Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak utazáskorvisca el barca írta:nézegetem az angol képeket, ez a gyerek teljesen kész van, erről bármilyen utazós kép készül mindig ott szorongatja a kezében a matcha(?) teás flaskát
jelenleg kb 12.000.000 milliót keres, nem hinném h 20-at adnának neki.BarcafanTomee írta:Vele is hosszabbítani szeretne a Klub és 20 milliósra emelné a fizetését. Megérdemli, hogy a legjobban keresők között legyen a csapatnál, de nagyon el vannak szállva a fizetések nálunk.
A második részt én is idézni akartam, de megelőztél.visca el barca írta:"Az Ajaxban, ahogy itt is, több tiki-taka volt, több rövid passzos játék, és én voltam még a legügyetlenebb. Általában meg akarnak ölni, ha véletlenül kétszer érek a labdához egymás után, mondták, hogy csak egyszer érjek hozzá, és mindezt a tizenhatoson belül."
"Amikor az edzéseken Messi és Neymar elkezdenek trükközni a labdával, inkább hátrébb állok, hogy ne tegyem tönkre a játékot."
azért nagy forma a mi lajosunk, de legalább nem kábítja magát azzal, hogy mekkora labdzsonglőregyébként olyan mágusok mellett mint ini, messi vagy neymar, tényleg tiszta "analfabétának" tűnik
Persze, régen is volt ilyen, de pl. Rijkaard idejében Ronaldinho vagy Etoo nem tudott felmutatni olyan statisztikákat, mint Messi v. Suarez most, de ettől még nem tartom őket rosszabb játékosoknak, hisz ők is ugyanúgy meccseket, címeket döntöttek el a javunkra.Ronaldo is betermelt 30+ gólt 10 éve vagy Romario előtte. Szóval egyáltalán nem gondolom hogy a színvonal rosszabb lenne, sőt.
Igen, azért ez elgondolkodtató. Ezért nem lehet azt mondani, hogy a mostaniak jobbak, mint a 10-15-20-50 stb. évvel ezelőttiek, mert a játék azóta nagyon sokat változott. A PL-t leszámitva ráadásul alaposan megnőtt a szakadék a nagyok, és a többiek között.First time in history top scorers from GER/FRA/ITA/ESP score 30+ goals
Zlatan sets PSG scoring record and takes top scorer, higuain sets scoring record and takes top scorer, suarez scores 40 and takes top scorer.recrea írta:
Itt van pl Higuain, van 35 gólja csak a bajnokságban, Ronaldo vagy Zlatan anno talán sosem lőtt ennyit egy szezonban, mégis észrevehető bagatell különbség köztük
Erre mondjuk csak annyit tudok mondani, hogy Suarez a szezont összevetve majdnem kétszer annyi gólpasszt jegyzett, mint Cr. Azt se mondanám, hogy sokkal inkább húzta a csapatot, mint Luis. Lehet, hogy jobb társak vannak mellette, akik könnyebben helyzetbe hozzák, de rengeteg fontos gólt szerzett, sok meccs elment volna nélküle. És azért Cr-t sem kicsit szolgálták ki. Gyakorlatilag rá játszottak a szezon második felében, olyan soik egyéni akció nem sok volt, Suarez ellenben legalább annyit adott vissza. Azért 26 assist egy centertől szerintem legalább olyan teljesítmény, mint 59 gól.LG írta: Ebből látszik, hogy itt nagyon nem arról volt szó, hogy a másik kettőnek nem ment, és Suarez húzta helyettük a csapatot. Épp ellenkezőleg, nagyon nagy szerepük volt benne, hogy Suarez ilyen eredményes lehessen.
Ez, hogy körülötte sokkal gyengébb a csapat sem mondanám így. Ha a szezont egybe vesszük, sokszor nettó emberhátrány volt. Az hogy húzta a csapatot inkább a góljaiban lehet lemérni, de azon kívül nem sok mindenben tűnt ki. Ráadásul egy gyengébben teljesítő csapatból sokkal "könnyebb" kitűnni. Ha mondjuk az MSN egyik tagjaként hozta volna le a szezont nem hiszem, hogy a szezon legjobbjaként emlegetnék. Ha ezt a szegmenst vesszük alapul én például Griezmann-t előbbre venném. Csak, hogy már evidens, hogy Cr vagy Messi közül kerül ki a Aranylabda/liga/Bl stb. legjobbja.LG írta:Még azt sem mondanám, hogy Suarez volt a legjobb a 3 közül. Pl. Neymar gólokban, gólpasszokban elmaradt, de kulcspasszokban, helyzetek kialakításában neki van brutális fölénye, Messi pedig mindből hozott egy nagyon jó átlagot, és játszotta a legkevesebbet.
Szóval én azért nem követelném az uruguayinak az Aranylabdát. Nálam Ronaldo eddig a szezon legjobbja, körülötte sokkal gyengébb a csapat, és sokkal inkább húzóember, mint Suaerz, még ha ezért nem is leszek népszerű.
egyikből van meccsenként 2-3, másikból havonta 1.TripleH írta:Igen egyébként amit Normandia is írt, hogy sokan csak annyit írnak, hogy bezzeg ha a 100%osokat beveri, de közben meg kompenzál az ilyen 10-20%osokkal.