Dream Team
Kosz fiuk a vidiket! Mindjárt meg is nézem oket!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nektek jó ez a videó? Mert nekem 1 mp után megáll.Morminho írta:Luis Enrique

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
http://moreira.atw.hu/LaudrupRomario.WMV
http://moreira.atw.hu/rivaldo.mpg
http://moreira.atw.hu/rivaldo2.zip
Remélem menni fognak
http://moreira.atw.hu/rivaldo.mpg
http://moreira.atw.hu/rivaldo2.zip
Remélem menni fognak
Mert rendes vagyokLG írta:Ha esetleg valakinek van videoja régebbi Barca játékosokrol tehetne fel

www.taibi.atw.hu/regi.rar
Maradon, Ronaldo, Koeman, Barca-real 5-0 (Romário 3), F.de Boer, Kocsis, Czibor
A minőség nem a legjobb sajnos.....
Akinek kell az szedje gyorsan, mert nem tudom, hogy meddig lesz fennt....
Rivaldo-s gólok pedig itt: www.rivaldo.dox.hu

Ha esetleg valakinek van videoja régebbi Barca játékosokrol tehetne fel 

- laci18
- Jugador d'estrella
Szerintem Romario helyett simán lehetne Kubala László is aki abban az időben nagyon nagy sztár volt.Subinho írta:Ronaldo nagyon jó volt a maga 33 góljával, de csak 1 évet játszott így nem volt nagy jelentőssége, ugyanúgy mint Maradonának sem, aki többet volt sérült mint épp sajnos.
Az én csapatom ez lenne:
Zubizarreta
Puyol-Migueli-Koeman-Sergi
Ronaldinho-Guardiola-Rivaldo
Quini-Romario-Cruyff
Persze a posztok nem pontosak, de azért ez ütős kis csapat lenne...
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, az a tavasz nagy volt davidssal és akkor a többiek is erősebbek voltak. akkor megvertük a deport, a valenciát, akik akkor nagyon nyomták és persze a reált. idén simán nyertünk bajnokságot, de kicsit gyengébb is volt a mezőny. jövőre odateszi magát megint mindenki és ha akkor is tudjuk tartani úgy a lépést, mint tavaly, vagy idén, akkor méltán lehet ez a csapat a dream team 2!
- Subinho
- Director del Fútbol
Ronaldo nagyon jó volt a maga 33 góljával, de csak 1 évet játszott így nem volt nagy jelentőssége, ugyanúgy mint Maradonának sem, aki többet volt sérült mint épp sajnos.
Az én csapatom ez lenne:
Zubizarreta
Quini-Romario-Cruyff
Az én csapatom ez lenne:
Zubizarreta
Quini-Romario-Cruyff

- Subinho
- Director del Fútbol
ez már a jelen barca dream teamje lehetne, de ehhez minimum a cruyff féle sorozatot kéne produkálniuk a srácoknak. nagyon jók voltak az elmúlt 2 évben, de a dream teamtől messze vannak még...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Motta rulz!!! Remélem v. Bommel és Iniesta nem fogja nagyon kiszorítani őt a csapatból, és sok játéklehetőséget kap majd.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Tudom h nem nagyon csípitek (én se szeretem) Ronaldot, de ő is 37 meccsen 34 gólt rúgott a Barcában
Mondjuk 1 idény alapján télleg nem férne be a Dream Team-be

-
- Capitá del Barça
Ramallets - Puyol, Koeman, Sergi - Guardiola - Rivaldo, Cruyff, Ronaldinho - Czibor, Kubala, Kocsis
Akik kimaradnának: Zubizarreta, Stoichkov, Romário, Suárez, Evaristo, Maradona, Cocu, Rexach, Kluivert...
Te Úristen, lehetetlen EGY csapatot összeállítani... Reménytelen! Feladtam!
Akik kimaradnának: Zubizarreta, Stoichkov, Romário, Suárez, Evaristo, Maradona, Cocu, Rexach, Kluivert...
Te Úristen, lehetetlen EGY csapatot összeállítani... Reménytelen! Feladtam!
Na összeraktam a csapatomat, csak az a baj, hogy minden bizonnyal ki lehetne állítani még pár legalább ilyen eröset
---------Ramallets-----------
Puyol-Migueli-Koeman-Gracia
---Samitier-Guardiola-Rivaldo---
---Stoichkov-Kubala-Cruyff
Nagy felelötlenség de pl kihagytam azt a Mariano Martint, aki 199 meccsén 200 gólt lött a Barcában a 40-es években, de hát sem öt, sem még jó pár embert nem láthattunk játszani. Ezzel ez a legföbb gond, sokakat csak hírük és eredményeik alapján illik egy ilyen csapatba tenni.

---------Ramallets-----------
Puyol-Migueli-Koeman-Gracia
---Samitier-Guardiola-Rivaldo---
---Stoichkov-Kubala-Cruyff
Nagy felelötlenség de pl kihagytam azt a Mariano Martint, aki 199 meccsén 200 gólt lött a Barcában a 40-es években, de hát sem öt, sem még jó pár embert nem láthattunk játszani. Ezzel ez a legföbb gond, sokakat csak hírük és eredményeik alapján illik egy ilyen csapatba tenni.