Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Huh ja....LG írta:Etoo megint...
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... =iraqgoalsGyurinho írta:Egy linket adjon valaki lécci,előre is köszi!!!!!!!!
Komolyan kérdem, nektek mi bajotok van?gekkodan írta: Ha nem haragszol mellőzöm a jelzőket, akár puszipajtást is írhatsz, áldásom rá. Természetesen leírhatom, ezért le is írtam. Mint ahogy Te is leírsz mindent, amit gondolsz. Nem szokta senki meghatározni, hogy mit írhatsz le, mit nem. Elolvastam Rivaldinho hsz-ét, Te azt gondolod abban van az igazság, én meg azt, hogy nem.
Ettől még idáig is elvoltunk egy fórumon, továbbra sem lesz problémánk.
Egy húron pendülünk. Ez van, te is magad válogatod a barátaidat, én is. Mindenki ott söpörjön, ahol van jogosultsága.
Lezártam. Béke.
Ahogy a héten az izlandi nyilatkozta: Pep közölte velem, hogy 100%-os a bizalma irányomba. Láthatod itt a bizonyíték.LG írta:Uristen....
Xavi le, Guddy föl...
MI EZ EZ![]()
Rivaldinho írta:LOL! Bagoly mondja!Varga Tamás írta: Engem pedig ki.asz.ul idegesít, hogy itt mindenki olyan nagyon okosnak képzeli magát, és a más véleményt megfogalmazót hülyének, vaskalaposnak, Leninnek, meg miegyébnek tartja.
Ha irónikus akarok lenni, akkor azt mondom, hogy menj csak amíg még vanVarga Tamás írta:Elmentem fogat mosni.![]()
fel ne vedd, poén!
Tényleg!MessiFan írta:Miért 0-0 van az eredményjelzőn?