Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is be akartam írni már,mert az első részben (asszem) van érintve a téma.De éppen csak szóba kerül emlékeim szerint,ennél meg gondolom kimerítőbben érdekelné a témaP.U.Y.O.L. írta:Valamelyik Nemzet Aranyában van ilyen szál, ha jól emlékszem....bence-barca írta:Srácok valaki tud mondani olyan filmet amiben jelen van a szabadkőművesség? Érdekelne egy film, amiben lenne egy ilyen szál.
Valamelyik Nemzet Aranyában van ilyen szál, ha jól emlékszem....bence-barca írta:Srácok valaki tud mondani olyan filmet amiben jelen van a szabadkőművesség? Érdekelne egy film, amiben lenne egy ilyen szál.
1.Ez tényleg fura volt, főleg, hogy senki nem akadt fenn azon, hogy az elvileg halott csávó hirtelen előkerült. Meg az ő karaktere se volt nagyon bevezetve, azt sem értettem, hogy igazából mit akart (főleg miután látták, hogy mi történt Holloway-jel)REMY írta: idegesített, hogy az egész expedíció mögött egy vén fas* állt és ő próbálta irányítani az egészet. Majd átvette az irányítást Fassbender. Tény, hogy izgalmasabbá tette, de bele keverni a pénz és hatalom dolgot (ugye királynak nevezték az öreget) ....
Érdekes dolog ez a végén, mert Alienek már biztos voltak , mivel abban a teremben, ahol volt a fej, ott látszott a falon egy "kép" ami az Alien királynőt ábrázolja Tehát nem tudom milyen lény alakult ki a végén, de az eredeti Alienhez nem sok köze van. Legalábbis kinézetre. Mert azt tudjuk, hogy a viselkedésük és a testfolyadékjuknak maró hatása van.
Még 1 észrevétel.
Az egyetlen túlélő Teremtő kiszállt az irányító központból pedig az Alien 1-ben ül egy olyan lény abban a székben Tehát ezt nem tudtam hova tenni
jah értem. hát nekem most spec ilyen nem nagyon jut eszembe. max al pacino any given sunday-es monologja, meg a blöffből golyofogú tony elmélkedése a sivatgi sasróllui1698 írta:azt vágom én is, hogy melyik film, láttam is. ilyen nagyon jó monológokat kértem, mint amit linkeltem.visca el barca írta:ha erre a filmcímre vagy kiváncsi, "25th hour"
azt vágom én is, hogy melyik film, láttam is. ilyen nagyon jó monológokat kértem, mint amit linkeltem.visca el barca írta:ha erre a filmcímre vagy kiváncsi, "25th hour"
ha erre a filmcímre vagy kiváncsi, "25th hour"lui1698 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ZUPULaUTHHM
Ilyen zseniális monológokat mondjatok már még, meg persze a film címét amiben van.
Épp az este néztem én is és hát olyan egyszer nézős,közepesnél kicsit jobb filmnek érzem.Nem volt rossz,de annyira nem hatott meg a dolog,a poénok is olyan közepesen ütöttek. Nálam olyan 10/6-6.5.soadroli írta:
Megnéztem a Fifti-fiftit
Hát ez...ez..ez baromi jó film, lehet ha hamarabb látom, ezt dobom be a filmklubba. Lehet hogy elpuhultam, de megint egy film (legutóbb a Nevem Samnél), ami kihozza belőlem, a síró szukát(persze erős túlzás
) Gordon-Levitt és Seth Rogen nagyon összeillettek.
Erősen ajánlom azoknak, akik szeretik a jó drámákat.
Egyefene, legyen 10/10.
Na nefuck.... Jól kisminkeltéksjay írta:A öreg [auto_cenzúra], a cég feje.soadroli írta:Tegnap néztem a Prometheust, de nem emlékszem, hogy benne volt Guy Pearce. Ki volt ő?![]()
Logan Marshall-Green meg Tom Hardy rokonok? Nagyon hasonlítanak egymásra.
A öreg [auto_cenzúra], a cég feje.soadroli írta:Tegnap néztem a Prometheust, de nem emlékszem, hogy benne volt Guy Pearce. Ki volt ő?![]()
Logan Marshall-Green meg Tom Hardy rokonok? Nagyon hasonlítanak egymásra.
Köszönjüklui1698 írta: Múltkor amúgy azon gondolkoztam, hogy Bob mikkel játszhatott kiskorában.
Ilyen eksönmen figurákat, meg az ET babát kapásból bszta vissza muterék arcába aztán nagyduzzogva visszasétált a saját kis bunkerjébe a sarokcsiszolójához meg betonkeverőjéhez és ismételten megállapította, hogy alapvetően apu kantáros nadrágja azért zöld, mert a merkúr és jupiter együttállása befolyással van a prosztata működésére.
Na, asszem most szereztél magadnak Ozsitól egy ip-bannt.visca el barca írta: terenszhillbadszpenszer.
segítek én neki: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9120410visca el barca írta:keresek neked egy másik filmes fórumot, jó?
Most mi rosszat írtam Francois?visca el barca írta:keresek neked egy másik filmes fórumot, jó?Bob_Marley írta:Lehetne órákig elemezni egyszerűen zseniális film
keresek neked egy másik filmes fórumot, jó?Bob_Marley írta:Lehetne órákig elemezni egyszerűen zseniális film