Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A biztonsági résszel egyetértek, főleg Casemiro hiányában nagyon okos lépés volt ez Zidanetól, mert attól függetlenül hogy nem tudott a City igazán lehetőségeket kialakítani a támadó harmadba eljutott az első félidőben. A másodikban viszont átadták nekik a területet és jó kontrái is voltak a RMnek.ferninho írta:Ez a City nevetséges volt, annyi helyzetük volt meg lehetősêgük, amennyinek kb minimum lennie kell egy csapatnak, azzal se tudtak élni.
Első fêlidőben már röhögtem kb mekkora a sebesség különbség a kêt csapat között még gondolkozásban is.
City KP hármasa inkább hasonlított 3 fatörzsre kb. Yayát sajnáltam is, kora egyik legjobb középpályása, kár hogy felette is eljárt az idő.
Real tudott volna ritmust váltani ha kellett volna sztem, lehoztak ehelyett ilyen biztos focit, ami vmennyire kockázatos volt, mert egy gólt lehet találni, de bejött.
Egyértelműen látszott, hogy a Realban több van, sokkal több helyzetük is volt, ezért se értem itt minek van ennyire lehordva itt a Madrid.
Vezetést szereztek onnan meg lehoztak egy biztonsági focit, de olyat ahol egyértelműen domináltak és gólhelyzetek is voltak.
Remélem is, és ezzel nyerjék meg a BL-t.Nero. írta:
Remélem a Real ellen is hozzák a stílusukat bár ez nem lehet kérdés.
Amennyire kezdenek eldurvulni folyamatosan és egyre többet engednek meg maguknak, azon se lepődnék meg ha jövőre már gázpisztollyal lövöldöznének a bírókra ha nem tetszik valami.visca el barca írta:oh, ne félj, ha azon a türhőn múlik kettőt is bedob. lesz akkora fetrengő show amit Te még életedben nem láttálVakmacska írta:Simeone bedobna egy labdát, menne a fetrengés, mint ellenünk.
Én igazából emiatt vagyok elégedett. Most az egyszer nem lógott ki a csapat fele mint tavaly a Juve ellen pl. egyedül Jesé volt gyenge az első félidőben, meg Hámesz, de ő ebbe a rendszerbe annyira illik mintha dízel autóba benzint öntenél. Cityre meg lehet mondani hogy nevetséges volt, de a védekezésük PL-ben sokkal gyengébb mint amit mutattak a két elődöntőn.Real tudott volna ritmust váltani ha kellett volna sztem, lehoztak ehelyett ilyen biztos focit, ami vmennyire kockázatos volt, mert egy gólt lehet találni, de bejött.
Úgy értettem, hogy mikor a két madridi csapat játszotta a BL döntőt, akkor a következő szezonban mi mindent megnyertünk. Tudom, hogy ilyen eddig csak egyszer történt, de ez már csak részletkérdés.TripleH írta:Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt.ZBarca írta: De egyébként nem érdekel, mert itt egy kis fun fact: mikor madridi házidöntőt rendeztek a BL-ben, a Barcelona mindig triplázott a rákövetkező szezonban.
Ennyi!Jó éjt mindenkinek!
Hát, én egy BL elődöntőn focit is vártam volna, ehelyett 180 perc alatt kaptam egy nagy adag semmit. Minden féle irónia nélkül mondom, hogy a nyári felkészülési meccsetek a City ellen színvonalasabb volt, mint ez a párharc.ferninho írta:Egyértelműen látszott, hogy a Realban több van, sokkal több helyzetük is volt, ezért se értem itt minek van ennyire lehordva itt a Madrid.
Vezetést szereztek onnan meg lehoztak egy biztonsági focit, de olyat ahol egyértelműen domináltak és gólhelyzetek is voltak.
1-ből 1..TripleH írta:Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt.
Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt.ZBarca írta: De egyébként nem érdekel, mert itt egy kis fun fact: mikor madridi házidöntőt rendeztek a BL-ben, a Barcelona mindig triplázott a rákövetkező szezonban.
Ennyi!Jó éjt mindenkinek!
Mert a szívedre hallgatsz és nem az eszedre. A Realnak bőven vannak olyan játékosai akik képesek eldönteni a meccset. Egyébként még bajnokesélyesek is. Szóval Zidane lehet az év edzője a végén.Alfa írta:Bármennyire is utálom a Realt amikor megérdemelten ér el valamilyen sikert azt eltudom ismerni és örülni nyilván nem tudok neki, de mérges sem vagyok. Na de most. Annyira undorító, hogy ez a Madrid bejutott a döntőbe, mindjárt kidobom a taccsot. Az, hogy milyen ágon jutottak be az egy dolog, de az, hogy egy ilyen semmi focit bemutató City ellen egy öngóllal jussanak tovább... Nem az bűn amikor az Atletico egy gyengébb képességű kerettel ilyen focit játszik hanem amikor a világ legdrágább játékosállománnyal rendelkező csapat csinálja ugyanezt.
Milánóban meg lesz lőve real mert a Tico ellen muszáj lesz nekik focizni, és hát eddig komolyabb csapat ellen még ez nem sikerült nekik. Ha nem lesz vmi óriási nagy szerencséje a realnak (amire lássuk be kevés az esély) akkor sima Atletico győzelem lesz. Ez a csapat nem fog gólt lőni Oblakéknak az tuti (persze csak akkor ha az ilyen 5 emberen megpattanós gólokat nem számítjuk)
vajh milyen oddsot adnak arra, hogy több fetrengés lesz, mint ellenünk? Az mennyi is volt az első meccsen? 31 perc?visca el barca írta:oh, ne félj, ha azon a türhőn múlik kettőt is bedob. lesz akkora fetrengő show amit Te még életedben nem láttálVakmacska írta:Simeone bedobna egy labdát, menne a fetrengés, mint ellenünk.
oh, ne félj, ha azon a türhőn múlik kettőt is bedob. lesz akkora fetrengő show amit Te még életedben nem láttálVakmacska írta:Simeone bedobna egy labdát, menne a fetrengés, mint ellenünk.