Subinho írta:Kiegészíteném:
A 31 éves Valdés szinte észrevétlenül a klubtörténet papíron legeredményesebb kapusává nőtte ki magát, amelyben azonban nagy szerepe volt az előtte lévő játékosoknak és a Barca játékstílusának. Gyakorlatilag 2003 óta alapember, összesen 483 tétmérkőzésen lépett pályára, amivel negyedik az örökranglistán Xavi, Puyol és Migueli mögött. A csapat része volt, amely nyert öt bajnoki címet, két spanyol kupát, három Bajnokok Ligáját, valamint két Európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot.
A bravúrjait gyorsan elfelejtetik, viszont a hibáira sokáig emlékeznek, elég, ha csak a Real Madrid ellen esetre gondolunk, amikor egy hazaadott labdát nem tudott lekezelni, és Ángel di María gólt szerzett és amely sajnos nem az egyetlen volt a pályafutása során.
És ezek a kiegészítések feltétlenül kellettek?
Mert am ezek a világ összes kapusára ugyanígy igazak lennének ám, uh sztem értelmetlen, bár értem a célzást...
Egyrészt ő nem papíron a legeredményesebb, hanem ténylegesen, ott vannak a vitrinben a bizonyító erejű trófeák
Az összes kapus minden trófeájában nagy szerepe van az előtte lévő játékosoknak, nem nagyon ismerek olyat, aki egyedül nyert volna bajnokságot pl...
...hanem ugyanúgy a csapat részei voltak.
400+ meccsnél mondj olyan kapust, akinek mindössze egyetlen hibája volt.
Tényleg elég kicsinyes, szőrszálhasogató, rosszindulatú hozzáfűzések voltak és sok értelme sem nagyon volt sztem.