Lamine Yamal

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Zoldbela
Jugador d'estrella

2025.08.22. 15:53:26

A futballt fejjel játszák! [Sándor "Csikar"]

Senkit sem lehet kényszeríteni, hogy a tehetségét kiteljesítse.

Nem elég a technikai tehetség, ha nem társul hozzá felelősségteljes gondolkodásmód.

Ha Yamal hozzáálása továbbra is az egészséges határok között marad, akkor egy fejezetet is kaphat a football történelemkönyvében, ha viszont elszáll magától, be kell érnie egy oldallal (ez is csak keveseknek adatik meg).

Csak neki van veszíteni valója, a sportág már jól járt vele.

Ronadinhonál se azon keseregjünk, hogy még mi lehetett volna belőle, hanem örüljünk, hogy láthattuk játszani!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2025.08.22. 11:54:21

Vegyük ki a csapatból gondolatban, mert mutogat, meg sokat ellő és nem passzol.
Játékban, látványosságban és hatékonyságban hány százalékot képvisel a Barcelona nélküle? Hatvanöt hetven szerintem.
Troym
Llegenda del Barça

2025.08.22. 10:38:12

A "kiscserkész attitűd" Messin túl még senkinek nem volt elég, hogy tartósan a világ tetején legyen bármilyen sportágban.

Nem rémlik sem egy Phelps, Schumacher, Hamilton, Kobe Bryant, Jordan, Favre, Lebron esetén, hogy olyan visszafogottak lennének, vagy lettek volna 18-22 évesen.
Mind pontosan tudja, hogy ő a legjobb, ezen a szinten már az is kell a tehetség és a szorgalom mellé, mert kell, hogy a baromi nagy egója átlendítse a holtpontokon.

Yamal még nincs a világ csúcsán, de jövő nyáron előállhat, hogy 19 éves korára EB, VB és BL győztes, onnantól nincs kérdés.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.08.22. 10:19:23

Az, hogy az észrevételek szőrszálhasogatások-e vagy pedig van valami alapjuk, az majd csak sokkal később fog kiderülni. Remélem, hogy soha nem fog eljutni a CR-féle teátrális, magamutogató, magát ünneplő gesztusokig (amikkel egyébként sok szurkolónak szintén nem volt problémája, szerintük belefért).
davi10
Llegenda del Barça

2025.08.22. 10:02:12

Andrsika írta:
2025.08.21. 23:16:53
Troym írta:
2025.08.21. 20:23:39
Gól, gólpassz és megy a kritika? Mi lesz, ha egy meccsen nem hoz 2 gólpontot?
Ez a fórum bemutatja milyenek vagyunk mi magyarok. Sose jó semmi mindenbe beletudunk kötni stb… pl most Yamalnál megy, h ez nem tetszik az nem tetszik nála meg nincs akkora hatással, h örül a gólnal stb.. kész téboly én csak örülök, h a mi játékosunk és nem keseríti meg az életünket
Nem minden fekete vagy fehér, lehet valaki rohadt jó focista, de le lehet írni, hogy szerintem pl. gáz a gólöröme, nem?
Ettől a mi magyarok szövegtől meg falra mászok, mindenhol vannak örök elégedetlen emberek, meg olyanok is, akik ha a kedvencük egy minimális kritikát kap, akkor előhúzzák ezt a "semmisejó" kártyát.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Andris
Adminisztrátor

2025.08.22. 08:50:28

Nekem sem szimpi se a koronás gólöröm, se az ahogy néha gesztikulál, de ugyanakkor sokszor jogos is ez utóbbi reakció.
18 éves, ennyi bele kell férjen. Amíg amúgy összességében megvan az alázat a munkához, a csapattársakhoz és az ellenfelekhez is, és a teljesítmény se bicsaklik meg, tőlem lehetnek ilyen jelentéktelen apróságok. Senki sem hibátlan, és senki sem viseli gond nélkül a sztárságot, főleg nem ilyen fiatalon.
Remélem hogy pszichológusok egész csoportját fizetjük, hogy foglalkozzanak vele, ezt leszámítva viszont nagyon nagyon nagyon korai és megalapozatlan lenne ezt a témát igazán kibontani.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.08.21. 23:16:53

Troym írta:
Ez a fórum bemutatja milyenek vagyunk mi magyarok. Sose jó semmi mindenbe beletudunk kötni stb… pl most Yamalnál megy, h ez nem tetszik az nem tetszik nála meg nincs akkora hatással, h örül a gólnal stb.. kész téboly én csak örülök, h a mi játékosunk és nem keseríti meg az életünket
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.08.21. 21:56:42

