Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

És még fejelni is tud, fénykorában meg lefutott mindenkit pluszban. Te a játékosságot előrébb helyezed, ezt meg szerintem nem lehet. Hozzám is közelebb áll Messi, de mégse eredményesebb vagy sokkal eredményesebb, s lemérni meg kb csak azzal lehet, mert a többi szubjektív. Szerinted jobb focista, mert labdával ügyesebb? Igen, ügyesebb, de ez a foci egy bizonyos része. Ronaldo meg más olyanban erős, amiben meg Messi nem. Konklúzió? 1; Tökéletes játékos nincsen.S.Agüero írta:Mindjárt kap kontrából egyet a Valencia szerintem.
Bob, úgy látszik, elbeszélünk egymás mellett.
"Magasra ugrasz? Hmm, biztos jó focista lehetsz".

Javaslom a City-Monaco meccs megnezeset es vilagos lesz szamodra minden.MessiNeymarSuarez írta:Most őszíntén, mondja ezt valaki, hogy teljesen véletlen a bírói tevékenykedés ebben a szezonban...
Jordan mekkora király lett volna..S.Agüero írta:Mindjárt kap kontrából egyet a Valencia szerintem.
Bob, úgy látszik, elbeszélünk egymás mellett.
"Magasra ugrasz? Hmm, biztos jó focista lehetsz".
Azért a bírók a fehér színű bonbonokra vigyáznak:)Bob_Marley írta:Forrest Gump mondta jól az élet olyan mint egy bonbon.Spanyol bírók is ezt az elvet követik és sose lehet tudni éppen mit fog ítélni és mit vesz ki a dobozból.
Bob_Marley írta:Forrest Gump mondta jól az élet olyan mint egy bonbon.Spanyol bírók is ezt az elvet követik és sose lehet tudni éppen mit fog ítélni és mit vesz ki a dobozból.
Akkor mitől lesz, mert elvesztettem a fonalat.Nem mondtam, hogy nem a futball része, de ne ettől legyen már valaki jó focista...

Nem mondtam, hogy nem a futball része, de ne ettől legyen már valaki jó focista...Szerinted az nem a futball része.Oké, akkor nem futballtudás. Szegény Kocsis forog a sírjában......
Én az egész szezonra gondoltam. Hány meccset nyert meg a Real okádék játékkal vagy mákolt össze a végén?csababarca írta:nálam azért nem ugyanaz idegenben játszani egy Vale ellen, vagy otthon egy Leganessel.Nero. írta: Miért a Real mennyivel játszik jobb meccseket mint mi amúgy őszintén?
Utóbbi kicsit könnyebb azért papíron...főleg ha vezetsz a 3. percben.
Nevetséges ez a bíró.