Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát ez általában itt így van,a műsorvezető jobban érti a témát mint a "szakértők"Game90 írta:Na, elkezdődött a Zuhanyhíradó![]()
Faragó jobban látja a helyzetet, mint VárhidiFaragó szerint kellett volna küldeni Komannak egy meghívót, ha elfogadja, akkor magyar válogatott, ha nem, akkor ukrán. Várhidiék meg hezitálnak, hogy idő kell neki...

Jah, okosság...És mit érünk velegajeraro írta:Azért szerintem érdemes rápillantani hátha valami okoság is lesz benne!
Kisteleki egy undorító genny alak...kinézetről nem szoktam messzemenő következtetéseket levonni,de ennek elég ránézni a tenyérbemászó fejéregajeraro írta:Komolyan mondom mikor fogunk menni tüntetni,h menjen a büdös életbe Kisteleki???
Szörnyű![]()
![]()
Tisztelem Komant mert tényleg vitte valamire(már ennyi idősen is
) de nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Ha akar akkor itt az ideje ha nem akkor meg menjen az ukránokhoz úgyis jobb az életszínvonal!
Vanczák,Tóth,Rajczi???
Mit keresnek a válogatotba!
És ideje lenne már Husztival is tisztázni az ügyet sok Barca drukker örömére hátha Cannavaro megijed tőle!

Atesz, csatlakozom hozzád. Kisteleki egy hülye f a s z. Ha az eszére hallgat, akkor úgyis Ukrajna válogatottját fogja választani, én is ezt tenném.Atesz írta:Hagy gratuláljak neki....Raziel írta:. Kisteleki István javaslatára egyelőre nem hívják meg Koman Vladimirt, gondolkodási időt hagynak neki
![]()
Egyetértünk, igaz, hogy Matthäus sem volt tökéletes, mellesleg jól megtömte a zsebeit, de az biztos, hogy akkor legalább tudott harcolni a csapat.Game90 írta:Most meg kikapunk Máltától, Norvégia és Görögország meg szépen elpicsáz minketOrdog írta:Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...![]()
Lothar Mátét nem kellett volna elküldeni.
Filkor maradjon most az Interben.
U.i. Marci, grat a cikkhez
Most meg kikapunk Máltától, Norvégia és Görögország meg szépen elpicsáz minketOrdog írta:Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...
Hmm... Ezt már beszéltük valahol. És kb a lényeg, hogy Koman ha most döntene az Ukránokhoz menne, akik ha jól tudom már erősen gondolkoznak a behívásán.Marci írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149060
Mit gondoltok?
Szerintem Filkornak most el lehetne nézni, de Vladimirt mindenképp be kell hívni! Ő az ukránoknál játszana inkább, de amíg ott nem ismerik addig kell cselekedni! Elvégre már játszott a korosztályos válogatottakban...
Ennek a Koman Vladimirnak ukránok a szülei, de a gyerek születése után Magyarországra költöztek.
Hát nem kevés ideig gondolkoztam a népművészeti cserépedényen, de aztán leesett, és röhögtem egy jót.grecki írta:Azon a meccsen én is kint voltam. Az a durva, hogy ott tényleg partiban voltunk, csak az a népmuvészeti cserépedény primadonna nem bevágta élete egyik legnagyobb gólját?!
Pedig igen is, hogy elszántak kellene lenni minden Magyar focistának, egyből változna a kép a Magyar "futballról"...Lord Dragon írta:Ez tény. Ettől még szomorú...Perrero írta:magyarországon igenis jó pont ha valaki elszánt...
Azon a meccsen én is kint voltam. Az a durva, hogy ott tényleg partiban voltunk, csak az a népművészeti cserépedény primadonna nem bevágta élete egyik legnagyobb gólját?!Ordog írta:Igazad van Tamás!!! Osztom a véleményed... Gera már nem az mint régen volt Lotharnál.
Épp emiatt kellett volna maradnia Matthausnak, mert ö ki tudta volna hozni a maximumot ezekböl a srácokbol, de a nagytudású rasszista Mészöly és társai kifúrták a helyéröl...
Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...
Várhidi mikor fogja így feldobni a társaságot mentálisan???? Félek töle hogy sosem....
De azért remélem, hogy Husztival, FIlkorral, Hajnallal, Priskinnel és a többiekkel ha majd beérnek(esetleg Németh?) király kis vállogatottunk lesz hamarosan
Ez tény. Ettől még szomorú...Perrero írta:magyarországon igenis jó pont ha valaki elszánt...
Az nem volt semmi! Sosem felejtem el, mert az volt az első válogatott meccs, amit a helyszínen láttam. Azóta sem volt annyi ember a Puskás stadionban: 57000(!!!).Game90 írta:Emlékszek, amikor még Horváth Feri 2 góljával 2-2-t játszottunk az olaszokkal a VB-selejtezőn