USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
menczel
Entrenador del Barça

2012.01.08. 04:40:16

csababarca írta:
menczel írta: náluk csak a bírók gyengébbek, tiszta TD elvétele a Det-tól, az NO TD drive pedig 3&out lett volna ha rendes helyre rakják le a labdát.

Hajrá LIONS!!

Már bocs,de az a tiszta TD elvétele megjegyzés szúrja a szemem.
A lassítások alapján jogos,de ott belefújtak,végig se vitték,ahogy ütköztek Breesel rögtön fújtak,nem az volt,hogy megvárták hova kerül a labda...

A másik jogos,annál a szitunál egyértelműen nem volt meg a first down,azt nagyon elnézték.
Hibásan fújtak (igazából egy oldalbiró, mert a főbíró nem fújt) hisz fumble volt, a fumblet visszahordó ember előtt már nem volt olyan aki meg tudta volna akadályozni a visszahordását Td-re, tehát csak elvették azt a TD-t.

Közben újabb elejtett INT ez 7 pont került ezúttal.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 04:34:02

menczel írta: náluk csak a bírók gyengébbek, tiszta TD elvétele a Det-tól, az NO TD drive pedig 3&out lett volna ha rendes helyre rakják le a labdát.

Hajrá LIONS!!

Már bocs,de az a tiszta TD elvétele megjegyzés szúrja a szemem.
A lassítások alapján jogos,de ott belefújtak,végig se vitték,ahogy ütköztek Breesel rögtön fújtak,nem az volt,hogy megvárták hova kerül a labda...

A másik jogos,annál a szitunál egyértelműen nem volt meg a first down,azt nagyon elnézték.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
menczel
Entrenador del Barça

2012.01.08. 04:31:03

Lions D# katasztrófa a tiszta inteket elejtik, elfelejtenek egy elkapót, a futók földreviteléhez 3 tackle kell...

náluk csak a bírók gyengébbek, tiszta TD elvétele a Det-tól, az NO TD drive pedig 3&out lett volna ha rendes helyre rakják le a labdát.

Hajrá LIONS!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 02:45:33

sms szám nincs meg valakinek? küldenék egyet :D
Ott vagyunk végre az end zone-ban, kellenek a pontok,mert harap ma ez a lions... :)

Sproles be is vitte 8) hatalmasat húztunk vele, san diegoban fogják a fejüket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.08. 02:25:37

Jól kezdődik (de kicsit sok van még háétra :lol:)
Első drivera mindig felkészül az O szerencsére a Lions végigvitte, a Saints eladta :lol:
De ha meg se tudják közelíteni Breest nagyon nehéz lesz!
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2012.01.08. 02:13:37

én is vagyok :D
a Houston lazán behúzta, én nekik szurkoltam 8)

reméljük egy nagyon jó meccset látunk most és nem maradok fenn hiába :D
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 02:06:26

Én is ágyból nézem, hasamon a notebook-al :D ez a kényelem. 8)

Hajrá Saints :!:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.08. 02:01:05

Nézzük én speciel a Lionsnak szurkolok ( még ha csoportriválisa is a Bearsnek), s hogy bizonyítsák be, meglehet fogni Breest,!De valószínűleg megint dobnak 2500 pontot, s nyernek, de ez addig fog menni míg rendes védelemmel nem találkoznak :lol:
Legyen jó meccs, ebben bízom és kemény csata!
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.08. 01:52:23

Én is nézem, de fórumon nem leszek, ágyból lesem a meccset. :D

Ez egy eléggé sima meccs volt, szóval az első tippem nem jött be, remélem a másodikkal már nem lesz gond. :D

Tippem: 34-21
Hajrá Saints!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.08. 01:36:33

csababarca írta:lesz valaki a Saints meccsen? vagy magányos harcos leszek? :)

Houston lesimázta...bár nem volt ez ilyen egyértelmű, a végére esett szét a bengals.
Én szerintem megvárom. De számításaim szerint max félidőbe lelépek. Addigra szerintem eldől a meccs, ha pedig mégis szoros lesz, akkor megéri fent maradni. Gondoltam még arra, hogy holnap nézem 14:15től az ismétlést, de akkor onnantól off lenne a napomnak. Mert azt megnézném, utána Falcons 7től Barca 9:30 este meg megint nfl.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.08. 01:33:29

csababarca írta:lesz valaki a Saints meccsen? vagy magányos harcos leszek? :)

Houston lesimázta...bár nem volt ez ilyen egyértelmű, a végére esett szét a bengals.
Én leszek,de fórumon tuti nem. Ezt már ágyból nézem :)

