Fernando írta: ↑2024.06.30. 15:29:52
bunga írta: ↑2024.06.30. 15:21:01
Szerintem Cancelot jól pótolja Fort. A 30 milla pedig már fedezi Nico árának felét.
Szerintem itt csak arrol van szo, hogy julius 1-el lejar a kolcsonszerzodesuk, igy hivatalosan vissza kell terniuk. En mindkettot megtartanam, de elengednem Cancelot hatvedkent, szelsokent hasznosabb lehetne, igy Nico se kene. En abszolut nem erzem hogy jogos lenne ez a rohadt nagy hype. Nem rossz, de nem erzem, hogy 60-ert o kellene nekunk. Akkor mar kapjon egy eselyt Fati vagy Unai.
Felix jövője szerintem attól függ, hogy tudunk-e valakit hoznia posztjára és ha igen kit. Ha nem, vagy max. egy Philogenét van esély a maradására, de akkor sem hiszem, hogy egy kölcsön+alacsony fizetésnél többet ki lehetne-e belőle hozni.
Cancelot viszont jó lenne megszerezni. A jobb oldalon klasszis teljesítményre képes, amikor a természetes helyén játszott nem igazán lehetett panaszkodni rá. Amikor átkerült a balosra és neki kellett az egész baloldalt bejátszania nyilvánvalóan esett a teljesítménye ez szinte törvényszerű volt. Talán egy kölcsön+vételi opcióval/részletfizetéssel/alacsonyabb árral meg lehet tartani. Nem vagyunk olyan rossz alkupozícióban, mivel a játékos maradni akar, a City pedig szabadulni akar tőle, túl sok érdeklődőről pedig nem hallani. Akárhogy is, de megszabadulnak egy olyan játékostól, aki Pep számára csak a helyet foglalja + állják a fizetését. Ezt a 30 milliót én nem venném készpénznek. Nyilván a City sem fog 20-25 millióról indítani, habár ha azt hozza, amit tavaly a jobboson, szerintem 30 sem sok.
Az egyetlen problémám ezzel, hogy Fort így kevesebb lehetőséget kaphat, de el lehet kezdeni lassan beépíteni, nem sietünk sehova és legalább lesz egy teljes értékű középhátvédünk Araujo, Cuparsi, Chris és Inigo mellett.