Hát ja, nála most menni fog másfél évtizedig (remélhetőleg) a szőrszálhasogatás. Idén már szerintem a csapatunk legjobbja, ezzel tisztában is van, és ez így van rendjén, remélem ez nem változik semmit. Nyilván el lehet szállni ilyen szituban, én ennek még jeleit sem látom kb, semmit nem csinál máshogy mint bármelyik tini tenné 2025-ben. Remélem senki nem Messihez méri a személyiségét, mert az nagyon toxikus lenne, az extrém intro, szinte spektrum-szerű jelekkel rendelkező előd miatt. Yamal pont azért halál laza, mert magabiztos, tudja, mik a képessége, és tudja, hogy mi a (szinte nem is létező) plafonja. Integetni meg szokott Lewy, Raphinha, Ferrán, meg más csapatokban is mindenki, minden meccsen vannak döntések, amivel valaki nem elégedett, mert másnak is passzolhatta volna. Néha objektíven az lett volna a jó döntés, sok esetben viszont 50-50 közeli, és csak ő szerette volna kapni. De ők se lesznek elégedetlenek alapvetően, ezek ilyen pillanatnyi érzelmi állapotok, minden meccsen több játékosnál megvan.

Közben meg amúgy a pályán megy, hajt, nem sétálgat. Lőni meg lőjön bátran, akkor is, ha jelenleg nem túl nagy hatékonysággal teszi, legalábbis a maga elképesztő tehetségéhez képest nyilván. Máshogy ezt nem lehet megtanulni. De már most is érződik ebben is a fejlődés, ami ott tavasszal hirtelen indult meg. Nyilván ez nem meglepő 18 évesen. Idén még szerintem számokban ez egy átmeneti év lesz, lehet, hogy nem az övé lesz a legjobb, ha kb hasonló percszámot kapnak, akkor szerintem kerülgetni fogják egymást még Raphával, és az egyik minimálisan megelőzi a másikat, lehet, hogy ez már a kicsi lesz. De jövőre meg lehet hogy már 70 gólpontot fog hozni, vagy még többet. Ehhez brutális lazaság és önbizalom kell, egyszerűen nem megy máshogy. Benne ez meg megvan, kivéve a helyzetkihasználást, ami meg inkább rutinnal jön.

Az tuti, hogy nagyon durva össztűz megy majd ellene, remélem legalább saját berkeken belül nem így lesz. :) Szerintem egy átlagos tiniként viselkedik, teniszt követem, ott is hasonlóak a mostanában berobbanó fiatalok.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

Deluigi
Entrenador del Barça

2025.08.21. 20:10:59

A jatek heveben mindenki integet, meg en is.

Ne legyetek ilyen szorszalhasogatoak...
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.08.21. 19:49:17

Rodri tavalyi Aranylabdájával egyszerre ismerték el az elért eredményeit, a csapatra és a játékra gyakorolt hatását, illetve általában a középpályások fontosságát. Ehhez a biztató irányhoz képest mindenképpen visszalépésnek, rossz üzenetnek venném, ha Yamal a kissé még mindig szertelen játéka, a 2023-25-ös szezon lényegében eredmény nélkülisége és nem utolsósorban az életkora ellenére is díjazott lehetne. Sokkal több munkára és több éven át tartó, meghatározó jelenlétre adnék csak díjakat, nem pedig egyszezonos tündöklésekre.

Ami a mostani meccsen leginkább nem tetszett, hogy már megint integetett, úgy emlékszem, hogy most épp Olmónak, hogy miért nem passzol már neki.
dingdong
Capitá del Barça

2025.08.21. 14:42:53

Nem ismerem személyesen :D csak amit a meccsen és a minden irányba tortitott médiában látok azt tudom róla de az biztos, hogy egy ennyi idős fejben és fizikailag is fejlődésben lévő srácnak bármekkora is a tudása értéke fontos lenne, hogy a földön maradjon még legalább egy darabig. Ebből a szempontból is fontos, hogy olyan edző legyen mint Flick és legyenek olyan seniorok a csapatban mint pl Inigo vagy Lewandowski akik már egy komolyabb karrier végén vannak és tudják mivel jár ez az út illetve hagyományos értelemben felnőttek.
Pusztán csak a mentális egészsége miatt nagyon örülnék ha nem ő nyerné. Lehetne hallgatni egy évig, hogy na a star boy csak azért kapja mert barcas meg la masias meg 17 éves. Ki lehet zárni ezeket a hangokat is de nem bánnám ha nem kéne.

