Amúgy Rossit jobb játékosnak tartom az argentínnál, de olaszok ne jöjjenek a Barcába s ő meg különösen ne, maradjon a Rómába és építsenek ott is végre nagy csapatot!
Forza Farkasok!

Maximálisan egyetértek. Valami ilyesmit szajkózok június 1-je óta, hogy ezért kellenek olyan erősítések amilyenek. Tökéletesen definiáltad, hogy milyen játékosra van szükség a kispadra, ileltve, hogy Mascherano miért is teljesen felesleges. Bojant szvsz meg lehetne tartani, jobban járnánk vele, ha Messi cseréje lenne, úgyis sokat fog pihenni az argentín, amikor már meg van a meccs, vagy nagyon gyenge ellenféllel kell szembenézni. Úgyhogy Bojant semmi értelme kölcsönadni a Poolnak Mascheranoért, még ha Villáért adnák kölcsön félig-meddig megérteném, de akkor sem támogatnám az ötletet. Jövőre fog ő nagyot robbanni.csaba86 írta:Nemtudom , hogy a vezetőség miért akarja Bojant mindenáron kölcsönbe adni! Idén sokkal több lehetősége lenne nállunk is pályára lépni (ugye közel 70 meccs) , mert nincs az a focista a világon aki ezt végig bírná nyomni azonos teljesítménnyel! Éshát valjuk meg őszintén , ha Bojant kölcsön adják , igencsak kemény dolgunk lesz elől is! Hiába tudnának többen is ott játszani. Gudi (aki lehet elmegy) , Ini (jó szélen ,de nem az ő posztja) , esetleg Hleb ( neki se ott a helye , hanem a középpályán). Tehát klasszikus befejező: Henry, Eto'o , Messi , Bojan.
Ha Bojant mégis bevonnák valamelyik üzletbe , remélem támadóért teszik. Nempedig MÁSZKERÁNÓÉRT! Akinek különösebben nem látom értelmét idehozni. Inkább egy kevésbé "sztár" szervező kellenne középre!!
Aki jól lát a pályán, ügyes jobb és bal lábbal, megy a rövid passzos játék. Csakhogy néhány kritériumot említsek.
Vélemények?
Hát nem lenne rossz, de sajnos ettől még elég messze vagyunk. Én nagyon örülnék mindkettő érkezésének. Persze ez nem kis feladat, és nem kevés pénz. Felőlem aztán Robinho is jöhet, talán jobb is mint Ribéry. Remélem Txiki idén is jól végzi a dolgát.nuh írta: Ribéry Villa Messi
Azért van némi különbség aközött,h azt mondják:CR és Kaká ellenére nem kellene beKakálni és csúnya jövőt felvázolni ,valamint aközött,h ennél jobb csapatunk nem is lehet.tudomka958 írta:
ne nekem legyen igazam...
ezzel le is zárom a témát,mert ahogy látom a többség szerint ennél jobb csapatunk már nem lehet...
Szerintem Jonni fog Filipe es Henrique,ezzel a vedelem kipipalva...akkor a kozeppalyara egy sajat neveles es a tamadosorba Henry melle valakit meg lehet igazolni,mert Bojan oda nem igazan jo...de szerintem eleg lenne Robinho nem kell feltetlenul Ibra meg Riberi.Sanama írta:Mit mondassz egy olyan csapatra akik minden lehető kupát megnyertek 08/09ben?!tudomka958 írta:
ezzel le is zárom a témát,mert ahogy látom a többség szerint ennél jobb csapatunk már nem lehet...
Legjobb?:O
igen:a legjobb VOLT IDÉN!Sanama írta:Mit mondassz egy olyan csapatra akik minden lehető kupát megnyertek 08/09ben?!tudomka958 írta:
Hat nehezen is lehetne jobb csapatunk...Amig a Real "Sztarjai" osszeszoknak addig megint 12 pontal fogunk vezetni...Sanama írta:Mit mondassz egy olyan csapatra akik minden lehető kupát megnyertek 08/09ben?!tudomka958 írta:
Mit mondassz egy olyan csapatra akik minden lehető kupát megnyertek 08/09ben?!tudomka958 írta:
ne nekem legyen igazam...barca99 írta:Vertük a MU-t CR-rel, anno vertük a Kaká-s Milánt is...tudomka958 írta:gyerekek! ha valaki utálja cr-t az én vagyok,de hogy elvitassuk a tudását az butaság...
kaka-t meg még nem is lehet utálni mert messihez hasonló szerény ,de nagy tudású játékos!
ha még egy riberyt vagy ibrát is odavisznek vakarozhatunk...![]()
A MU mit ért el a 4 támadóval a BL-döntőn? Nem volt a kp-n senki, úgy táncoltak, ahogy Xaviék fütyültek.
Még hogy nem tudjuk tartani a lépést...
Vertük a MU-t CR-rel, anno vertük a Kaká-s Milánt is...tudomka958 írta:gyerekek! ha valaki utálja cr-t az én vagyok,de hogy elvitassuk a tudását az butaság...
kaka-t meg még nem is lehet utálni mert messihez hasonló szerény ,de nagy tudású játékos!
ha még egy riberyt vagy ibrát is odavisznek vakarozhatunk...
Ibrárol ha jól tudom eddig a madridnál szó sem volt.tudomka958 írta: gyerekek! ha valaki utálja cr-t az én vagyok,de hogy elvitassuk a tudását az butaság...
ha még egy riberyt vagy ibrát is odavisznek vakarozhatunk...
Mancini lehet hogy magára találna de a másik fél nem menne bele az üzletbe szeritnem!djtrack írta:Manicni Hleb csere? hátha magára találna a brazil
gyerekek! ha valaki utálja cr-t az én vagyok,de hogy elvitassuk a tudását az butaság...CFirpo3 írta:Ne viccelj már! Jelenleg a Madrid próbál felzárkózni a Barca szintjére, nem fordítva.tudomka958 írta:van pénzünk riberyt és ibrát meg tudnánk venni és akkor talán egy súlycsoportban lennénk!
ha smucigoskodunk jövőre sok szomorú napot élünk meg...
Bocsi de az h a Madrid vett két nevet az semmi! Ez nem lesz attól egy CSAPAT mint a BARCA szóval ne írjunk már hülyeségeket.Főleg hogy ez a kezdő ami van az végig verte Európát. Nekünk ami kellene az a pad erősítése ezerrel.tudomka958 írta:még egy kicsit semmirekelloölünk és gondolkodhatunk egy lipcsei-ferenczi-dárdai igazoláson...
nem fogunk tudni jövőre lépést tartani a madriddal a mostani kerettel!
a bl hozott 105 millio eurot ,van pénzünk riberyt és ibrát meg tudnánk venni és akkor talán egy súlycsoportban lennénk!
Ne viccelj már! Jelenleg a Madrid próbál felzárkózni a Barca szintjére, nem fordítva.tudomka958 írta:van pénzünk riberyt és ibrát meg tudnánk venni és akkor talán egy súlycsoportban lennénk!