Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is szeretném már, de várnom kell még...Henke írta:nekem karácsonyra lett meg a GTA uj része a San Andreas most tartok benne 10%nál, a grafika lenyügözö, a játék hihetetlen, a küdletések fenomenálisak, szal téleg megérdemelte hogy az ÉV JÁTÉKA legyen, akinek nincs ps2re annak várnia kell még 5 honapot min. mer akor jelenik meg pcre s xboxra! remélem arra már kitom jáccaniaki tudja szerezze be! nagyon nagy:D na ennyi,
jajaZsolti írta:Jaja nyomtad a tabot oszt büfögött meg fingottBadi írta:gta 1 & 2 mekkora játékok voltek...
a 3 szerintem elég gyenge a vc-hez kéepst![]()
Van 1 jó magyar lap: Itten ni'Badi írta:ehh én most viszem először de nem tudom hogy lesz meg a 100%:)Enrique írta:A legeslegjobb mászkáló, lövöldözős, akciós, repülős, autós, hajós játék a világon!!![]()
![]()
A VC-t 5x végigvittem, egyszerűen nem tudtam megunni... Ja és ebből 2x 100%osan...Mert hát úgy a legjobb -> testőrökkel melletted...
ehh én most viszem először de nem tudom hogy lesz meg a 100%:)Enrique írta:A legeslegjobb mászkáló, lövöldözős, akciós, repülős, autós, hajós játék a világon!!![]()
![]()
A VC-t 5x végigvittem, egyszerűen nem tudtam megunni... Ja és ebből 2x 100%osan...Mert hát úgy a legjobb -> testőrökkel melletted...
Ya átszoktam,de amelyikben látom hogy nincs semmi értelmes azokból kilépek,szval azért nem teljesen igaz az előző kijelentésem!Badi írta:átolvasod összeset?:):)
én csak azt szoktam ami lényeges vagy érdekel
off: hú mit hagyott ki torres:)