Ha meg már Real. Azért durva belegondolni, hogy Asensiot elméletileg azért nem igazoltuk le, mert Douglasra kellett akkor az a pár millió. Emlékszem még GT linkelt anno róla videót, és beszéltük, hogy szerintem Adamánál jobban illene hozzánk, aztán jött a hír, hogy megy a Realba..

Na de amit akarok, hogy az a gyerek elég jónak tűnik. Eleinte engem nem nyűgözött le 90 percek alapján, de az utóbbi 3 rangadón ahogy beállt, az baromi komoly egy ennyi idős emberkétől. Ellenünk hál istennek nem merte ellőni a ziccert, és leadta CR-nek, de ennek ellenére sokkal veszélyesebb volt mint Bale pl. Nagy fogás lehet a Realnak, ha be tudják építeni 1-2 éven belül - persze ha fejlődik továbbra is.
Isco helyzetéről meg nem tud valaki Madridos valamit? Csak mert konkrétan a legjobb emberük volt az utóbbi hetekben, erre Bale felépül, és rögtön kezdő, ő meg még csak nem is játszik. Érdekes volt nekem, pedig a baloson Marceloval ketten szerintem könnyen megsebezhették volna a csapatot, hál istennek Zidane nem így látta.