Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Angelino-t is el lehetne hozni aprópénzért a Lipcséből...tatesz1990 írta: ↑2022.08.05. 07:53:15Én azt se bánnám, ha nem jönne már senki idén. Próbáljuk ki Destet, Koundét, Sergi Roberto JHV pozícióban. A francia a válogatottban is játssza ezt a posztot, valamint minden adottsága megvan, hogy jó legyen itt is.
Jövőre viszont már szívesen látnám Pedro Porro a jobbon, Alejandro Grimaldot meg a bal oldalon!
Szerintem a mai nap Lewa-ról fog szólni. Ma lesz a bemutatása, elvileg több jegyet adtak el rá, mint eddig bárkiére.
Én azt se bánnám, ha nem jönne már senki idén. Próbáljuk ki Destet, Koundét, Sergi Roberto JHV pozícióban. A francia a válogatottban is játssza ezt a posztot, valamint minden adottsága megvan, hogy jó legyen itt is.
Meunier atya eg , ennyi erovel sergi roberto is lehetne ott. Sok fejtores lesz meg azon az oldalon , fajdalom nezni dest szerencsetlenkedeseit is
Annyira borzalmasan gyenge a jobb bekk piac, hogy szerintem oda már senki nem fog jonni. Aztan nagyjabol 2 meccs utan kiderul h xavi h dönt
Legalabb nézhetjük araujo bénázását a szélenCamp Nou99 írta: ↑2022.08.04. 17:02:12https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... a-14224235 Hát akkor ő ennyi volt, legalább egyel kevesebb játékost kell regisztrálni.
Ha Penáról lenne szó, egyetértenék. Egy 5-7 misi közt kereső kapus viszont igenis teremtsen versenyhelyzetet, akkor éri meg itt tartani. És a fenti kluboknál top szinten védenek a kapusok, nyilván nincs szükség Courtois, a két brazil, meg Neuer mellé versenyhelyzetre. Ha kellene, hoznának. TS mellé bőven kellene. Kepa mellé is hoztak, mikor kellett, Leno mellé is hoztak, és szinteket javultak. Nyilván évekig nem kell 2 jó kapust megtartani, hanem menjenek ölre, és amelyik jobb, marad.csababarca írta: ↑2022.08.04. 15:34:38Első számú kapusoknak nem szoktak versenyt teremteni, tök más a lélektana annak a posztnak mint a többinek.
Hol van verseny teremtve?
Realnál Courtois-Lunin
Chelseanél Mendy-Kepa (itt lehet mondani, de speckó eset)
Poolnál Alisson-Adrián
Citynél Ederson-Carson
BM-nél Neuer-Ulreich
PSGnél van egyedül mondhatni verseny, mert ott van egy Navas-Donnarumma páros, meg még egy Rico is ha jól tudom.
Sehol nincs verseny a topcsapatoknál, a kapusok ezt utálják.
Semmi jelentősége a második számú kapusnak, max a kupa első 2-3 körében véd, és ennyi. Arra Pena is jó.
Első számú kapusoknak nem szoktak versenyt teremteni, tök más a lélektana annak a posztnak mint a többinek.
Azért Cillessen elég messze volt a rakás nullától.visca el barca írta: ↑2022.08.04. 15:13:36Nem tudom ez a szerencsetlen neto kit bantott h ennyi fikát kap. A masodik szamu kapus kb minden topklubnal egy rakas nulla. Allitom ha 10 embert megkerdezel h ki a real, bayern, vagy a city masodik szamu kapusa 8nak fingja sincs rola, annyira jelentektelen a szerepuk. A fizetese meg nem hinnem h olyan sok, h ennyire szabadulni kelljen tole. Azon az evi par kupameccsen meg tok mind1 h ő vagy pena bohockodik.
5 misi körül keres elvileg, nem hiszem, hogy túl sok ilyen kapus lehet, max ilyen Kepa-Leno féle helyzetekben, mikor egy top(nak várt) kapus hirtelen megzuhan, és szereznek valakit gyorsan a helyére. Vagy egy PSG-ben, ahol 8 kapust is tarthatnának 10 misis fizuért. És 1-2 éve ki akarjuk tenni, de nem megy. Ráadásul nem bohóckodni kéne, hanem versenyt teremteni TS-nek...visca el barca írta: ↑2022.08.04. 15:13:36Nem tudom ez a szerencsetlen neto kit bantott h ennyi fikát kap. A masodik szamu kapus kb minden topklubnal egy rakas nulla. Allitom ha 10 embert megkerdezel h ki a real, bayern, vagy a city masodik szamu kapusa 8nak fingja sincs rola, annyira jelentektelen a szerepuk. A fizetese meg nem hinnem h olyan sok, h ennyire szabadulni kelljen tole. Azon az evi par kupameccsen meg tok mind1 h ő vagy pena bohockodik.
Én remélem, bármi áron(ártalanul). Ezeket a korábbi éra békáit most kell lenyelni, inkább, mint hogy 3. számú kapusként ücsörögjön még egy évet gigafizetéssel. És láthattuk, mennyit ér, hogy inkább szégyenítettük meg (és alighanem nyomorítottuk meg lelkileg permanensen) TS-t rossz térddel 8 góllal, mint hogy őt állítottuk volna be. Egy ne bevethető több millás fizetésű kapus kb mindennek az alja.