Azért a hangulat jó volt ezen a meccsen is, Houston megnyeri első rájátszásbeli meccsét, grt nekik!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 01:20:19

lesz valaki a Saints meccsen? vagy magányos harcos leszek? :)

ferninho
Madridista

2012.01.07. 20:30:30

http://onlinetvkeresre.eu/

itt elméletileg fogják közvetíteni mindkét meccset :)
regisztrálj, és kérhetsz is dolgokat, és szavazhatsz is a már meglévő kérésekre :)
gondolom minél több rá a szavazat, annál nagyobb az esély arra, hogy közvetítsék :)

szerk: na adja is :) ránéztem, a minőség is jó, kb 3-4 másodpercet késik csak, és ugye Ricsiéket lehet hallgatni, ami a legfontosabb :D
madridista
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.01.07. 20:11:58

Aki tud, legyen olyan kedves Sport1-hez valamilyen online nézhető lehetőséget, mert sajnos hétfőig nem lesz a szolgáltatónak köszönhetően, és az NFL-t mindenképp szeretném megnézni, ezen a csatornán. :)
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.07. 16:52:39

Nálunk meg megint 45 pont a padról :lol:
Ezúttal a Pistonst picsáztuk el. Hawes 16 pont 14 pati...nagyon nagyot fejlődött.

Kezdem tényleg elhinni, hogy jók vagyunk idén :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.07. 16:48:23

Allen messze a csapat legjobbja, remélem marad még 1 évet, mert nagyon fitt és halálpontos. Meccset meg nem nagyon kommentálnám, leírtad a dolgokat. Nem tudom mennyi esélyünk lesz a Dallas ellen, de szerintem nyerhető, főleg hogy megint otthon leszünk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.07. 16:26:54

Na megnéztem a Pacers ellen produktumot!
Az első félidő azt hagyjuk is 25 pont 24 perc alatt derék, még jó, hogy a védekezés rendben volt, s nem ment el az Indiana!
Hihetetlen sok labdakezelési hiba, rossz zárások, rossz passzok, s ezek a második félidőre is megmaradtak sajnos!Nem tudtunk felpörögni, ahogy közelebb jöttünk volna, bravúr kosár a Pacerstől vagy támadópattanó (amivel kinyírtak minket)!
Nem fogom a bírókra, eszembe sincs megérdemelte a Pacers, de 2 olyan kulcsszitu volt amikor ellenünk döntöttek -5 vagy -7nél a végén, amit nem bírtunk el!Az egyik egy lejáróban a támadóidő Granger eldobja, s befújnak egy faultot középen a labdától 5 méterre 0,1 mpvel a támadóidő lejárta előtt, aztán meg Rondo közbeugrik egy támadólepattanóért kimegy Hibbertről odaadják a labdát nekünk, majd 2 spori egymásra néz beszélnek egy sort, s Indiana ball!
Vagy Stiemsma-nak az év blokkját befújták faultnak, de az még a 3ik negyedben volt!
Mindezek ellenére mint írtam megérdemelte a Pacers 33-14 a padcsata oda, 42-28 a festékcsata szintén oda!Volt a lepattanókülönbség +16 is a Pacersnek!Egyszerűen nem volt kizárás, ha még oda is esett a kezünkbe a labda, akkor egymást löktük fel, szóval egy szörnyű meccs volt!
PP 3/17 a mezőnyből, nem tudom mikor láttam ilyen gyenge Pierce-t, mellé 5 eladott labda erőlködés!
Rondo már az elején sem tetszett picit nagyképűnek éreztem már a feldobás utáni visszastukkolt labdát is fejjel kezelte le, majd egy sima leindításos ziccernél majdnem addig szórakozott míg beérték hátulról, s hajszálon múlt, hogy blokkolják!
JO nagyon tetszett, kiharcolt támadókat, blokkolt jól segített be!
KG is hozta amit nagyjából várunk tőle ez a 10 pont 8 pattanó körüli átlag, ráadásul a matchupját David Westet megverte, úgyhogy Garnettre nem lehet panasz!
West kapta az ívet rendesen az egész meccsen a közönségtől.....Allen ismét kiemelkedő volt, 4/5 tripla és mezőnyben is 7/11!
Bass most annyira nem tudott kiemelkedni, s mint írtam a padcsatát elvesztettük csúnyán George Hill vezetésével a túloldalról!

