Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tocy írta:Miért kéne a világ legjobb, leggólerősebb támadóját kitenni a jobbszélre, ezáltal távol helyezni a kaputól, nem kihasználni az óriási passzait, és a ziccert értékesíteni képtelen Villát tenni a helyére? A mi játékrendszerünkben nem hiszem, hogy ez működne...dak900 írta:A megoldás az lenne, ha Messi ismét jobbszélen játszana...és Villa középen!Alexis meg balszélen kaphatna helyet...lehet hülyének néztek, de ez a csapatnak jót tenne!!
(persze kellene pár meccs Villának, főleg Alexisnek, hogy formába jöjjenek) Ez az én véleményem...
Pedig ezt a felállást én is megnézném,hogy Messi mit csinálna szélen:)dak900 írta:A megoldás az lenne, ha Messi ismét jobbszélen játszana...és Villa középen!Alexis meg balszélen kaphatna helyet...lehet hülyének néztek, de ez a csapatnak jót tenne!!
(persze kellene pár meccs Villának, főleg Alexisnek, hogy formába jöjjenek) Ez az én véleményem...
Én is úgy gondolom,h amennyit veszítenénk azzal,h Messi visszakerülne a szélre,nem tudná behozni Villa középen (+ Alexis balon).Tocy írta:Csak Messi ezerszer hasznosabb középen, mint a szélen, közel van a kapuhoz, ahonnan tudja adni a forintos labdáit is a gólok mellett. A szélen egyszerűen nem használnánk ki a világ legjobb játékosát.
Messi még mindig gólerősebb a jobbszélről, mint Villa a balszélről.Tocy írta:Miért kéne a világ legjobb, leggólerősebb támadóját kitenni a jobbszélre, ezáltal távol helyezni a kaputól, nem kihasználni az óriási passzait, és a ziccert értékesíteni képtelen Villát tenni a helyére? A mi játékrendszerünkben nem hiszem, hogy ez működne...dak900 írta:A megoldás az lenne, ha Messi ismét jobbszélen játszana...és Villa középen!Alexis meg balszélen kaphatna helyet...lehet hülyének néztek, de ez a csapatnak jót tenne!!
Miért kéne a világ legjobb, leggólerősebb támadóját kitenni a jobbszélre, ezáltal távol helyezni a kaputól, nem kihasználni az óriási passzait, és a ziccert értékesíteni képtelen Villát tenni a helyére? A mi játékrendszerünkben nem hiszem, hogy ez működne...dak900 írta:A megoldás az lenne, ha Messi ismét jobbszélen játszana...és Villa középen!Alexis meg balszélen kaphatna helyet...lehet hülyének néztek, de ez a csapatnak jót tenne!!
Eleve Silvát kellett volna elhozni Villa helyett.dreamY_Y írta:A City egyik legjobb játékosát elhozni? Felejtsd el.socio66 írta:én nyáron eladnám és hoznék helyette egy igazi szélsőt,leginkább silvát,ha mozdítható.
Ez így van. Sokan csipázzuk őt, nem egy balhés ember. De nem is az emberi oldalával van gond. Guardiola az elkövetkező meccseken fogja bebizonyítani, hogy látja Villa szenvedését, vagy nem. Mert ha továbbra is otthagyja, ahol most játszik, akkor nem változik semmi, de ha vált, akkor bizony lehet még ebből bármi, pozitív fejlődésre gondolok.N7 írta:Én nagyon szeretem Villát(konkrétan a kedvenc játékosom),de be kell látnom,hogy szenved.Már a tekintetén és a mozgásán is látszik,hogy nem érzi magát jól azon a poszton(nem a csapatban,mert Barcelonában imádják)hanem szélen....Igenis akar és Guardiola azért rakja a kezdőbe,mert ő maga is látja és szereti is Villát:)Nem tudom mi a megoldáás,de ez így neki(k) és nekünk nézőknek sem jó,mert azthiszem mindenki nevében mondhatom,hogy David Villa a világ egyik legjobb focistája(volt) és mostanság ez nem mondható el róla...
