Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

értelemszerűen mondjuk a sitten találkoznék velük vagy vmi biztonságos környezetben... annyira bátor nem vagyokhank1ee írta:Hát kb. Egyébként aki azt írja, hogy szereti őket, konkrétan kedveli a személyiségüket, vagy csak érdekesnek tartja azt az elmezavart, amiben szenvednek?Capon írta: Megnézném azt a találkozást meg beszélgetést amit egy sorozatgyilkossal fojtatnátok![]()
Igazi egysoros lenne, jaj ne könyörgöm ne...

Talán a saját nevedben beszélj. Nyilván meg sem fordul az eszedben, hogy Einstein nem csak matematikáról tudna beszélgetni emberekkel. Valszeg nem a relatívitás elméletéről kérdezném, hanem minden másról. Mondjuk arról, hogy milyen jövőt képzelne el az emberiségnek stb. Nagyon világos elképzelései voltak a világról és nem csak matematikai szempontból.Capon írta: Einstein és barátaival felesleges lenne mert miről tudnánk velük beszélgetni? Amit ők tudtak azt mi fel sem fogjuk, értelmes kérdést nem tudnánk feltenni nekik.
Hát mivel nem ismerem őket, a személyiségüket nem tudom kedvelni (csak Dexternekhank1ee írta:Egyébként aki azt írja, hogy szereti őket, konkrétan kedveli a személyiségüket, vagy csak érdekesnek tartja azt az elmezavart, amiben szenvednek?

Nem vagyunk mi rokonok a Tanár úrral? Feltűnően egy véleményen vagyunk a 10-es listánkról, és a rajta szereplőkről is hasonló véleménnyel vagyunk.visca el barca írta:...
Nekem utóbbi. Valamiért én is szeretem az ilyen beteg dolgokat, biztos azért, mert én is az vagyok.hank1ee írta:Hát kb. Egyébként aki azt írja, hogy szereti őket, konkrétan kedveli a személyiségüket, vagy csak érdekesnek tartja azt az elmezavart, amiben szenvednek?Capon írta: Megnézném azt a találkozást meg beszélgetést amit egy sorozatgyilkossal fojtatnátok![]()
Hát kb. Egyébként aki azt írja, hogy szereti őket, konkrétan kedveli a személyiségüket, vagy csak érdekesnek tartja azt az elmezavart, amiben szenvednek?Capon írta: Megnézném azt a találkozást meg beszélgetést amit egy sorozatgyilkossal fojtatnátok![]()
Ha matekról van szó akkor mindig borús az időbence-barca írta:Éééés, hogy megy a matek? Szerinted is szép az idő?Capon írta: Einstein és barátaival felesleges lenne mert miről tudnánk velük beszélgetni? Amit ők tudtak azt mi fel sem fogjuk, értelmes kérdést nem tudnánk feltenni nekik.
Attól,hogy top2-es focista nálam,még nem bálvány. Akkor is csak egy ember. Meg nem is beszélek portugálulInitom írta:Ronaldo Luis Nazário de Lima ?daffy írta:
Nekem mindenki csak egy ember. Sosem volt bálványom,sosem érdekelt annyira senki,hogy aláírást akarjak vagy bármi hasonlót.
Ronaldo Luis Nazário de Lima ?daffy írta:
Nekem mindenki csak egy ember. Sosem volt bálványom,sosem érdekelt annyira senki,hogy aláírást akarjak vagy bármi hasonlót.
Én csak Dextertvisca el barca írta: imádom a sorozatgyilkosokat

Azt megkérdezhetem, hogy miért?visca el barca írta: imádom a sorozatgyilkosokat
Nem,terminátor...palesz77 írta:Mi az a hivatás, ha lehet kérdezni?visca el barca írta: eredeti hivatásomat tekintve valszeg én is utazgatnék a múltba elég sokat![]()
Történész vagy esetleg te is?

Mi az a hivatás, ha lehet kérdezni?visca el barca írta: eredeti hivatásomat tekintve valszeg én is utazgatnék a múltba elég sokat![]()

Pontosan!Capon írta:Lehetetlen 10 emberre leszűkíteni a kört.
Éééés, hogy megy a matek? Szerinted is szép az idő?Capon írta: Einstein és barátaival felesleges lenne mert miről tudnánk velük beszélgetni? Amit ők tudtak azt mi fel sem fogjuk, értelmes kérdést nem tudnánk feltenni nekik.

Én nem tudtam. Van erre döntő bizonyíték? DNS nyilván. Akkor változtatok Zodiákusra.visca el barca írta:aaron kosminski, lengyel származású fodrász.Bob_Marley írta:ki a Hasfelmetsző
mondjuk azt már rég tudni

aaron kosminski, lengyel származású fodrász.Bob_Marley írta:ki a Hasfelmetsző