Annak örülök, hogy még ha gyengébb csapatokkal is játszottunk a védekezés rendben van!Nemrég még simán 60 de akár 70 pontot is kaptunk egy félidő alatt, most sokkal letisztultabb, s keményebb a D!
Viszont a lepattanózással kell kezdeni valamit, s ki kell zárni az embereket, s jobban támadni a gyűrűt támadóért is, mert szörnyű az ellenfeleknek 10-15 támadással több jut mint nekünk!

Elég kemény hét jön 4 nap szünet, majd a bajnok Mavs, aztán Bulls, s Indiana megint!

Azért tegnapról nézve az eredményeket a Portland bukta számomra picit meglepetés, talán nem is az, hogy kikapnak Phoenixben, mert kilehet, de 25 pontos vereség kicsit sok!
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.01.07. 16:20:40

Mai kezdődik a rájátszás, egy kis playoff jóslat:

Wild-Card round

AFC

Houston Texans - Cincinnati Bengals
T.J. Yates most kevés lesz, egy szoros, akár hosszabbításos Bengals győzelmet várok. Sajnálom a Texanst, hogy ennyi sérült lett az első playoff meccsükre.

Denver Broncos - Pittsburgh Steelers
Örülnék, ha a Broncos jutna tovább, de a Tebow csoda már kifulladt, még egy "féllábú" Big Ben és Mendenhall nélküli Steelers ellen is.

NFC

NY Giants - Atlanta Falcons
Eli Manning > Matt Ryan
Giants pass rush > Falcons pass rush

New Orleans Saints - Detroit Lions
Sok pont, és a végére fölényes Saints győzelem és Brees újabb nagy meccse.

Divisional round

AFC

New England Patriots - Cincinnati Bengals
Sima Patriots győzelem, ezt még a védelemse ronthatja el.

Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
Mint idén már kétszer, most is a Ravens nyer, a több sebből vérző Steelers ellen.

NFC

Green Bay Packers - NY Giants
Szoros lesz, mint az alapszakasz meccs, de ugyan azzal a végeredménnyel.

San Francisco 49ers - New Orleans Saints
Top defense vs top offense, ahol a playoff rutin győz.

Conference Championships

AFC

New England Patriots - Baltimore Ravens
Bárki szétdobja a Patriotsot, de ez Flacconak azért mérsékelten fog menni, kritikus interception(ök)kel, míg Gronkowskira a Ravens védelme se lesz ellenszer. (A szívemre kellett itt hallgatnom :D)

NFC

Green Bay Packers - New Orleans Saints
Brees a Lambeaun, a liga legrosszabb védelme ellen (az utolsó fordulóban elhódították a Patriotstól :D), ezért elsőre azt mondanám, hogy Saints, de mégis a Packers.

SUPER BOWL

New England Patriots - Green Bay Packers
A liga két legrosszabb védelme a Super Bowlban, történelmi lenne szerintem :D Sajnos itt már nem tudok a szívemre hallgatni, Rodgersék olyan formában vannak idén, hogy behúzzák. (Bár tudjuk mi volt a 2007-es szezonban, pont a Patsel. Ezért örültem volna, ha a Packers 16-0-al zár, úgy szép lett volna visszavágni, még ha nem is a Giants ellen.)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.07. 16:17:15

Barcaforever írta:Végülis a Saints-nek Brees miatt szurkolók, hihetetlen sportember, a Giants-nak pedig nem Eli miatt, hanem Jacobs.Az az ember egy állat, de tényleg.:twisted:
Nana, méghogy Jacobs egy állat...ugyanmár. Láttad te idén Shady McCoyt játszani ? :lol: Na Ő egy igazi állat :D

Amúgy természetesen Eagles nálam a favorit. De hát ez nem meglepő. Utánuk nálam a Saints, Ravens duó jön, illetve voltam egy szezonig Packers GM inline bajnokságban, így kicsit megkedveltem őket is, főleg Clay Matthewst.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.07. 15:24:22

Végre ma kezdődik az NFL playoff 8)

Innentől már minden meccset elejétől a végéig megnézek, még ha számomra érdektelen csapat is játszik, egyszerűen élvezem a miliőt, ahogy Ricsiék közvetítenek, mindent. + itt már nagy tét is van.

Alapszakaszban az utolsó 2 fordulóból szintén láttam teljes meccseket, előtte viszont csak 20perces összefoglalókat sasoltam, persze pár nagyobb rangadót végigkövettem.

Általában minden szezonban így van nálam, még kosárlabdánál is. Alapszakasz annyira nem köt le,de azért képben vagyok.

Ma a Bengals-nak,és a Szenteknek drukkolok.