A másik,hogy én itt az oldalon is aztlátom,hogy szidjátok,de ugyanakkora a szíve mélyén mindeki sajnálja őt:)
A City egyik legjobb játékosát elhozni? Felejtsd el.socio66 írta:én nyáron eladnám és hoznék helyette egy igazi szélsőt,leginkább silvát,ha mozdítható.
Ezzel egyetértek. Sanchez sérülésből jött vissza és sokkal jobban játszik,mint Villa, hiába nem lőtt gólt ő sem.Lionel85 írta:Ahogy írtam, elvesztette saját magában is a hitet. Ne csodálkozzunk, ha így játszik. Pepen csodálkozom, hogy még bízik benne. Csak az a baj, hogy ezzel hátráltatja a csapatot. Jelenleg Villa csak arra jó, hogy 11 emberrel álljunk ki, sokat nem tesz hozzá a játékhoz. Pedig szimpatikus pali, csípem a fejét, de egyszerűen Barcelonában nulla.Sanama írta:Nem is mondtam,hogy 1 meccsen van 10 ziccere
De attól függetlenül,hogy nem középen játszik,még így is van meccsenként 1 ziccere legalább...Valenciában azokat bevágta, itt nem. Emiatt nem Pep a hibás,hogy nem tud megoldani egy helyzetet.
Ahogy írtam, elvesztette saját magában is a hitet. Ne csodálkozzunk, ha így játszik. Pepen csodálkozom, hogy még bízik benne. Csak az a baj, hogy ezzel hátráltatja a csapatot. Jelenleg Villa csak arra jó, hogy 11 emberrel álljunk ki, sokat nem tesz hozzá a játékhoz. Pedig szimpatikus pali, csípem a fejét, de egyszerűen Barcelonában nulla.Sanama írta:Nem is mondtam,hogy 1 meccsen van 10 ziccere
De attól függetlenül,hogy nem középen játszik,még így is van meccsenként 1 ziccere legalább...Valenciában azokat bevágta, itt nem. Emiatt nem Pep a hibás,hogy nem tud megoldani egy helyzetet.
Csak az a baj ezzel, hogy nincs 10 ziccere egy meccsen. Túl nagy arányt adsz meg, még ha csak saccolsz is. Maradjunk 4 vagy 5 ziccerben és akkor még jóindulatú vagyok. Bár neki, a nevéhez mérten ez is édeskevés. Nem világklasszis teljesítmény. Az, hogy messze van a kaputól, igenis Guardiola hibája, bár amilyen gyenge periódusban van, szerintem még az ötösről sem tudna gólt elérni, annyira elvesztette már a hitét saját magában. És már mi, szurkolók sem bízunk már annyira benne. Lehetett látni a Milan ellen, amikor le lett cserélve, hogy ő is tisztában van ezzel, teljesen le van törve. Viszont mi nem a Máltai Szeretetszolgálat vagyunk, mert mire kiimádkozunk egy gólt tőle, addig Madridban elhúznak a tabellán. Teljesítmény kell, amit Villa nem tud nyújtani.Sanama írta:Már többször elmondtam, most írom le utoljára, aki meg akarja érteni az meg fogja.
Villa gyenge, ez tény.Van hogy hetekre, hónapokra eltűnik,oké.
De arra,hogy 10ziccerből 1et képes belőni nem Guardiola, nem a 3 csatáros taktika és nem Messi a felelősek... Egyszerűen nem tud ziccert értékesíteni már jóideje. Ettől kezdve értelmetlen az egész herce hurca körülötte.
Azt is abba kéne hagyni,hogy minden gólja után mondogatjuk,hogy "jaj most majd beindul,csak ez kellett neki" mert nem így van.
Ittléte alatt nem tudok mondani 5-6egymástkövető meccset,ahol ugyanolyan jó formában játszott és lőtte a gólokat. Voltak jó meccsei, voltak fontos góljai,de egy Villatol ez kevés.
Pedronak kéne már egy picivel több time, mert így nagyon meccshiányos lesz.shutterisland írta:arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fogy el a türelem, és mikor lesz a padra vágva.Zolika10 írta:gyenge-gyenge-gyenge...
arra vagyok kíváncsi, hogy mikor fogy el a türelem, és mikor lesz a padra vágva.Zolika10 írta:gyenge-gyenge-gyenge...