csababarca írta:Ahhoz hogy Messi újból nyerjen aranylabdát, bl cím kell.
Vagy hogy a real ne nyerjen.
Nem is tudom melyik a valószínűtlenebb.
Még simán benne van, hogy Cé nyer 2t is simán. Megszakadnia nem kell érte, csak megint ilyen élesnek lenni két hónapig.
Ezzel jó részben egyetértek. Ha ezt a lelkesedést Zidane fenn tudja tartani, akkor jövőre is simán esélyesként indulnak, sőt. Pont azért, mert játékban még tudnak is hova fejlődni, BL győztesnél azért ez ritka szokott lenni, azért se volt címvédés eddig. Hasonlót érzek velük kapcsolatban, mint amit nálunk éreztem 14/15 végén, pedig már most dupláztak. Nem hozták ki még a maximális lehetőségeket a keretből, ha ez sikerül jövőre, és nem lesz egy olyan "leállás" náluk fejben tavasszal, mint nálunk 15/16-ban, akkor simán benne van a dupla címvédés/tripla/nem tudom hogy mondják. Egyedül a München és mi vagyunk azok, akikben jelenleg érzem a potenciált arra, hogy megállítsák őket, de a németek rendre kizúgnak így is ellenük, mi meg el se jutunk addig már 2 éve, hogy megpróbáljuk kiejteni őket.
Nyilván rengeteg idő van még addig, de ha nem cseszik el a nyarat valahogy, és mi se állunk össze 110%-osra addigra, nálam ők lesznek sajnos jövőre is a fő esélyesek.