Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Xavi/Deco/Iniesta hármasból én Iniestát hagynám ki a legkevésbé.Decooo írta: .....................................................
........................Toure.....................
..........Xavi......................Deco.......
Persze Eto'o tuti kezdő lesz Henry most tért vissza sérüléséből 30 évesen nem olyan könnyen regenerárodik.És már meg is lett emlitve hogy nem lesz mindig mindegyik csatár egészséges!kilibarca írta:Eto'o 1000% szerintem h kezdő lesz akkor max Henry lesz a csere, de szerintem 4ász kezdő lesz.Ha Eto'o már az elején csere lenne akkor kiakadna biztosDecooo írta: nagyon jó frissítésnek meg bármikor bevethető Eto'o!És ezt Rijkaard is tudja.
Igy van teljesen igazad van!Ezért kellett Yaya!Etooka írta:Guardiola írta:De ha jo a vedelem sokkal jobban megy a tamadas mert csokken a teher a kozeppalyan es jobban tudnak figyelni az epitkezesre.
szerintem a védekezés a középpályán mulik,szal sztem pont forditva,hogy ha a középpálya jól szűr,akkor jobban tudunk védekezni!szoljatok,ha nem jol látom/tudom
Eto'o 1000% szerintem h kezdő lesz akkor max Henry lesz a csere, de szerintem 4ász kezdő lesz.Ha Eto'o már az elején csere lenne akkor kiakadna biztosDecooo írta: nagyon jó frissítésnek meg bármikor bevethető Eto'o!
Henry sztem többet fog játszani mint Eto'o...Ádám02 írta:Ugye viccelsz hogy Henry kezd szerintem Eto'o jobb ráadásul Henry nincs is jó formában!Decooo írta:.......................Valdes....................
.....................................................
Zambrotta....Puyol......Milito....Abidal
........Messi...................Ronaldinho...
.......................Henry......................
nagyon jó frissítésnek meg bármikor bevethető Eto'o!
Guardiola írta:De ha jo a vedelem sokkal jobban megy a tamadas mert csokken a teher a kozeppalyan es jobban tudnak figyelni az epitkezesre.
Ugye viccelsz hogy Henry kezd szerintem Eto'o jobb ráadásul Henry nincs is jó formában!Decooo írta:.......................Valdes....................
Zambrotta....Puyol......Milito....Abidal
........Messi...................Ronaldinho...
.......................Henry......................
nagyon jó frissítésnek meg bármikor bevethető Eto'o!
Hát azért akkor is volt ott egy-két lyuk!De ugy általánosságban igazad van,nicsn rossz védelmünk,de azért annyira jó se volt!Zozzy 5 írta:Azért a BL győztes csapatnak igencsak jó védelme volt. Szóval az úgy álltalánosságba nem igaz, hogy mi nem védekezhetünk jól attól, hogy szépen is játszunk...Etooka írta: Ja jo védelmünk lesz,de én azt vettem észre,hogy akármilyenm klasszist igazolunk,oan jo védelmünk soha nem lesz,mint pl a cselszkinek!mert nálunk más a felfogás és ez jó,de egy kcsiit rámegy a védekezésre!de csak támadni!!!:D:D:D:D:D:D:D
minek oda thuram? jó tudom hogy jó idénye volt de kezdőnek nem nagyon raknám. puyolt becsúsztatnám thuram helyére abidal meg milito maradna ott ahol van és zambi a másik szélre. szerintem így lenne a legjobbFCB_gábor írta: ----------------vv------------------
puyol-thuram-milito-zambi/abidal
Sérülés esetén? ki itt a sérült? nem értelek? miért van Zmbi/Abidal, ha mindketten vannak akkor a két szél megoldva. Ha ZAmbi nincs akkor Belletti, ha Abidal akkor Syl. Bent meg Ha Puyol nincs akkor Márquez, ha Milito nincs akkor Thuram. Szerintem ez így tiszta sor és még Oleguer sincs benne.FCB_gábor írta:szerintetek elképzelhető sérülés(ek) esetén egy ilyen védelem:
----------------vv------------------
szóval arra gondolok, hogy a puyol/thuram/milito hármas egyszerre lépjen pályára, csak mert oleguert nem szeretném a pályán látni
Minek kéne Puyolt a szélre kitenni, ha van egy Zambrottánk és egy Abidalunk?FCB_gábor írta: puyol-thuram-milito-zambi/abidal
Ez is csak arról szól végülis,hogy Militoval megegyeztünk,de a Zaragozaval még nem.Raziel írta:Na,megvan Millito isKATT
Azért a BL győztes csapatnak igencsak jó védelme volt. Szóval az úgy álltalánosságba nem igaz, hogy mi nem védekezhetünk jól attól, hogy szépen is játszunk...Etooka írta: Ja jo védelmünk lesz,de én azt vettem észre,hogy akármilyenm klasszist igazolunk,oan jo védelmünk soha nem lesz,mint pl a cselszkinek!mert nálunk más a felfogás és ez jó,de egy kcsiit rámegy a védekezésre!de csak támadni!!!:D:D:D:D:D:D:D
Én sosem húznám ezt csak amiatt meg, hogy Oleguer ne játszon...szerintetek elképzelhető sérülés(ek) esetén egy ilyen védelem :
----------------vv------------------
szóval arra gondolok, hogy a puyol/thuram/milito hármas egyszerre lépjen pályára, csak mert oleguert nem szeretném a pályán látni
Hat igen mert mi jatszunk is nem csak vedekezunkEtooka írta: Ja jo védelmünk lesz,de én azt vettem észre,hogy akármilyenm klasszist igazolunk,oan jo védelmünk soha nem lesz,mint pl a cselszkinek!mert nálunk más a felfogás és ez jó,de egy kcsiit rámegy a védekezésre!de csak támadni!!!:D:D:D:D:D:D:D
Ja jo védelmünk lesz,de én azt vettem észre,hogy akármilyenm klasszist igazolunk,oan jo védelmünk soha nem lesz,mint pl a cselszkinek!mert nálunk más a felfogás és ez jó,de egy kcsiit rámegy a védekezésre!de csak támadni!!!:D:D:D:D:D:D:DGuardiola írta:Milito nagyobb sztar szeritem mint Toure es Abidal ugyhogy ertheto a nagyobb fizetes. Bar nem ketszer ojan jo de valoszinuleg a masik ket igazolt jatekos fizetese is novekedni fog 1-2 szezonon belul ha jol tejesitnek amiben szinte biztos vagyok.Enrique írta:Amúgy igen érdekes lesz a dolog, mert kb 16-18 misi lesz a Gabi, és a fizuja is 4 misi lesz évente - ami nekem baromi soknak tűnik. Touré és Abidal is csak 2-t kap majd...
Kulonben igy mar eleg atom vedelmunk lessz)
Milito nagyobb sztar szeritem mint Toure es Abidal ugyhogy ertheto a nagyobb fizetes. Bar nem ketszer ojan jo de valoszinuleg a masik ket igazolt jatekos fizetese is novekedni fog 1-2 szezonon belul ha jol tejesitnek amiben szinte biztos vagyok.Enrique írta:Amúgy igen érdekes lesz a dolog, mert kb 16-18 misi lesz a Gabi, és a fizuja is 4 misi lesz évente - ami nekem baromi soknak tűnik. Touré és Abidal is csak 2-t kap majd...