Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valós sorozatgyilkosokról szóló filmek (persze nem mozis, látványos, rettegős darabok, inkább dokumentalista jellegűek, de nem dok filmek.)sjay írta:Valaki tudna nekem sorozatgyilkosokról szóló, vagy velük foglalkozó krimi-thrillereket ajánlani? Pl. Hetedik, Zodiákus, Csontember. Hasonlóak kellenének.
From Hell, Chugyeogjasjay írta:Valaki tudna nekem sorozatgyilkosokról szóló, vagy velük foglalkozó krimi-thrillereket ajánlani? Pl. Hetedik, Zodiákus, Csontember. Hasonlóak kellenének.
Cápamese mindig minden körülmények között, plusz Rocky 4et is láttam vagy...nagyon sokszor.lui1698 írta:Egymás után kétszer láttam a Transformers 3-at.jelwaz írta:De azért gondolom mindenkinek van valami ilyesmi gyengepontja
Egymás után kétszer láttam a Transformers 3-at.jelwaz írta:De azért gondolom mindenkinek van valami ilyesmi gyengepontja
A Nanukot nem láttam, a többit igen. Mind jó, kivéve a Plan 9.REMY írta:Látta valaki ezeket a filmeket?? érdekelne pár vélemény (a sajátomon kívül)
9-es terv az űrből -Ed Wood zseniálisan gagyi filmje
Modern idők - Chaplin![]()
Nagyvárosi fények - szintén Chaplin
Nanuk, az eszkimó - Kb a legelső dokumentum film lehetett
Dr. Caligai
szerintem kivétel nélkül jó volt az összesmég a 9-es terv is
Pont tegnap néztem meg. Tényleg jó kis filmre sikeredett!REMY írta: Félelem és reszketés --> http://www.youtube.com/watch?v=5Jj3wZVc7nw EPIC zene a filmhez
Ezt a napokban láttam, nagyon jó kis film.kurdt írta:Gilliam témában meg a Brazilt sem szabad elfelejteni...
A sikeresség egy dolog, de jobbak biztosan nem voltak külön-külön, mint együtt. És hiába jó a Gyalog galopp és a Brian élete is (és én még az Élet értelmét is imádom), az ő csúcsteljesítményük mégiscsak a Repülő cirkusz.Tim írta: Érdekes viszont hogy külön-külön,már kevésbé lettek sikeresek.
Na jó,azért Gilliam filmjei kivételek,pld.:A halászkirály legendája,vagy a 12 majom simán kötelező. De a Félelem és reszketés Las vegasban sem rossz.
12 majom !! awesomevagy a 12 majom simán kötelező. De a Félelem és reszketés Las vegasban sem rossz.
"Tehát,kit engedjünk szabadon?daffy írta:mi a neved zsidó?De a Brian élete is a másik ami mindig felvidít
+1visca el barca írta:remy,
nézd meg a családi tűzfészket és a werckemister harmóniákat. azok tényleg jó filmek.
Tény, hogy nem egy túl jó film, ráadásul elég hosszú is, de engem ennyire nem akasztott ki...REMY írta: amúgy az élvezeti témához.... --> Lynch --> Dűne
életem egyik legrosszabb filmes élménye volt. Valaki látta?írna pár szót róla?
Torinói ló már le van töltvevisca el barca írta:a sátántangó még élvezetes is.REMY írta:..
a torinói ló. nah az már fejtörő...
a sátántangó még élvezetes is.REMY írta:..
Igen, az az. Azt is figyeltem, de mivel láttam, h folytatás így elvetettem. Akkor marad a Visszafordíthatatlan. Köszi!visca el barca írta: más nem igazán van neki. max a lóhus folytatása az egy mindenki ellen (asszem' ez a magyar cime, lusta vok utánanézni..)
esetleg egy értékelést tolja be róla??? hátha jobban megjön a kedv. Átnézem amit írtam és ha valami spoilert találok benne akkor kiszedembence-barca írta:Ha jól tudom innen kurdt meg visca el barca.REMY írta:
na toljátok le a Sátántangót és utána kössetek bele a Madrdistákba![]()
Amúgy tényleg rajtam kívül megnézte már valaki ?? mert én még nem találkoztam olyannal![]()
Nekem már tervben van, egyik haverommal beszéltem, h megnézzük, de nehezebb összeegyeztetni.
Előbbi Gaspar Noe s hsz emre vki tud választ/ tipeet adni?