Ez egy ilyen aggodo apai gondolat csak. Valojaban meg cirkusz ez a sport és szitani kell a tüzet.
Chino
Llegenda del Barça

2025.08.21. 13:11:01

bence0330 írta:
2025.08.21. 12:05:39
davi10 írta:
2025.08.21. 11:40:26
Sajnos nem tudtam nézni a hétvégi meccset, de olvastam véleményeket, hogy nem lett önzetlenebb tavaly óta, plusz ez a koronázós gólöröm is szerintem kicsit gáz.

Viszont voltam júniusban Olaszországban, és most jöttem haza Portugáliából, mindkét helyen messze a legtöbbet embereken látott mez az az öve, júniusban a tavalyi 19-es, most a héten meg már az új 10-es. Gondolom csomó közülük turista, de nekem akkor is meglepő volt, hogy 2 "rendes" ligával és válogatottal rendelkező országban is az Ő mezét veszik.
A 10-es mez első 48 órájában 70.000 körüli eladásszám jött össze, 10M euró körüli bevétellel, ami Barcás rekord. Annyira nem meglepő, mindenképp a jelenlegi leglátványosabban játszó focista, szerintem kérdés nélkül, plusz a korából adódó hype, wow faktor, plusz a világ egyik legjobbja is.

Én láttam, nem nagyon értem a kritikákat, semmi baj nem volt vele önzetlenség terén, az első percekben már kiosztott egy pazar gólpasszt Raphának, úgy örült neki, mintha ő lőtte volna, lőtt gólt, párszor hibázott, de közben meg szivatta a népet. Lőtt többször, amiből nem lett gól, de nekem kb mind úgy rémlik, hogy teljesen jogosan tette. Lehet volt kivétel, de elég durva flowban volt eleve, olyankor lehet, hogy 1-2 esetben az adrenalin miatt ellövi az ember egy cselsorozat végén, amikor nem az a legnagyobb százalékos esély a gólra. Nem nagyon rémlik ilyen, ha volt, max 1 vagy 2.

A gólörömöt nem figyeltem, mondjuk azt kb életemben nem néztem még, mert nem érdekel, elhiszem, hogy az túlzás volt, de kb ennyi.

Az aranylasztit a tavalyi szezonra én még nem neki adnám, közülünk sem, de idén már szerintem ő lesz a legjobb játékosunk, talán még számokra is, meg talán a világ legjobbja is. Ehhez mérten is kell kicsit nézni szerintem. Nem hinném, hogy önzőbb lesz, mint Messi, aki szintén biztos, hogy picit többet lőtte el, mint ami a százalékszámításnak megfelelne, mert tudta, hogy ő a világ legjobbja, vagy mert néha elkapta az adrenalin. Ennyi plusz "önzőség' lehet hogy lesz benne, egy minimálisan felfelé fog deviálni a lövések száma ahhoz képest, amikor a lövés az ideális megoldás, de szerintem minimális lesz, és szeret előkészíteni is nagyon.
Én inkább azt éreztem rajta, hogy a 4.-5. lövése után kicsit görcsössé vált, nem akart sikerülni neki és egyre jobban szeretett volna gólt lőni, ezért is lőtt szerintem többször. Az arcán is látni lehetett egy-két kihagyott helyzet után, de leginkább, amikor nagyon kevésen múlt, hogy ideges kicsit. Ha hamarabb jön, utána talán kevesebbet is vállalkozik.
Mindenesetre a legjobbkor lőtte a gólt, nagyon elkezdték fütyülni, aztán pár másodperccel később be is varrta. A következő meccsre ez biztos jót tett neki. Viszont sokszor volt önzetlen csak azok is kimaradtak, így kiesik az emberek fejéből.

Az Aranylabda szerintem nála fog landolni. Már így is nagyobb a hype körülötte, mint Raphinha vagy Dembélé esetében, az ősz pedig ezt fokozni fogja, ami frissebben marad meg a szavazók fejében.
Ha idén fejlődne helyzetkihasználásban akkor lehetne igazán brutális. Ebben sajnos még van elmaradása, de reméljük jönni fog neki, illetve nem szabad, hogy a média megzavarja, mert így is folyton lesi a bulvársajtó minden egyes mozdulatát.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.08.21. 12:05:39

davi10 írta:
Sajnos nem tudtam nézni a hétvégi meccset, de olvastam véleményeket, hogy nem lett önzetlenebb tavaly óta, plusz ez a koronázós gólöröm is szerintem kicsit gáz.

