Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aztán nehogy úgy járjunk Eto'oval mint a Real...feldühödve, dupla motivácóval jön, aztán bever 2-t Valdésnek...Sanama írta:Hát hogyne...Már csak Kákára leszek kíváncsi h ő mit fog tenni.Szvsz a legszebb tőle az lenne ha megtagadná a pályára lépést. Ha már annyira hangoztatja h mekkora Milánói Confused
Eto'o meg fogja tagadni a játékot a Barca ellen, vagy Ibra az Inter ellen?
Nem. Eto'o is mondta,hogy jól érezte itt magát, nem akar elmenni.
Mégis, szerintem a legnagyobb Öröm az lehet az Eto'o fanoknak, ha látják Őt játszani a Camp Nou-ban.
Nos ugyanez a helyzet, Kaká-val és a Milannal is, szerintem.
persze, az még véletlenül sem vetődik fel, hogy bárki is a loki miatt menne ki, és nem azért mert madrid drukker vagy barcás. azért ez nem kicsit gas.Miért ne? Kaká,Ronaldo azért megér 90percet élőben
Gondolom Real fanok is mentek volna Loki-Barcára...
SZerintem nem! Ezen a meccset nem a Barca vs. Realról lett volna szó, hanem a Real vs. Lokiról. Legalábbis az én részemről.kristop írta:gondolom sokan kimentek volna a Barcások közül, Barca sálbanmarci. írta:Sanama:Kimentél volna Real meccsre?
gondolom sokan kimentek volna a Barcások közül, Barca sálbanmarci. írta:Sanama:Kimentél volna Real meccsre?
Miért ne? Kaká,Ronaldo azért megér 90percet élőbenSanama:Kimentél volna Real meccsre?
Már csak Kákára leszek kíváncsi h ő mit fog tenni.Szvsz a legszebb tőle az lenne ha megtagadná a pályára lépést. Ha már annyira hangoztatja h mekkora Milánói
Reméljük nem..Kiváncsi leszek Üntire,meg Heinzére..Ronaldinho kapd össze magad!!!
Hát hogyne...Már csak Kákára leszek kíváncsi h ő mit fog tenni.Szvsz a legszebb tőle az lenne ha megtagadná a pályára lépést. Ha már annyira hangoztatja h mekkora Milánói Confused
azt ugye tudod, h ez akkora hülyeség, h mindenki erre fog reagálni?bowlinggolyo írta: Már csak Kákára leszek kíváncsi h ő mit fog tenni.Szvsz a legszebb tőle az lenne ha megtagadná a pályára lépést. Ha már annyira hangoztatja h mekkora Milánói
Már csak Kákára leszek kíváncsi h ő mit fog tenni.Szvsz a legszebb tőle az lenne ha megtagadná a pályára lépést. Ha már annyira hangoztatja h mekkora Milánóidanikaa10 írta:Azért Milan szerintem simán verhető, OM is. Sima továbbjutást várok a Realtól meg azért a Barcától is.marci. írta:Hát..jól belenyúltunk ,srácok..
Azért Milan szerintem simán verhető, OM is. Sima továbbjutást várok a Realtól meg azért a Barcától is.marci. írta:Hát..jól belenyúltunk ,srácok..
Ne legyél benne olyan biztos, hétfőig még őt is kirúghatjákbali 15 írta:És kit tart meg a Madrid? A sérült és üreg Van Nistelrooyt.
Vagy már idén Madridba költözik Ribéry.... Mert most Robben odaadták igaz 25 milláért cserébe de lehet bevonják még VdV-ot is az üzletbe. Madridista szerint..kanty írta:Robben a Bayernbe![]()
![]()
![]()
Na ez igen, meglepetés a javából.
Robben egy kiváló képességekkel rendelkező játékos, de nagyon buta. Tizből kilendszer rossz mególdást választ. Ha nem lenne annyira önző akkor még csapatát tudná is segiteni.
A Chelseabe sem és a Madridba sem tudott maradandót alkotni.
A Bundesliga egy fokkal alacsonyabb szinvonal.Ott többre fog menni az egyénieskedésével.
Ezzel az üzlettel nyilvánvaló, legalábbis számomra, h Ribéry jövőre a Realba igazol.
A Bayernél se értem, h mit akarnak egy halom támadó szellemű játékos van. Inkább a hátsó részt kellene megerősiteni.
Mondhatnám, hogy Robbennek 3 év alatt nem sikerült, szóval...És most mi, jön Ribery mikorra szokik bele a csapatjátékba, de ezért nem nekem fog fájni a fejem szerencsére.
Na ezt nem gondoltam volna! Kb. a reális értékén szerezte meg azért a Bayern, vicc is volt amikor a Madrid kiadott érte 36 milliót.
A jó öreg Mija!a transfermarkt szerint az inter 18 millát fizetett Sneijderért
Csak 9 millát buktatok rajta
Off: Lehet normálisan is közölni h hivatalos-e vmi vagy sem, nem kell szerencsétlenezni meg támadni.marci. írta:Milyen hivatalos te szerencsétlen?és még bomba hír és már hivatalos![]()
Sajnálnám,ha elmenne Robben,szimpatikus játékos ..