végignéztem még 2x a teljes meccset, most magyarul és angolul is.
egy dolgot nem láttam volna, hogy írtatok, bár nem olvastam végig minden kommentet.
andre gomes bejött és lőttünk 3 gólt. any other question?
viccet félre téve, amúgy nem akartam én lenni az ünneprontó, de látom más is írta, hogy úgy lőttünk 6 gólt, hogy tkp. nem is játszottunk jól, csak csúsztunk, másztunk ezerrel és mindig minden jó helyre pattant. 1000-ből 1 meccs van, ez most jött, de nagyon durván jókor. a párizsit meg hagyjuk, én emeryt úgy kirúgtam volna a meccs után, hogy a lába nem éri a földet, ahelyett, hogy belement volna egy adok kapok 5-2, 3-3 eredményű meccsbe, beállt 11 emberrel bekkelni. márszej szurkolóként nekem ez a tegnapi nap duplaöröm. kiemelni nem emelek ki senkit, mindenki hozzátette a magáét, tegnap a CSAPAT nyerte meg a meccset, nem messi, nem ney, nem TS, hanem a csapat. szégyellem magam és nagyon bánom, hogy tegnap 3-1-nél kikapcsoltam a tv-t, és tudom, hogy felvételről már nem ad akkora élményt, de ha ma eddig nem néztem meg legalább 20 nyelven 125x SR gólját akkor egyszer sem. félelmetes egyébként, hogy mit jelent ez az egy gól. belegondolni se merek, hogy a létező legrosszabb forgatókönyvvel kieshettünk volna. nem sima 0-4-es vereséggel, nem egy tinglitangli döntetlennel, vagy 2-1-el, hanem 5-1-el. Szerintem azt a játékosok is sokkal nehezebben nyelték volna és lehet annyira összesnek, hogy a két kövi bajnokin két vereség és "megyünk a lecsóba". viszont csak belőttük azt a nyamvadt +1 gólt, ezáltal akkora gátnak kellene felszakadni a játékosokban, hogy innen tényleg lehet fantáziálni a triplázásról. de ha a kövi körben kiesünk a bayern ellen, ezt a tegnapi élményt akkor sem veheti már el senki tőlünk.