Pedro Rodríguez
- albicelesteX
- A Vadász
Villa legalább berúgja,ha odakerül...Pedro még passzolni sem tud.Bosszantó,hogy ennyi percet kap erre a gyatra, kritikán aluli teljesítményre...el lehetne már felejteni..ha ehhez az kell,hogy jöjjön a Brazil Bohóc akkor ám legyen..csak ne kelljen már ezt a kerékkötőt nézni..Kapott egy sárgát,nem játszhat a következő meccsen,Hála Istennek!!!

-
- Barça C
messi zseni xavi isten iniesta a legnagyobb pedro -10 szánalmasan gyenge nem barca szint egy nagy 0
visca el barca
eszméletlenül sokat dolgozott, és futott, emellett eszméletlen rosszul játszott. köszönjük meg neki is amit hozzátett a meccshez, és egy ilyen meccs után ne bántsuk nagyon.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a mai napon, immáron sokadjára ő volt a leggyengébb.
ha jol emléxem kapott egy sárágt, és igy nem játszik a kövi meccsen. nem is baj.
ha jol emléxem kapott egy sárágt, és igy nem játszik a kövi meccsen. nem is baj.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ennyi volt szerintem, ideje most már pénzt csinálni belőle!
Pár meccsen nagyon jó volt az itt eltöltött évek alatt, volt olyan is, hogy világklasszis teljesítményt nyújtott. Ezekért a meccsekért igazán hálás is vagyok, de most már tényleg elég volt. 2 éve nem hozza közel sem azt, amit kellene, ez már a szevasz-zóna. A világ legjobb csapatába nem ilyen támadó kell...
Pár meccsen nagyon jó volt az itt eltöltött évek alatt, volt olyan is, hogy világklasszis teljesítményt nyújtott. Ezekért a meccsekért igazán hálás is vagyok, de most már tényleg elég volt. 2 éve nem hozza közel sem azt, amit kellene, ez már a szevasz-zóna. A világ legjobb csapatába nem ilyen támadó kell...
Első félidő után lecseréltem volna...
Támadásoknál beáll az őt támadó elé, hogy lökjék föl, vagy szimplán oldalról neki megy, majd ezután folyamatosan reklamál...
Támadásoknál beáll az őt támadó elé, hogy lökjék föl, vagy szimplán oldalról neki megy, majd ezután folyamatosan reklamál...
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Nekem meg meg eddig se volt türelmem hozzá.Komolyan mondom már irritál ha játszik.Lehet szídni Alexist is,de amit Pedro nyújt meccseken azt ő is röhögve lehozza!(és mielött félreérti itt valaki,nem Sánchezt akarom védeni,mert ő sincs jobb formában,de ha a két játékos tudását nézzük,hát nem Pedro a jobb semilyen téren)Mert Pedro nem hogy helyzetbe,még labdához se ér.(és ebbe is lehet szídni Alexist,hogy kihadja helyzeteket,DE LEGALÁBB HELYZETBE KERÜL!!)
Közbe hálistennek lejött már pályáról!
Közbe hálistennek lejött már pályáról!
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Addig nem szidtam, ameddig bepattantak róla a labdák, és hozta a gólokat, de már akkor is mondtam, hogy képességeit nézve nem ide való. A labdát nem tudja néha átvenni normálisan, passzolni sem tud úgy, mint a többiek.
Most, hogy egyszerűen az egyetlen dolgot sem hozza(gól), ami miatt ide volt hozva, egyszerűen fáj nézni a sznevedését.
Most, hogy egyszerűen az egyetlen dolgot sem hozza(gól), ami miatt ide volt hozva, egyszerűen fáj nézni a sznevedését.
ma fogyott el vele szemben végleg a türelmem. Ha soha többé nem látnám a barcaba, akkor akár ingyen is eladnám. Ez szánalmas amit csinál már több tíz meccse
-
- Az Év fórumozója 2013
Legalább egy szép megmozdulása volt a Milan ellen: http://www.youtube.com/watch?v=AMsYP9AvP7M
Visszavágóra jó lenne, ha összekapná magát, nagy szükség lenne egy jó Pedróra a busz ellen.
Visszavágóra jó lenne, ha összekapná magát, nagy szükség lenne egy jó Pedróra a busz ellen.
A videóban szinte az összes gólpasszt Messitől kaptaS.Agüero írta:Jó lenne, ha visszatérne a régi Pedro.![]()
Pedro Rodriguez ● The Ambidextrous :
http://youtu.be/bIAca3I4nFw

