Pontosan, amúgy nagyon nagy a kontraszt az elmúlt években megszokottakhoz képest:bence0330 írta: ↑2022.07.23. 10:24:03Az hagyján, de szép lassan azok közül is mindenki idepottyan valahogy, amit a mi emberünk ígért szezon közben/végén.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.07.23. 10:00:23Mindenesetre "Things are happening" emberünk 99%-ra állítja, és idén eléggé megbízható volt.Én pozítív vérakozással néztem a dolgok elé, de nem hittem, hogy ennyi komoly igazolást tényleg meg tudunk ejteni, azt hittem, ígértget, próbálkozik, és lesz belőle 1 komoly igazolás. Már csak Gavi utolsó simítások és egy szélső védő kell és megvagyunk. Már persze ha tényleg jön a francia.
Olyan játékosokat néznek akik amellett hogy megütik a szintet, relatíve megszerezhetőek, emellett ide is akarnak jönni.
Idén is lehetett volna kergetni a szokásos Haaland-Marquinhos-Neymar-Verratti-De Bruyne vonalat, hogy utána lemaradjunk az egész piacról mert vagy nem akarnak jönni extra fizuért se, vagy nem engedi el a klubjuk.
A hírek szerint ma vagy holnap hivatalos lehet a transzfer, amit erősen kétlek de ha így lenne az hatalmas skalp lenne.
Lényeg hogy ha nem is nálunk köt ki, ő is várt + emiatt el is utazott a Sevillával előkészületekre, ezért úgy kergettük hogy hajlandó is lett volna ide jönni.