Viszont voltam júniusban Olaszországban, és most jöttem haza Portugáliából, mindkét helyen messze a legtöbbet embereken látott mez az az öve, júniusban a tavalyi 19-es, most a héten meg már az új 10-es. Gondolom csomó közülük turista, de nekem akkor is meglepő volt, hogy 2 "rendes" ligával és válogatottal rendelkező országban is az Ő mezét veszik.
A 10-es mez első 48 órájában 70.000 körüli eladásszám jött össze, 10M euró körüli bevétellel, ami Barcás rekord. Annyira nem meglepő, mindenképp a jelenlegi leglátványosabban játszó focista, szerintem kérdés nélkül, plusz a korából adódó hype, wow faktor, plusz a világ egyik legjobbja is.

Én láttam, nem nagyon értem a kritikákat, semmi baj nem volt vele önzetlenség terén, az első percekben már kiosztott egy pazar gólpasszt Raphának, úgy örült neki, mintha ő lőtte volna, lőtt gólt, párszor hibázott, de közben meg szivatta a népet. Lőtt többször, amiből nem lett gól, de nekem kb mind úgy rémlik, hogy teljesen jogosan tette. Lehet volt kivétel, de elég durva flowban volt eleve, olyankor lehet, hogy 1-2 esetben az adrenalin miatt ellövi az ember egy cselsorozat végén, amikor nem az a legnagyobb százalékos esély a gólra. Nem nagyon rémlik ilyen, ha volt, max 1 vagy 2.

A gólörömöt nem figyeltem, mondjuk azt kb életemben nem néztem még, mert nem érdekel, elhiszem, hogy az túlzás volt, de kb ennyi.

Az aranylasztit a tavalyi szezonra én még nem neki adnám, közülünk sem, de idén már szerintem ő lesz a legjobb játékosunk, talán még számokra is, meg talán a világ legjobbja is. Ehhez mérten is kell kicsit nézni szerintem. Nem hinném, hogy önzőbb lesz, mint Messi, aki szintén biztos, hogy picit többet lőtte el, mint ami a százalékszámításnak megfelelne, mert tudta, hogy ő a világ legjobbja, vagy mert néha elkapta az adrenalin. Ennyi plusz "önzőség' lehet hogy lesz benne, egy minimálisan felfelé fog deviálni a lövések száma ahhoz képest, amikor a lövés az ideális megoldás, de szerintem minimális lesz, és szeret előkészíteni is nagyon.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Chino
Llegenda del Barça

2025.07.25. 11:45:06

Leon írta:
2025.07.25. 11:15:40
Marca idei top 100as listáján az első lett a világon. 8)

Az első 10 sorrendje:

Lamine Yamal (spanyol, Barcelona)
Ousmane Dembélé (francia, PSG)
Vitinha (portugál, PSG)
Raphinha (brazil, Barcelona)
Kylian Mbappé (francia, Real Madrid)
Pedri (spanyol, Barcelona)
Mohamed Szalah (egyiptomi, Liverpool)
Asraf Hakimi (marokkói, PSG)
Nuno Mendes (portugál, PSG)
Gianluigi Donnarumma (olasz, PSG)
Nagyon kíváncsi lennék a százalékokra. A BL elődöntő idején a Goal.com top 7 Aranylabda listját magasan vezette Raphinha, Yamal a harmadik volt, míg Dembélé egyetlen PSG játékosként az ötödik. Látszik, hogy mekkorát fordul a világ gyakorlatilag egy meccs alapján.
Sajnálom, hogy a brazil így lemaradt, nálam egyértelműen ő vezetne, de nem is tudnék maradéktalanul örülni, ha a bogyót Yamal vinné el. Még nagyon korainak tartom számára. Még Messi is 20 éves volt, amikor először került a top3-ba.
Viszont PSG ide vagy oda 5 játékos szerintem indokolatlan, de legalább 3 Barca játékos benne van a top 5-ben.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2025.07.25. 11:15:40

Marca idei top 100as listáján az első lett a világon. 8)

Az első 10 sorrendje:

Lamine Yamal (spanyol, Barcelona)
Ousmane Dembélé (francia, PSG)
Vitinha (portugál, PSG)
Raphinha (brazil, Barcelona)
Kylian Mbappé (francia, Real Madrid)
Pedri (spanyol, Barcelona)
Mohamed Szalah (egyiptomi, Liverpool)
Asraf Hakimi (marokkói, PSG)
Nuno Mendes (portugál, PSG)
Gianluigi Donnarumma (olasz, PSG)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Leon
Director del Fútbol

2025.07.16. 22:46:25

Annyira profinak tűnik a srác, hogy szerintem kb pont nem érdekli milyen szám van a hátán. 8)
Inkább a madrid az akiknél jobban tele lehet a gatya az "új 10es Messi" miatt. :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
dingdong
Capitá del Barça

2025.07.16. 19:59:22

Szerintem marketing szempontbol is jobb lett volna ha Yamalnak "saját" száma van de nyilván a Messi vonaton sosem lesz fék szóval rá kell ülni amikor csak lehet.

