Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Vagy nem ugyanazt értjük lehengerlő, látványos, bombajó játék alatt, vagy valamelyikünk elfogult.
Akkor a tavalyi szezonban mi volt? Esélye sem volt senkinek befogni őket a bajnokságban. A bombajó játéktól meg mi is messze vagyunk, hiába vezetjük toronymagasan a bajnokságot.brazilfan írta: ↑2023.05.07. 19:59:18De ez messze van a bombaformától. Ha jobban belegondolok, a Real nemcsak a mostani szezonban, hanem évek óta nem képes arra, hogy ne csak egy-egy meccsre szívja fel magát, hanem egy tetszőleges időszak valamennyi meccsén lehengerlő, látványos, bombajó játékot nyújtson.
Szerintem meg a két El Classico mutatta meg, hogy mennyire fontos a kupa a Realnak.
Persze, h jobb volt idén a Ligában a Barca, ezt felesleges vitatni. Sőt ugyanilyen egyértelmű volt a nemzetközi szereplés és a kupa megítélése is. De nem is erről volt szó.MatyiG írta: ↑2023.05.07. 21:31:26A Real elleni bajnoki visszavágón dőlt el végérvényesen a bajnokság, addig meg ugyanannyi pihenőnk volt, mint nekik, szóval ezzel kár takarózni. El kell ismerni, hogy jobbak voltunk a bajnokságban, ami meg is látszik a tabellán, nem egy-két pont a különbség, hanem már március vége óta szinte tétnélküliek a meccsek.
A Real elleni bajnoki visszavágón dőlt el végérvényesen a bajnokság, addig meg ugyanannyi pihenőnk volt, mint nekik, szóval ezzel kár takarózni. El kell ismerni, hogy jobbak voltunk a bajnokságban, ami meg is látszik a tabellán, nem egy-két pont a különbség, hanem már március vége óta szinte tétnélküliek a meccsek.A Barcának nem volt hétközi tétmeccse tavasszal. Amint lehetett, kizúgtak Európából. Maradt a hazai terep, ahol jobban akarták a trófeát, ezzel és a sokkal több pihenővel kompenzálni tudták azt, hogy gyengébb csapat.
A Barcának nem volt hétközi tétmeccse tavasszal. Amint lehetett, kizúgtak Európából. Maradt a hazai terep, ahol jobban akarták a trófeát, ezzel és a sokkal több pihenővel kompenzálni tudták azt, hogy gyengébb csapat.
A real 6 kupát nyerhet 1 év leforgása alatt, azért elég meredek azt mondani, hogy miénk a jobb csapat a bajnoki cím okán. Hogy időnként jobbak vagyunk, bizonyos versenysorozatokban az igaz de általánosságban szerintem nem vagyunk jobbak.
De, mert 14 pont az előny 33 forduló után.Miért, a Barca játékosok ki ellen pisáltak vért májusban, áprilisban, de akár márciusban? A MU ellen próbáltak februárban, annak se lett eredménye. Ebből nem következik, hogy jobb csapat lenne.
De ez messze van a bombaformától. Ha jobban belegondolok, a Real nemcsak a mostani szezonban, hanem évek óta nem képes arra, hogy ne csak egy-egy meccsre szívja fel magát, hanem egy tetszőleges időszak valamennyi meccsén lehengerlő, látványos, bombajó játékot nyújtson.
