Hát szerintem ezzel egyedül vagyok, de én tegnap este "Nemet mondtam a biszem-b*szomra a Mennyei Bajnokság kedvéért", és inkább a Fradi meccset néztem (persze igyekeztem kapcsolgatni).
Végre eljött az idő, hogy se Valpoort, se Tuijp nincs a pályán, bár sztem Valpoortot inkább egy Pápa ellen kéne játszatni, mint egy Debrecen ellen. Amióta Tuijp padozik, Böde kezdi megtalálni a tavalyi önmagát. Holmann pedig fantasztikus

Szerintem 5 éven belül simán lehet válogatott.
Besic megint tanári volt, hihetetlen ez a srác!
Diallo pedig hozta nem volt olyan jó, de azért jobb, mint Valpoort.
Gersonnak nem tudom mi volt eddig posztja, most szerintem szűrőként számítanak rá, de minden 2. megmozdulását lefújják, pedig tök jól játszik a srác, csak nem egy Józsi(értsd: belemegy a testi kontaktba simán).
Mateos meg semmi különös, 1 dolgot vettem észre nála, mi hihetetlen profi és ebből még nagyot profitálhatunk; az indításai. Olyan egyszerűen szökteti a csatárainkat kb. a saját 16-os unkról, mint senki más.
Józsinak meg akármennyire nem bírom, remélem nincs komolyabb baja, mert lehet Ő is az a játékos, hogy csak akkor vesszük észre, ha nincs a pályán, és tényleg bemozgatja a fiúkat, hasznos. Más okát nem látom annak, hogy stabil kezdő.
Somalia is szerencsére felépült, hasznos lesz az Újpest ellen.
Remélem azért az idei derby nem lesz olyan szoros, mint a tavalyi, kicsit sztem fosnak a srácok (főleg Adamsre meg Diallora leszek kiváncsi, akik soha sem játszottam még 10 000+ néző előtt)
Ez meg... szomorú.