Remélem a földön bir maradni valahogy mert mar most rosszak az elojelek.
bence0330

2025.07.16. 19:37:51

Én lehet vártam volna még egy évet, és nem érdem miatt, az megvan. :) Egy év nyugis fejlődés miatt. Addig lehet Raphának adtam volna, vagy kihagytam volna a sorból a mezszámot. Reméljük semmi jelentősége nem lesz, és törtetlenül fejlődik majd. :)
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.07.16. 19:31:00

https://barcauniversal.com/official-lam ... new-no-10/
Hivatalosan övé a 10-es mez
Remélem Messi után jó helyre kerül.
Anyagilag biztosan jó húzás
bence0330

2025.07.16. 00:38:02

Egyet is értek a kijelentéseikkel. Örülök is neki, ez akkor kb pontot is tesz az ügy végére, nincs is vádló gyakorlatilag. :)

Yamal meg remélem rezzenéstelenül folytatja (másokkal ellentétben a pályán) az ellenfelek rémisztgetését, nem olyannak gondolom, akinek egy ilyen eset megtöri a lendületét. :)
Chino
Llegenda del Barça

2025.07.15. 23:56:43

Erre az egész jogi herce-hurcára refelktálva nyilatkozott az egyik érintett:

"Achondropláziás felnőttként – közismert nevén törpeség – megvan a saját hangunk, saját ítélőképességünk és teljes képességünk arról, hogy döntsünk a személyes és szakmai életünk felett. Mi nem vagyunk része ennek az egyesületnek, nem konzultáltak velünk, nem kértek véleményt, mielőtt nyilvánosan vádakat hoztak fel, amelyek közvetlenül érintenek minket.
Senki sem állíthatja, hogy automatikusan képvisel egy egész csoportot anélkül, hogy először meghallgatná azokat, akiket állítólag megvédenek. A méltóságért és a fogyatékkal élők jogaiért folytatott küzdelem nem működhet a hangunk elhallgattatása mellett vagy csupán paternalista szemszögből.

Ennek a tisztázásával szeretnénk kifejezni személyes álláspontunkat.
Az ADEE Szövetség nemrégiben felhozott vádjaira reagálva egy ismert sportoló korának megünneplésére rendezett zártkörű rendezvény kapcsán, a következőket szeretnénk kifejezni:
1. Emberek vagyunk, akik teljes mértékben képesek döntéseket hozni a mindenkitől független életünkről. Mindannyian szabadon hozzuk meg a saját döntéseinket és kezeljük mindennapi életünk és jövőnk lényeges szempontjait.
2. Határozottan elutasítunk minden olyan feltételezést, hogy nevetségessé tettek vagy kihasználtak volna minket, ahogy azt nyilvánosan bizonyítékok nélkül állították. Azok, akik anélkül vádolnak meg, hogy ismernének, azok megfosztanak minket személyiségünktől az autonómiánktól.
3. Az eseményen regisztrált személyek jogi titoktartási kötelezettségeink miatt nem hivatkozhatunk az esemény konkrét részleteire, de meg kell védenünk becsületünket és szakmaiságunkat, a munkánkat és a személyes méltóságunkat kétségbe vonó nyilvános kampányok ellen.
4. Felszólítjuk az ADEEE-t és minden más szervezetet, hogy felelősen, általánosítás nélkül, anélkül, hogy a meg nem kérdezettek (azaz mi) nevében beszélnének, ne kreáljanak a valóságtól teljesen elrugaszkodott narratívákat ls ne használjanak minket eszközként a hazugságaikhoz.
5. Fenntartjuk a jogot, hogy jogi lépéseket tegyünk, ha továbbra is hamis információk terjednek, amelyek sértik a hírnevünket és a közérzetünket.
És egyértelműen és világosan ki akarjuk mondani: Mélységesen büszkék vagyunk, hogy meghívást kaptunk arra az eseményre. Szakmailag és emberileg is hatalmas élmény volt, mely során végig tisztelettel bántak velünk.
A valódi befogadás azt jelenti, hogy elfogadjuk, hogy nekünk is jogunk van eldönteni, hogyan akarjuk élni az életünket, anélkül, hogy ítélkeznének felettünk vagy eszközként használnának minket."
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.07.15. 20:44:47

Nem mikiegér oldalakról kell tájékozódni, amik még azt sem tudják leírni, hogy mi is pontosan a "vád" ellene. Nem is akarják, mert csak érzelmeket akarnak gerjeszteni.

