Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

én már most Ferrannal ott tartok, hogy ebben a Flick rendszerben lehet, hogy ő tényleg komoly statokat tudna hozni, ha rendszeresen játszik, kvázi benne van a pakliban, hogy de, ő jó lenne, és akár számolhatnánk is vele kezdőként. az előző évek statikus pozíciós játékában ő meghalt, de most minden jel arra utal, hogy érdemes lenne megadni neki az esélyt. amúgy nekem Doku nagyon nem, egyik legsematikusabb, faék játékos, akinek az egyetlen skillje, hogy a vonal mellett egész jó arányban meg tud verni egy ellenfelet, majd aztán csomószor rossz megoldást választ. ő középcsatárnak teljes gatya sztem. Gakpo már más kérdés, ő sztem vagy 2 polccal feljebbi szint, és fullos is lenne nekünk, de róla nem hallottam, hogy mozdítható lenne.
Nálam is Cubarsi lett az MVP. Nagyon durva milyen éretten, nyugodtan és hiba nélkül játszik. Mintha már legalább 25 lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.22. 23:07:14Izgulós meccs volt. Olmo gólja nagyon kellett. Nálam a meccs embere Cubarsi. A többiek elég gyengék voltak.
Lényeg a 3 pont. Yamalnak és Raphinhának csak összejött a gólpassz. Yamal jobb volt a második félidőben, volt pár szép csele. Flick megint nagyon jól cserélt. Ferran góljának örülök, még a végén megedvelem
A meccs embere díjat viszont a bírónak adnám, ha már ennyi kritikát kapnak mostanában![]()
Jó döntés volt. Az Arany málna díjat pedig Del Cerro Grande-nak, amiért kihívta.
Főleg az ilyen meccseken ahol láthatóan egyáltalán nem megy neki és még kaput sem talál, ráadásul neki labdákat felívelni hogy megtartja netto értelmetlen.bence0330 írta: ↑2025.02.22. 23:06:24Nem tudom, mi kéne még, hogy Ferrán legyen a kezdő Lewy helyett. Hagyjuk, hogy mennyivel gólerősebb (nem csak kinyílt ellenfél ellen, sajna), de egyszerűen szenvedés, hogy Lewyvel nem lehet a legtöbb meccsen semmit kezdeni mezőnyben. Kényszerítőre alkalmatlan (Ferrán se csúcspenge, de nála azért jobb), és a mai Palmas bár kompakt volt, de rengetegszer léptek fel azért, és lett mögöttük üres hely, a Lewyre ívelt labdák meg full értelmetlenek egész meccsen át, mert a legjobb, ami kisülhet belőle, hogy épp véletlen megtartja valahogy egy birkózás mellett, a támadás akkor is elhalt. A szélsőinknek is nagyon kevés variációs lehetőséget bizosít emiatt, hogy ennyire nem mobilis, pedig Yamal és Rapha is képes nagy labdákra védősor mögé, de hát kinek. Plusz Ferránnal még forogni is lehet, Lewyvel nem.
Amúgy a második félidő alapján megérdemelten nyertünk. Nem gála meccsen, de bőven megérdemelten. Olmo egészségének megtartásán sok múlhat.
Hozzátenném a letámadások kérdéskörét, amiben Lewy zéró, Ferrán meg azért jócskán beletesz...bence0330 írta: ↑2025.02.22. 23:06:24Nem tudom, mi kéne még, hogy Ferrán legyen a kezdő Lewy helyett. Hagyjuk, hogy mennyivel gólerősebb (nem csak kinyílt ellenfél ellen, sajna), de egyszerűen szenvedés, hogy Lewyvel nem lehet a legtöbb meccsen semmit kezdeni mezőnyben. Kényszerítőre alkalmatlan (Ferrán se csúcspenge, de nála azért jobb), és a mai Palmas bár kompakt volt, de rengetegszer léptek fel azért, és lett mögöttük üres hely, a Lewyre ívelt labdák meg full értelmetlenek egész meccsen át, mert a legjobb, ami kisülhet belőle, hogy épp véletlen megtartja valahogy egy birkózás mellett, a támadás akkor is elhalt. A szélsőinknek is nagyon kevés variációs lehetőséget bizosít emiatt, hogy ennyire nem mobilis, pedig Yamal és Rapha is képes nagy labdákra védősor mögé, de hát kinek. Plusz Ferránnal még forogni is lehet, Lewyvel nem.
Amúgy a második félidő alapján megérdemelten nyertünk. Nem gála meccsen, de bőven megérdemelten. Olmo egészségének megtartásán sok múlhat.
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/1/ Én itt nézem.
Megsérült pár hete asszem a Sevilla meccsen, szerencsére nem olyan hosszútávon, mint amilyennek annál a belépőnél tűnt. Ott volt a keretben a Rayo ellen is, de elvileg nem volt százas, talán még most sem.
Az biztos, hogy színspanyol, de kb. 21 éves átlagéletkorral.
Tény hogy jelenleg nagy a különbség köztük, de adjunk több időt Gavinak a sérülése után!
Megint a tavaly novembertől kezdődő fásultságot (és az ebből adódó ot) éreztem a hátvédeken, támadókon...FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.18. 06:47:27Nagyon gyenge meccs volt. Írtam az élőben, ez nálam nem büntető. A góljuk viszont szerintem szabályos volt. A szabályok szerint viszont jól döntött a bíró. Nagyon nehéz lehet most a La Ligában bíráskodni.
Nagyon gyengén játszott mindenki. Yamalnak alig volt jó megmozdulása, Raphinha kihagyott 2 ziccert és 1 nagy helyzetet
Sczesny, Inigo, Olmo és Pedri dicsérhető, de Inigonak volt egy csúnyán eladott labdája, Olmo eltűnt a végére.
Nálam Pedri a meccs embere. Már nekem is bosszantó, mennyi "góloasszát" pazarolják el. Már lehetne 10-en felül.
Kellene egy támadó.
Sosem értem ezeket a típusú kommenteket, hogy akkor mi szabad legyen egy fórumon a téma, vagy hozzászólás, ha mindenben egyet kell érteni játékossal, edzővel, bíróval, elnökkel? A fű hossza marad és az időjárás kb.
Igen, Olmo teljesen más műfaj.