Most is itt van, csak téli álmot alszik. Ideje felébredni.S.Agüero írta:Jó lenne, ha visszatérne a régi Pedro.![]()

- MatyiG
- Adminisztrátor
Jó lenne, ha visszatérne a régi Pedro.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Bőven van rá esély hogy kezdő legyen, de amúgy is rengeteg játéklehetőséget kap. Legrosszabb esetben is az első csere ő szokott lenni. Nálunk is az egyetlen kifogástalan pont Messi mellett a támadósorban szerintem. Egyre jobb a srác!Gareth Tello írta:Amúgy számomra meglepően gólerős a válogatottban, ebben a szezonban rúgott kettőt Szaúd-Arábiának, hármat Fehéroroszországnak (vb-selejtezőn), kettőt Panamának, aztán most megint kettőt Uruguaynak.
Ha így folytatja, alapember lesz a jövő évi világbajnokságon.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Év fórumozója 2013
A tegnapi első gólja 2:08-tól (mellesleg Piqué-gólpassz, Busquets labdaszerzése után), a második 3:07-től látható. 
http://www.youtube.com/watch?v=6Lgw2BjIm3E
Amúgy számomra meglepően gólerős a válogatottban, ebben a szezonban rúgott kettőt Szaúd-Arábiának, hármat Fehéroroszországnak (vb-selejtezőn), kettőt Panamának, aztán most megint kettőt Uruguaynak.

http://www.youtube.com/watch?v=6Lgw2BjIm3E
Amúgy számomra meglepően gólerős a válogatottban, ebben a szezonban rúgott kettőt Szaúd-Arábiának, hármat Fehéroroszországnak (vb-selejtezőn), kettőt Panamának, aztán most megint kettőt Uruguaynak.

- shutterisland
- Director del Fútbol
először azt hittem, valaki trollkodott wikin, de aztán rájöttem, hogy nem egy ritka név.Wolfy11 írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona
Keressétek a 'spanyol' labdarúgók között és katt rá.

- shutterisland
- Director del Fútbol
ez úgy általában is igaz szokott lenni rá, és ha hozzácsapjuk, hogy szerethető figura, nem is szokott a közharag tárgya lenni.hajtott a lecseréléséig, visszajött szerelni a saját térfeléig is, nagyon hasznos volt.
ha eltesz néhány gólt (legyen köztük fontos is, mint most) és adogat gólpasszokat, nem hiszem, hogy elő lesz véve.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pedro játéka nekem tetszett a Málaga ellen. Gólt szerzett, hajtott a lecseréléséig, visszajött szerelni a saját térfeléig is, nagyon hasznos volt. Szerintem ki lehet jelenteni, hogy a vergődő támadótrióból (Pedro, Villa, Alexis) ő már kilépett.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nekem az egyik személyes nagy kedvencem Petike, látom 2011től kicsit sok volt a szoli 
Gyanúsan megbarnult a srác

Gyanúsan megbarnult a srác

-
- Jugador d'estrella
nagyon jól ment neki, így hogy leo kicsit kijött középről. remekül érkezett a kapu elé, jó ütemben lépett ki a védők vonalából. a 2. gól briliáns volt. csak így tovább, ez az igazi pedrito.
Jó volt ma, kár, hogy a 4 szabályos góljából csak 2-t adtak meg.
-
- Az Év fórumozója 2013
Na, ezt már szeretem.
A mesterhármas is meglehetett volna, ha nem fújják be azt a lest (ami nem is volt les).
Szép volt!

A mesterhármas is meglehetett volna, ha nem fújják be azt a lest (ami nem is volt les).
Szép volt!