A komolyabb híroldalak, amelyek rendelkeznek tényleges újságírókkal, nem csak firkászokkal, és utána is járnak a dolgoknak, azért lehozták (lásd korábbi hozzászólás), hogy annak ellenére szivárogtak ki felvételek, hogy direkt megkérték a vendégeket, hogy kapcsolják ki a telefonokat. Ez talán még időben jött Yamal számára, hogy rájöjjön, hogy ezek az emberek, akik körülötte lebzselnek, nem a barátai. Sokszor előfordult már, hogy egy sztár körül hemzsegő piócák csak arra vártak, hogy valami kompromittáló dologgal megzsarolhassák a naiv celebet, aki hiúságból elhitte, hogy neki annyi meg annyi barátja van.

Nem lesz ebből semmi. Megnéztem a videókat, amik kikerültek, igazából semmi komoly. Ciki az egész, de jogi problémák aligha lesznek. Már az ciki, hogy valakinek a saját szülinapi buliját meg kell rendeztetnie. Már az ciki, ha valakinek ilyen "barátai" vannak. De ebből nem lesz semmi, majd elnézést kér a semmiért, és mindenki megnyugszik. Ami meg a nem jogi dolgokat illeti, talán még időben jött a figyelmeztetés a számára.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.07.15. 18:09:19

Chino írta:
2025.07.15. 17:14:31
Az egy tipikus nso-s cikk volt. Többek között az is benne volt, hogy egy tucat prostit is meghívott, az apja folyamatosan ilyen életmódra bíztatja, az anyja szó szerint sírva kéri a Barcát, hogy segítsenek jó útra téríteni stb.
Illetve egy 30 éves pornósztárral jár, aki rendszerese nála van (miközben az anyjával lakik), erről is pár nap múlva kiderült, hogy teljes kitaláció, kattintásvadászat volt az egész.

Egyszerűen arra kellene vigyáznia Yamalnak, hogy a legminimálisabb támadási felületet se hagyjon, mert a média a legapróbb dologból is hatalmas szenzációt kreál, nem jó fényt vetve rá, eddig nem túl jól csinálja. Ez a nagyon komoly hátránya, ha valakit felkapnak, szinte folyamatosan fényképezővel követik. Koundéról is jelentek már hasonló hírek, fényképek, csak ő nincs annyira középpontban. Ha mondjuk olyan balhéja lenne Yamalnak mint pl. Asenciónak vagy Mbappénak Svédországban nem tudom minek állítanák be, vagy milyen cikkek jelennének meg.
Nem azt mondom, hogy ezek a szülinapján teljesen rendben vannak, de nem tartom olyan hatalmas dolognak, illetve azt se tudni, hogy ki hpogyan szervezte és mik voltak a részletek stb., de csak a negatív oldal lesz szenzációként a médiában és erre jobban kellene figyelnie.
"Jóllehet az értesüléseket egyik televíziós társaság sem tudta hitelt érdemlően megerősíteni, a legtöbb arról számol be, hogy a játékos édesanyja összetört, amikor megtudta, mire készül a fia, és ellenzi a születésnapi ünnepség megtartását"
Real TV? :) :)
Az a baj, hogy ilyen oldalakról tájékozódnak sokan
Redditen múltkor néztem 2 Sport-os hírt egymás után
Tier 2: Ferran Correas (@ferrancorreas) - reliable

Tier 4: Sport (@sport) - ❗ very unreliable
És ez a Sport
On Monday, Calvo responded via Instagram, as she wrote: "I want to make it clear, officially, that I have only spoken about what I was personally informed of. At no point have I spoken about or mentioned anyone in connection with these accusations. Everything remains alleged, as there is no conclusive evidence or tangible proof. I apologise if my statement has been misinterpreted."
Én Yamallal kapcsolatban szintén az apjától tartok.
Igaz Messi apja is szerette a pénzt
Válasz küldése