Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
13 kör * 12 játékos ~ 2-3 órát is igénybe vehet (attól függ, ki mennyit gondolkozik 1-1 választáson). De előre beállíthatsz egy játékos preferencia listát, amely alapján a gép választhat helyetted. Meg igazából csak az első pár kör a lényeges, ott vannak a sztárjátékosok, utána már simán rá lehet hagyni a gépre a dolgot.kamaj írta:Slither a draft kb mennyi idő, mert szombat délután nem leszek otthon, csak este.
Nem követelmény, de azért érdemes ismerni a játékosokat meg a különböző statisztikai mutatókat, mert különben nem tudsz majd jó csapatot összeállítani.Cumbee írta:Engem is érdekelne a dolog. Gondolom nem alap követelmény az NBA alapos ismerete.
Érdekelni érdekelne a dolog, bár még nem játszottam ilyennel ,csak hallottam róla, de mennyi időt vesz ez igénybe és milyen a játékmenet? Mert azért elég sok dolgom van így isSlither írta:Akkor várjunk még 1-2 napot. Most amúgy is 9-en vagyunk, páratlan létszámmal meg úgysem tudjuk elkezdeni.![]()
De addig is el kéne dönteni, hogy élő draftot akarunk, vagy jó lesz ha a gép megcsinálja nekünk. Előbbi esetében kéne egy időpontot, ami a legtöbb jó (ennyi ember esetén elég összeegyeztetni). Bár ha vki nem lesz ott a drafton, akkor a gép úgyis választ helyette.
Eddigi jelentkezők:
1. Slither
2. Bob_Marley
3. Tocy
4. kanty
5. socio66
6. Game90
7. MessiFan
8. fcbarca0827
9. neobarca
Köszi.Slither írta:
Na akkor hány fős ligát csináljak? Jó lenne legalább most hétvégén elkezdeni.
Akinek van tapasztalata az írhatna egy rövid ismertetőt az egészről:)Slither írta:Akkor meg is vagyunk 8-an. Várjunk még további jelentkezőket? (Úgy látom hogy akik szoktak ide írtni, azok mind jelentkeztek már)
Én is benne vagyokSlither írta:Nem akartok egy NBA-s fantasy ligát csinálni?
Én is benne lennék, bár nem ismerem a játékot. Gondolom olyasmi lehet, mint a fantasy premier league.Slither írta:10 főt szted össze tudunk szedni ehhez?Bob_Marley írta:Én benne lennékSlither írta:Nem akartok egy NBA-s fantasy ligát csinálni?![]()
DeSlither írta:Nem akartok egy NBA-s fantasy ligát csinálni?
Én benne lennékSlither írta:Nem akartok egy NBA-s fantasy ligát csinálni?