Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Oriasi +1!pezZy írta: ↑2021.05.08. 18:13:51SZÉGYEN!
4-5 éve tűrve van ez a semmi, a folyamatos égés fontos meccseken. Legdühítőbb, hogy még mindig pályán vannak azok, akik miatt ez van...
Nem az bánt, hogy nem leszünk bajnokok, de könyörgöm mi ez a semmi?!
Lehet egyedül vagyok, de boldog lennék, ha menne Messi a nyáron. Nem azért, mert rossz, vagy miatta vagyunk szarok, de én valami teljesen újat akarok. Remélem eltakarodik végre Roberto, Pique, Alba is... elég volt ebből..
Juj! Messzire mentek! Mióta Ő az edző jobbak vagyunk, van erőnlét, helyzetek, játszanak a fiatalok, volt egy jó sorozata, kupát nyert, többször volt a hónap menedzsere angliában, nyert holland bajnokságot, amúgy is ez átmeneti év, nem igazoltak neki Wijnaldumot, meg Depayt. Szóval jövőre is jó lesz:)))
Én se ragaszkodnék Koemanhoz aki mondjuk nem rossz, de hogy csodát nem tett az biztos. Pedig valami olyan kell ide. Nagyon nincs hajtás. Pedig egy hét volt felkészülni erre a meccsre és semmi. Ráadásul még Messi-függő is a csapat. Szóval borzalmas ez a teljesítmény.

Egyébként az a vicc az egészben, hogy nekünk volt egy csapnivaló őszünk, ami szerény véleményem szerint az elnökválasztás körüli balhé miatt alakult úgy, ahogy.
?
A rangadóink 99%-át nem tudtuk megnyerni.