Miért, a Barca játékosok ki ellen pisáltak vért májusban, áprilisban, de akár márciusban? A MU ellen próbáltak februárban, annak se lett eredménye. Ebből nem következik, hogy jobb csapat lenne.MatyiG írta: ↑2023.05.07. 19:06:13Tehát mi vagyunk a jobbak.Én pl. ezért nem értek egyet, amikor néhányan azt hangoztatják, hogy pl. idén mi vagyunk a jobbak, mert 38 meccsen jobban kijön a különbség. Sokszoros BL-győztes játékosok már nem biztos, hogy januárban egy Cadiz ellen vért fognak pisálni a győzelemért
Tehát mi vagyunk a jobbak.Én pl. ezért nem értek egyet, amikor néhányan azt hangoztatják, hogy pl. idén mi vagyunk a jobbak, mert 38 meccsen jobban kijön a különbség. Sokszoros BL-győztes játékosok már nem biztos, hogy januárban egy Cadiz ellen vért fognak pisálni a győzelemért
Az eredeti hozzászólásomban írtam is, hogy kivétel idén a bajnokság. Ezen felül senki nem gyűrte őket maga alá, még mi sem elonybol. Hihetetlen erősek egy meccsen fejben vagy egy oda-visszavagos parharcban tavasszal. A 2000-es évek első felében a Pool játszotta ugyanezt.brazilfan írta: ↑2023.05.07. 13:16:59Szerintem a Real nincs bombaformában, az ellenfelek egy részét maga alá gyűri, és vannak, akiket meg nem, érdemesebb lenne őket szívósaknak mondani, de nem bombaformában lévőknek, mert szerintem idén a játék minőségében gyengécskébbek a szokásosnál.
Perez elnök tegnap megint felmagasztalta Ancelottit, de szerintem mindannyiuknak hiányérzete van a döcögősebb bajnokság miatt.
Igen, teljesen látszik az utóbbi évek alapján, hogy a BL-re építik a szezonjukat, még a Liga is csak másodlagos náluk.
Én is azt gondoltam,hogy elfáradt a Simeone-matrac házasság,és a következő idényt már Milánó rondábbik felén kezdi. Előfordulhat,hogy késleltetik a válást még egy évig a szép tavasz miatt.Talán az ezüst is leesik nekik.LG írta: ↑2023.05.07. 12:58:22Utóbbiak szempontjából nagy jelentősége mondjuk nincs, inkább az mutatja, hogy matrac mennyire magára talált. Pár héttel ezelelőtt úgy tánt, hogy még a 4. hely is húzós lehet, de azóta nagyon jó formában vannak. Griezmann pedig másodvirágzását éli. Ellenünk szerencsére csak helyzetekig jutott, de ezzel együtt is 4 gól, 4 gólpassz, 4 meccs embere cím az utóbbi 5 meccsén.
Pedig pont ebben a szezonban éreztem azt, hogy a Simeona-AM kapcsolat végleg megcsömörlött, de talán még lehet bennünk egy jó futás.
Szerintem a Real nincs bombaformában, az ellenfelek egy részét maga alá gyűri, és vannak, akiket meg nem, érdemesebb lenne őket szívósaknak mondani, de nem bombaformában lévőknek, mert szerintem idén a játék minőségében gyengécskébbek a szokásosnál.
A forma nem mindig játékban, sokkal inkább pszichesen fejben ertetendo. Abban viszont 10 éve a legjobbak tavasszal, sziporkázó játék nélkül is.brazilfan írta: ↑2023.05.07. 11:59:41Sem a tegnapi meccsen, sem az egész tavaszi szezonban látott játékukra nem mondanám azt, hogy bombaforma. A védelmük ingatag, a támadóik nyilván erősebbek, de összességében a Real semmiképpen nem lehengerlő.Fernando írta: ↑2023.05.07. 09:01:19Gratulál a Madridnak! Ezt a kupát a Camp Nouban nyerték meg, nem leszólva az Osasunát természetesen. A bajnokságot leszamitva idén amiben hihetetlen erősek évek óta az az, hogy márciustól május végéig bombaformában vannak minden évben. Talán idén a City ezt megtöri, de én így is 60-40-ben a Madridot tartom esélyesnek a rutin miatt.
Sem a tegnapi meccsen, sem az egész tavaszi szezonban látott játékukra nem mondanám azt, hogy bombaforma. A védelmük ingatag, a támadóik nyilván erősebbek, de összességében a Real semmiképpen nem lehengerlő.Fernando írta: ↑2023.05.07. 09:01:19Gratulál a Madridnak! Ezt a kupát a Camp Nouban nyerték meg, nem leszólva az Osasunát természetesen. A bajnokságot leszamitva idén amiben hihetetlen erősek évek óta az az, hogy márciustól május végéig bombaformában vannak minden évben. Talán idén a City ezt megtöri, de én így is 60-40-ben a Madridot tartom esélyesnek a rutin miatt.