Asensi írta: ↑2022.08.12. 11:44:00
Fernando írta: ↑2022.08.12. 11:21:15
Nyomásgyakorlás De Jongra, ha nem jön be elkergetés. Ez igen.
Amíg a dolgok kvázi normálisan mennek, addig engem nem érdekel ki mennyit keres. Ezért nem is vagyok teljesen tájékozott ebben a kérdésben. A sajtóban olyat olvastam, hogy de Jong hajlandó a bérének a felezésére, amennyiben kifizetnek neki 17M-t, aminek a kifizetését a klub korábban átütemezte. Ezeket az átütemezéseket viszont a Laporta-féle vezetőség csinálta. Így ez eléggé gáz amit a vezetőség csinál a játékosokkal.
Ígérnek fűt-fát, ha cserébe ezt vagy azt teszel, aztán egy idő után új igényekkel lépnek fel, mert az ígéreteket nem tudják teljesíteni. Nem csak de Jongra vonatkozik ez. Christiansen biztos padozni szeretett volna a Barcaban, ezért nem hosszabbított a Chelseavel. Memphis is azért jött, hogy egy év múlva keressen magának új helyet. Szerintem lesznek még itt cifra ügyek...
De Jong szerződés-módosítása Barto utolsó intézkedései között volt, ezért gondolkodnak a peren 3 játékos ellen... Szóval a hozzászólás Laporta része válaszra sem érdemes...
Nem tudom, hol olvastad FdJ fizu csökkentési hajlandóságát (egy-két kamu Twitter profilon kívül), én csak olyat hogy nem hajlandóak engedni...
Engem se érdekelne mennyit keres, de ha ezen (is) múlik a regisztráció - miközben nála jóval nagyobb sztárok kevesebbel is beérik - akkor azért felhúzom a szemöldököm... Gondolom, az öltözőben is jópáran...
Memphis bizonyíthatott volna, de nem tette, és szerencsétlenségére rosszkor sérült le... De ezért ne a klub legyen már a hibás...

Felesleges cserepadosnak ő sem akar maradni, ennyi...
Közben épp bejelentették az újabb 25% eladásat...