albicelesteX írta:Miért nem lehet az,hogy ennyi nincs benne több.És ne gyertek az első szezonjával,meg a korosztályos dolgokkal.
Oké. Jövök azzal, hogy bő fél éve majdnem minden meccsen gólt lőtt, és jól is játszott. És ezt huzamosabb ideig... Ennek semmi köze nem volt az ifihez, meg az első szezonhoz... Akkor fejben rendben volt, és megkapta a lehetőséget is. És ha ezek megvannak, akkor képes nagyon jó produkcióra. Mert nem statikus és lassú mint Ibra volt - habár nem egy Messi sebességű játékos, de azért nem mondhatjuk lassúnak -, és emellett nagyon jól mozog üresbe. Szóval Barca stílusba beleillik. Én még mindig tartom, hogyha fejben végre rendbe pofozná valaki, képes lenne hozni az elvárható szintet, mint azt tette az imént említett tavaly év végén. Én nagyon bízok benne, hogy elkapja a fonalat, mert a kaput azt nagyon érzi - nem mostanában, ezt én is tudom, de ha topon van, akkor kegyetlen a 16-oson belül -, és véleményem szerint egy nagyon jó kis csatár válhat belőle az évek során. Csak még kicsit forrnia kell, és fejben végre felnőni a feladathoz...