MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.09.18. 23:25:41
A meccs első félidei óvatosabb állóháború nem tudom hogy tudatos volt vagy ennyit tudtunk, de ha Flick tudatosan küldte ki óvatosabban a srácokat akkor az dícsérendő, az ilyen ellenfelek ellen így lehet nyerni, bízom benne hogy tanult az Inter-elleni fisakóból.
Garcia nem volt megszeppenve szerencsére, végre olyan kapus aki magabiztosságot sugallt 0 hibával, és azért a meccs első félidejében az a védés 1v1-ben elég komoly volt.

Utoljára ilyet a prime TS-nél éreztem, de sajnos nála valahogy mindig benne volt a kijöveteleknél hogy 60-40% hogy nem baromságot csinál vele és szívjuk meg, persze 1-2 meccsen még nem lehet ezt eldönteni
Garciánál ez kevésbé lepett meg, ezeket a félhosszú labdáit figyeltem árgus szemekkel, amiket még a nagyon komoly passzjátékkal rendelkező TS is rendre rontott, és lett belőle veszélyes helyzet. Itt meg minden ment emberhez. Én azt gondoltam, hogy a prime TS-hez képes lábbal biztos gyengébb lesz, de most már nem vagyok benne biztos. Mármint TS ügyesebb skillekben, de Garcia olyan, mintha mindig a tökéletes megoldást választaná lábbal, nem vállalja túl magát, de azért inkább az extra irányányába tendál, amit csinál ezen a téren. Szóval szerintem még lábbal is hasznosabb lehet akár. De persze, kevés meccs volt ez még, de nagyon-nagyon ígéretes.
Volt a végén egy beadás hosszúra, amit Gordon asszem végül elrontott az alapvonalnál, ha nagyon kötözködni akarok, ott talán visszafordult a kijövetelnél, amúgy szerintem elérhette volna, de lehet, hogy még abban is jól döntött, csak én láttam rosszul. Kb ennyi, minden más egyszerűen makulátlan volt.
Az első 15 perc biztos nem volt a meccstervben, de utána kb átvettük az irányítást, fél óra alatt mondjuk már mindenképp, de akkor is elég kiegyensúlyozott volt a csapat vertikálisan, nem, vagy iszonyú ritkán toltuk fel a védelmi vonalat akkor is, amikor amúgy épp olyan szakaszban volt a meccs, hogy megtehettük volna. Szerintem amúgy ez elvett a támadópotenciálból, Raphának és Lewynek nem tett olyan jót,(Rashfordnak meg igen, mert területre indulhatott gőzmozdonyként párszor), de Flick úgy érezte, inkább lőjünk kevesebb gólt, mint ilyen Benfica féle 8-10 gólos meccsbe menjünk bele még egyszer, és ennek alapvetően örülök, jó tudni, hogy ez bennünk van, kár, hogy az Inter ellen vezetés után nem ezt toltuk. Tavaly talán az egyik Benfica és az egyik Atleti meccsről rémlik ez, amikor szándékos volt, meg 1-2 ilyen Madrid-BM féle meccs, mikor inkább beszorítottak minket talán.
Akárhogy is, Flick nagyot húzott, hogy kiszállt ebből az adok-kapokból, és meglepte vele Howe-t.
És amúgy tudom, hogy nem szép dolog, de az is tetszett, amit csúszni-mászni-időhúzni tudtunk a végén, ez nagyon nem volt benne a DNS-ünkben sokáig.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy