Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor meg méginkább tele lesz Oli topicja.Bodi írta:Ez a nap valahogy tényleg Oleuger napja.Egész nap ott van a fórumajánlóban,máskor fél év alatt nem kerül ennyi hozzászólás a topicjába.
Szerencsére vasárnap meccs,lehet majd másról is beszélni.
Hát ez rettenet viccesMr. Master írta:http://youtube.com/watch?v=uBy62DqiqcA
Aranyos kis videó kedvencünk nagyszerű tudásáról
Annyit legalább megérdemel egy ember legyen az bárki vagy bármit tett hogy NAGYBETŰVEL írják le a nevét!varga tamás írta:LG! Én tiszteletben tartom a véleményed. Nem Téged korholunk, hanem olit. És sztem többen vagyunk azok, akik nem szeretjük, mint akik Barca-szintű játékosnak tartják. Mert ma már a nemzetiség, az elhivatottság kevés. A lényeg, h mennyit tud hozzátenni a csapat játékához, eredményeihez. Az pedig a nullához közelít oli esetében - szerintem.LG írta:Engem nem zavar, h hülyéskedtek, csak az, mikor ordenáré jelzőkkel illettek, vagy pl. az anti Oleguer klubb![]()
Tiszteletben kébe tartani, h vannak itt olyanok is, akik birják őt, mint pl. én.
Meg a tudása sem olyan rettenetes, mint ahogy irjátok itt páran, azért tulzotok rendesen. Volt amikor nagyon jol játxott pl. tavaly, vagy mikor bekerült a kezdőbe 2004ben ősszel...nem mondom, hogy fu de jo volt, de mivel Edmilson lesérült, igy Rafa felment a középpályára, és arra a poxtra nem volt más...ahhoz képes valahogy megoldotta, és bajnokok lettünk.
Téged tisztellek, olit meg nagy nehézségek árán megtűröm.
LG! Én tiszteletben tartom a véleményed. Nem Téged korholunk, hanem olit. És sztem többen vagyunk azok, akik nem szeretjük, mint akik Barca-szintű játékosnak tartják. Mert ma már a nemzetiség, az elhivatottság kevés. A lényeg, h mennyit tud hozzátenni a csapat játékához, eredményeihez. Az pedig a nullához közelít oli esetében - szerintem.LG írta:Engem nem zavar, h hülyéskedtek, csak az, mikor ordenáré jelzőkkel illettek, vagy pl. az anti Oleguer klubb![]()
Tiszteletben kébe tartani, h vannak itt olyanok is, akik birják őt, mint pl. én.
Meg a tudása sem olyan rettenetes, mint ahogy irjátok itt páran, azért tulzotok rendesen. Volt amikor nagyon jol játxott pl. tavaly, vagy mikor bekerült a kezdőbe 2004ben ősszel...nem mondom, hogy fu de jo volt, de mivel Edmilson lesérült, igy Rafa felment a középpályára, és arra a poxtra nem volt más...ahhoz képes valahogy megoldotta, és bajnokok lettünk.
Mr. Master írta:Az bizony nagy oltás, lefordultam a székről elsőreCapon írta:A végén a gracias felirata cserénél
![]()
Asszem ezt egy Belletti szúrkoló csinálhatta.Mr. Master írta:http://youtube.com/watch?v=uBy62DqiqcA
Az bizony nagy oltás, lefordultam a székről elsőreCapon írta:A végén a gracias felirata cserénél
Ha úgy vesszük bármilyen védőről lehet ilyet összeállítani, de Oleguernél nem kell sokat keresgélni.Mr. Master írta:http://youtube.com/watch?v=uBy62DqiqcA
Inkább hazai egy El Classicon....akkor sok dolgom nem lenne, csak messziről nézném, ahogy 20 métterre elmegy mellettem vmelyik faváko lövése, meg ahogy Roniék oktatnak elölLord Dragon írta:Nem olyan nehéz odatalálni, bár amikor először voltam meg kellett kérdeznem egy helyit hogy merre van, pedig azt hittem hogy simán látszik kilóméterekről, de nemSzandi írta:Teljesen igaz minden szava. Am meg valahogy oda kell találnom a Nou Campba...Ha meg már ott vagyok, bármi lehet...
Egyébként pedig inkább Vendég kapufa lennék, néha egy kicsit flexibilisebben kezelném a helyemet hazai lövésnél
Nem olyan nehéz odatalálni, bár amikor először voltam meg kellett kérdeznem egy helyit hogy merre van, pedig azt hittem hogy simán látszik kilóméterekről, de nemSzandi írta:Teljesen igaz minden szava. Am meg valahogy oda kell találnom a Nou Campba...Ha meg már ott vagyok, bármi lehet...