Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Mert ők a Real Madrid.MessiNeymarSuarez írta:Hatalmas :DDD
Amugy miért áll minden tabellán a Real Madrid a csoport elején pontegyenlőségnél, mikor +5-ös gólaránya van a Dortmubd +7-esével szemben?
Ilyenkor egymás elleniben azt is nézik hogy idegenbeli gol, vagy miért?
Én akárhol néztem a Dortmund vezeti a csoportot.MessiNeymarSuarez írta:Hatalmas :DDD
Amugy miért áll minden tabellán a Real Madrid a csoport elején pontegyenlőségnél, mikor +5-ös gólaránya van a Dortmubd +7-esével szemben?
Ilyenkor egymás elleniben azt is nézik hogy idegenbeli gol, vagy miért?
Ez a csávó nagyon sokra viheti a PSG-ben, hatalmas bombákat tud vágni, örülök, hogy végre alakul még egy értelmes jobbhátvéd.
Szerintem nem való ő nagyobb csapatba, de ki tudja lehet rám cáfolna.LG írta:Hamsik elég szép gólt lőtt a Benficának. Ti amúgy eltudnátok képzelni őt egy komolyabb csapatba, mint a Napoli?
Várjuk ki a tavaszt. Pl. az EB-n is volt hogy hosszabb periódusokra, vagy egész meccsekre teljesen eltűnt.TripleH írta:Özil egyébként ahogy idősödik egyre érettebb a játéka és mostmár egyre kevésbé bujkál, meg is látszik a teljesítményén.
És Adriano lőtte az elsőt.Bob_Marley írta:Ott a török gól, Besiktas nyomja a tippmix gyilkolást.
Mind a 2 hatalmas tehetség, ráadásul szerencsére nem is egy poszt a 2, így aztán tuti, hogy jó kis páros lesznek a nationalelfben, meg van egy olyan érzésem, hogy 2-3 év múlva a Bayernben is.LG írta: Kimmich is betalált, nekem az ő játéka jobban is tetszik, és tehetségesebbnek is tartom. Bár azt hiszem, megférnek majd egymás mellett a német válogatottban néhány év múlva, főleg, hogy ott Kimmich mostanában jhv-et játszik, és egyáltalán nem rosszul. A kp-n még jobb, csak ott igen komoly a konkurencia egyelőre.
Kimmich is betalált, nekem az ő játéka jobban is tetszik, és tehetségesebbnek is tartom. Bár azt hiszem, megférnek majd egymás mellett a német válogatottban néhány év múlva, főleg, hogy ott Kimmich mostanában jhv-et játszik, és egyáltalán nem rosszul. A kp-n még jobb, csak ott igen komoly a konkurencia egyelőre.TripleH írta:Nagy jövő áll a gyerek előtt, ha valakinek jól jött Gundi távozása akkor az ő, mert így több lehetőséghez jut, amivel él is eddig.palesz77 írta:Weigl meglotte elete elso profi goljat, nem aprozta el..