsönére, sok klub szívesen látná és Nagelsmann is kijelentette, hogy egyelőre ő a válogatott első számú kapusa, de hogy így legyen a VB-n is, ahhoz játszania kell. Több török forrás megerősítette, hogy a Besiktas nagyon szeretné télen elvinni és még a teljes fizetését is állnák. Ha tényleg elszánt a német, hogy ott legyen a VB-n szerintem annyira nem fog válogatni, hogy hová menjen, legfeljebb ha kap egy komolyabb bajnokságból is ajánlatot, mert harmadik számú kapusként biztos lemondhat a világbajnokságról. Először vviszont 100%-osnak kell lennie.
Stones-on kívül mind stabilan játszik és kifejezetten kiemelkedő teljesítményt nyújt az adott csapatában ! Az angol pályafutása lassan inkább véget ér top szinten.ocsike83 írta: ↑2025.11.20. 15:46:57Lesznek azért nyáron "ingyen" elérhető KH-k. Kérdés, hogy közülük ki fog esetleg hosszabbítani.
- John Stones,
- Quentin Timber,
- Marc Guehi,
- Ibrahima Konaté,
- Dayot Upamecano.
Az első hármat minden duzzogás nélkül aláírnám. A 2 francia még duzzogva sem kellene.
Lesznek azért nyáron "ingyen" elérhető KH-k. Kérdés, hogy közülük ki fog esetleg hosszabbítani.
Utóbbival nem értek egyet, de ez van. Szerintem még mindig top10 környékén van a posztján, legalábbis ostromolja azt, főleg azért, mert alig van amúgy kiválóan védekező szélsőbekk a piacon (azok többsége meg a PSG-t vagy az Intert erősíti), mint támadó felfogású már, abban meg Cancelo világklasszis.Troym írta: ↑2025.11.17. 15:00:17A 3 középpályás pozícióra meg van fiatalokkal együtt 8-9 játékos Gavin felül (Pedri, DJ, Casado, Olmo, Fermin, EG, Chris, Bernal, Dro), ott a formákkal van gond, ahogy Koundénál is, de szerintem 1 ember jöhetne maximum.
Cancelot felejtsük már el, eleve 31-32 éves, két éve nincs topligában, mindenhonnan elküldték és amikor itt volt minden rangadón 4 gólt kaptunk, ami abból is adódott, hogy nem tud védekezni, ő lehet előrefelé ugyan segítség, de védekezésben GM szint.
Szerintem Balde max középszint, eddig volt 1 jó és 3 közepes szezonja, ő kéne legyen a csere baloldalon, nagyon komoly védekezési hiányosságai vannak és rengeteg támadás mehet aiatt, hogy pont ő ragad be, GM meg nem mérhető ezen a szinten.bence0330 írta: ↑2025.11.17. 13:18:17Baldé kb-majdnem felsőpolcos játékos azért, csak nem ízlik neki, hogy Rashford is ott játszik, nem is ezt szokta meg, két éve Rapha mögött van, teljesen más feladatokkal és mozgásokkal, mellettr van helye. A brazil meg vissza fog térni, Baldénak ez jót fog tenni.
De én nem tudom, nem középpályást hoznék-e, ha csak egy játékos jöhet. Szerintem hasonlóan hiányos Gavi kidőlésével, mint a szélsőbekk, Bernalnak meg még nyoma sincs a pályán, nem tudni miért. Ha ő bevethető lenne legalább félidőkre, kisebb gond lenne ott.
Grimaldo amúgy tud mindkét oldalon játszani? Jelenleg sokkal gyengébb a jobbhátvédünk, mint a bal (bár az is igaz hogy Eric meg egész korrekt). Én olyannak örülnék most, aki mindkét oldalon jó, továbbra is visszavárnám akár Cancelót is, ő ilyen, és tudtommal még mindig jönni akar.
Már télen hoznám, mert Gavi miatt elvileg van "felszabadult" bérkeret, iszonyú gyengék vagyunk szélsőhátvéd posztokon

Nehéz helyzet, kevés a minőségi csatár, azok arany árban mennek.
Egyetértek, jól működne a csapat egy olyan csatárral, ez látszik abból is hogy az egyébként egyéni kvalitásban közepes Ferrannal is jól működik a csapat, csak mert ő tud lyukra futni.
Én inkább annak örülnék, ha nem egy Lewy-féle statikus centert vennénk, hanem egy Eto'o típusú mozgékonyabb csatárt előre. Nem tudom mennyi mozgásterünk lesz, az 1:1-be valószínűleg belekerülünk és sok fizetés felszabadul a bérkeretben, de még messze a szezon vége és nem tudni a prioritások hogyan alakulnak vagy bejelentkezik-e esetleg egy másik klub valamelyik játékosunkért.PR42 írta: ↑2025.11.13. 11:08:21Tényleg nincs jobb Kane-nél a piacon?
A feladat nem egyszerű azt tudom, az ideális csatár legyen olcsó, fiatal és jó is, de Kane nem olcsó, nem fiatal, és bár szerintem top kategória de nem egy Lewandowski féle "serial winner", aki bárhova megy ott trófeákat szállít.
Nem tetszik. Pláne hogy a világ vicce angol válogatottból már ketten is itt lennének, sokszor talán együtt kezdve.
Mi lesz, hátra elhozzuk még Dier-t is?![]()
![]()
Hát már ez sem nagyon lepne meg, amiket a klub művel, simán kinézem, hogy idehozzák.