2007.03.17. 23:07:28
Igen, valószínű az életkor is közrejátszik a véleményekben, a hozzászólások hangvételében. De, mivel idősebb vagyok, több meccset láttam. Láttam a Cruyff-féle csapatot játszani, és ők bizony ilyen lezserséget nem engedtek meg, mint amit a Barca ma IS megengedett magának 1-0-nál. Mert Cruyff felállt, aztán irányította a csapatot, de a játékosok mentalitása is más volt. Mert a Koeman-féle csapat nem 1-0-nál, de 2-3 gólos vezetés után sem állt le, nem kezdett el saját tizenhatosán passzolgatni. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, mert erre kb. 5-6 alkalommal ráfaragtunk az idei bajnoki idényben: pl. Levante ellen, az Atlético elle, a pool elleni odavágón, a spanyol kupában az alavés elleni hazai meccsen, meg majdnem a zaragoza elleni kupa-visszavágón és a sociedad elleni hazai meccsen. Lehet, h Charlie ezeket a meccseket nem látta, vagy már nem emlékezik rájuk, de én igen, és mindegyik meccsen kivert az ideg.
És ozsimki: a kor igen is számít, én nem tehetek arról, h idősebb vagyok, de azért az egymás iránti tiszteletet elvárom mindenkitől, mint ahogy én is megadom mindenkinek azt. Mert a fórumban még soha senkit nem bántottam meg személyében, csak a csapat tejesítményéről mondtam el a véleményem. És a véleményformálás jogát fenntartom magamnak. Mert attól, hogy vannak kritikus megjegyzéseim, nem vagyok rossazbb Barca-szurkoló, mint azok, akik szerint mindig, minden rendben van, mindenki tökéletesen teljesít. És nem bántom személyében azokat sem, akik Decót dícsérik, de én nem értek velük egyet - sztem a portugálnak az idén nem volt egyetlen egy jó meccse sem, elfogadható periódusai voltak egy-egy meccsen belül, de a nagy egészet nézve, hozzáállása, teljsítménye értékelhetetlen, és nem méltó a kék-gránátvörös mezhez. Angliában már a kispadon ücsörögne, nálunk meg stabil kezdő - pedig az idei játékával nem szolgált rá.