Amúgy Bradys Patritots-t nevezném meg kedvencnek, mert az Ő menetelésük alatt szerettem meg ezt a sportot, bár csak 1-2éve vagyok tisztában mindennel. Viszont még rengeteg csapatot bírok, utálni meg egyet sem, talán pont azért,mert számomra még úgy ahogy friss sportág :)

De azért a Giants-t nem csipázom, gondolom kiderült miért :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.07. 15:02:17

Tocy írta:Múltkor volt egy kis közvélemény-kutatás, hogy kinek melyik a kedvenc csapata az NBA-ben. Most megkérdezném ugyanezt az NFL kapcsán :D Én idén lettem nagy fan, de konkrét kedvencem még nincs, Rodgers talán a leginkább bejövős, de csapatként a Packers annyira nem, mivel ők a legjobbak, milyen snassz már nekik drukkolni :D A Saints és a Giants a best nálam csapatként. Ki hogy van ezzel?
Nekem is ez a 2 csapat! :wink:

Végülis a Saints-nek Brees miatt szurkolók, hihetetlen sportember, a Giants-nak pedig nem Eli miatt, hanem Jacobs.Az az ember egy állat, de tényleg.:twisted:
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.01.07. 14:34:45

Scooby Bent Bwoy írta:Ha így teszik fel a kérdést, hogy az NHL-ben vannak-e U18-as csapatok, akkor egyértelműen nem. :) USA-ban általában középiskolákban majd egyetemeken edződnek a fiatalok, és az "U"-t nem használják. Természetesen vannak kivételek. Belinkelek egy ligát, amiben ez a korosztály játszik, a Flyers két csapattal is képviselteti magát (Little, Junior).
http://www.atlantichockey.org/league_st ... agueid=135
Itt van statisztika a góllövőlista vezetőjéről, csapatok szerint is, de ez nem egy NHL U18.
Nem az a kérdés, hogy van-e U18 NHL, hanem az, hogy a Flyers U18 csapatának ki a gólkirálya. :) Már amikor megláttam a kérdést, akkor furcsállottam, mondom nincs Amerikában ilyen, hogy U18... De azért rákérdeztem itt.

Tocy írta:Múltkor volt egy kis közvélemény-kutatás, hogy kinek melyik a kedvenc csapata az NBA-ben. Most megkérdezném ugyanezt az NFL kapcsán :D
San Francisco 49ers :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ferninho
Madridista

2012.01.07. 14:29:27

nekem a Pats 8)
egyszerűen imádom azt a támadójátékot, amit leművelnek szinte minden meccsen Tom Bradyvel az élen :)

amúgy van ma estére egy tervem.... :lol:

xy-tól alvás 20:00 ig
Real meccs 22-ig
visszaalvás

1:45-től meg Saints Lions.... :lol:
úgyse fog sikerülni, de hátha :D
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.07. 14:22:07

Én sem mondanám fanatikusnak, de ha tehetem megnézem a meccseket!
Imádom, hogy ebben a sportágban a védekezést is ugyanúgy elismerik nem úgy mint más sportágakban!
Ravens-Bears a két kedvenc a Chicago amikor volt a nagy menetelése Sexy Rexyvel lett kedvenc :lol:
Kevés csapat mondhatja el magáról, hogy úgy nyer, hogy a támadósor mínusz yardot hoz össze a meccs végére :lol:
Urlacher-Briggs-Tillman trió nagy kedvenc!
Ravenst egy Patriots elleni meccsen kedveltem meg, szétzúzták Bradyt, s hihetetlen fanatizmus áradt az arcokról, mondanom sem kell Ray Lewis-zal az élen :)
Lewis-Reed illetve most már csatlakozott Suggs hozzájuk óriási kedvenc!

Idén úgy is érzem a Ravensnek van reális esélye a SB-ra nyilván idén is hasonló a helyzet, vagy a Patriotsot vagy a Steelerst meg kell verni, de az is lehet mindkettőt!Képesnek tartom erre a csapatot, Rice a liga egyik legjobb futója a védelem meg továbbra is brutál erős, Flacco meg ha nem kapkod, s elsődlegesen arra figyel a labdát tartsuk meg akkor van esély!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.07. 14:12:03

Hm, hozzám is talán Saints áll a legközelebb. De ahogy látom, elvakult drukker nincs :D

Remélem ma továbbjutnak, a másik meccs nagy kérdés sztem, a Bengals most jó, de azért mégiscsak a Houston az esélyesebb.
Válasz küldése