Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én se örülnék nekiLos Banditos írta:Barosnak egyre inkább fekszik Franciaország,megint lőtt egy gólt.A P.S.G meg úgy néz ki kifog esni az élvonalból.
Ez azért elég rosszul hangzik,legalábbis nekem![]()
Jól is tettékGame90 írta:Hát nem adtak nekik igazat. Megadták a MU góljátlionel19 írta:Ha már Lille az milyen gól volt amit kaptak?? Sportszerűtlen... alattomos...aljas gól vólt... remélem igazat addnak majd a Lillnek mert igazuk van...
Hát nem adtak nekik igazat. Megadták a MU góljátlionel19 írta:Ha már Lille az milyen gól volt amit kaptak?? Sportszerűtlen... alattomos...aljas gól vólt... remélem igazat addnak majd a Lillnek mert igazuk van...
henry sok olyan golt rugott már h nem várta meg a sipszót....szerintem ez benne van,otthon ugyis rug nekik a man utd vagy 3mat,ugyhogy hiána rinyálnak.lionel19 írta:Ha már Lille az milyen gól volt amit kaptak?? Sportszerűtlen... alattomos...aljas gól vólt... remélem igazat addnak majd a Lillnek mert igazuk van...barca99 írta:Lyon sztem győzni fog otthon, (Roma lőtt otthon kapura, Totti 30-as bombáit leszámítva?) a Lille meg hangolhat akárhogy, nem hinném, hogy az Old Treffordon fordítanak.Game90 írta:Lyon és a Lille jól hangolt a BL-meccsrePSG meg kiesőhelyen van
Ha már Lille az milyen gól volt amit kaptak?? Sportszerűtlen... alattomos...aljas gól vólt... remélem igazat addnak majd a Lillnek mert igazuk van...barca99 írta:Lyon sztem győzni fog otthon, (Roma lőtt otthon kapura, Totti 30-as bombáit leszámítva?) a Lille meg hangolhat akárhogy, nem hinném, hogy az Old Treffordon fordítanak.Game90 írta:Lyon és a Lille jól hangolt a BL-meccsrePSG meg kiesőhelyen van
Lyon sztem győzni fog otthon, (Roma lőtt otthon kapura, Totti 30-as bombáit leszámítva?) a Lille meg hangolhat akárhogy, nem hinném, hogy az Old Treffordon fordítanak.Game90 írta:Lyon és a Lille jól hangolt a BL-meccsrePSG meg kiesőhelyen van
off:köszi,igyekszemGame90 írta:Nézte valaki a PSG - Monaco meccset?
Nagyon jó volt, 4-2-re nyert a PSG. Igaz voltak lesgyanús góljaikLyon pedig ,,csak'' 1-0-ra nyert.
OFF: Raziel jók a képeid
Azt hiszem a 6. lesz zsinórban...Raziel írta:hát remélem hogy elmegy őszintén,nagyon szeretem a lyon-t esélyük van most a BL megnyerésére és ha jól tudom zsinórban az 5.bajnoki cimük felé haladnak
Ja igen, jo h emlitetted az Ágyusokat. Ők is nagy formába vannakGame90 írta:Hát sztem a Pool nincs formában. Jó, verte a Chelseat, de előtte az Arsenal kiejtette őket két kupábólLG írta:Hát most a Lyon sincs formábanA nagy csapatok közül monyuk a Pool, Valencia, Mu vannak formában + Inter-de ők nem kicsit
Kicsit túlzok,de jóformán a Lyonnak már nem is kell formában lennie,amit a hazája bajnokságát illetiGame90 írta:Hát sztem a Pool nincs formában. Jó, verte a Chelseat, de előtte az Arsenal kiejtette őket két kupábólLG írta:Hát most a Lyon sincs formábanA nagy csapatok közül monyuk a Pool, Valencia, Mu vannak formában + Inter-de ők nem kicsit
Hát sztem a Pool nincs formában. Jó, verte a Chelseat, de előtte az Arsenal kiejtette őket két kupábólLG írta:Hát most a Lyon sincs formábanA nagy csapatok közül monyuk a Pool, Valencia, Mu vannak formában + Inter-de ők nem kicsit