Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát szntem ha van olyan,h magabiztosan várhatjuk, akkor az ebben az időszakban van, akár mit is csinál ma a madrid. sajnálom azért,h nem a legerősebb madrid jön majd, mert egy ilyen formában lévő BARCA és egy jó madrid, felejthetetlen nagy meccset tolna...bár így se lesz hétköznapi az tuti.mr. írta:Hát remélem hogy ikszel vagy kikap a real mert akkor nyerek egy kis pénzt és magabiztosan várhatnánk a Classico-t!andris871120 írta:Az a meccs is hasonló eredménnyel fog zárulni mint a tegnapi. Ma ikszel a real.
66,7% kellnorbert55 írta:Elkezdődött a szavazás a Realnál!Itt is 60% kell a leváltáshoz?És ha távozik az elnökség akk nemtudnak igazolni sem a télen ugye?
Hát remélem hogy ikszel vagy kikap a real mert akkor nyerek egy kis pénzt és magabiztosan várhatnánk a Classico-t!andris871120 írta:Az a meccs is hasonló eredménnyel fog zárulni mint a tegnapi. Ma ikszel a real.
Abban igazad van,h az eddigi szezonban nyoma sincs a könnyelműségnek,abszolút koncentráltan játszunk minden ellenféllel szemben.Ez a nyerő módszer,mert ha nem szállunk el magunktól,akkor nem marad esélye senkinek,h megfogjon minket.Pep is ezt hangsúlyozza minden egyes nyilatkozatában.Én örülök neki,h a fórumerek nagyon nagy többsége is ugyanígy tesz.Az,h visszafogottan nyilvánul meg sok kollega,a földön maradva,higgadtan,óvatosan,nem egyenlő azzal,h tele van a gatya.Sztem azért,mert nem írkáljuk,h simán összecsomagoljuk a reált,meg sok nullára lenyomjuk őket,még ugyanúgy bízik mindenki a csapatban,csak esetleg figyelembe vesszük,h ez a meccs is 0:0ról indul és nem számít az EL CLASICÓn a pillanatnyi állás.Ez több,mint egy meccs.A riválisnál nem kis gondok vannak (csak ne szűnjön!McLovin írta:Na jó, nálam itt telt be a pohár. SZTETEK EDDIG MIT CSINÁLTUNK??? Két lábbal a földön játszunk állandóan, lesz*rják, hogy a madrid jön e vagy az Osasuna, ugyanúgy, higgadtan játszanak!!!! Egyik meccsen se volt még "hű de laza vagyok" játék. Lehet, hogy volt, de Guardiola tökös gyerek, és megmondja a tutit mindig.albicelesteX írta:Az eddigi eredményektől függetlenül Én is tartok a meccstől mivel a madriddal kell játszani és szerintem egy presztizs meccs lesz úgy nekik mint nekünk is!Szóval azért kétlábbal kell játszani a földön a Camp Nou-ban 13-án!!!
Fejjezétek már be ezt az "nagyon kell figyelnünk, mert a madrid jön" szöveget, mert ha nem vettétek volna észre, már 4 hónapja ezt csináljuk! Teleírjátok ezekkel a fórumot, rettentően unalmas olvasni ezeket az ismételt maszlagokat. Egy vki elkezdi, a többi meg bizonygatja, hogy hú, ha, ez igen, így van...
Egy Benidromra is ugyanúgy figyeltünk, mint a többi meccsre, csak a B keret ment fel a pályára, ezért lett 2x1:0-s győzelem...
ui.: marhára nem tartok a meccstől, 4:0-ás szép nagy pofont fog kapni a madrid. Megmondtam a 3:0-t a Sevillánál, és a 4:0-t a Valenciánál. Kicsit jobban kéne bízni a csapatban, és ne telesz*rni a gatyákat... Kösz hogy olvastátok...
Pártolói közgyűlés.norbert55 írta:Most a Realnál mi ez az egész cirkusz?Vmi bizalmi szavazásféle van?
6 bajnoki meccsen 4 gól, illetve összesen 12 meccsen 10 gól.RvN mennyi gólt rúgott eddig, és hány meccsen?
Igen, játszhat.Higany játszhat azthiszem. Sőt biztos, mivel már most is keretben van a Sevilla ellen.
Meg Higu és Nisty, a két gólvágónk.Igazából két ember fog nagyon hiányozni: Diarra és Pepe
mert más választásuk nincsen, vagy beállnak védekezni, kihúzzák egy egygólos vereséggel, esetleg ixel ha szerencséjük van, vagy kitámadnak és kapnak 5-öt.Miért játszana a madrid bunkerfocit?
Na jó, nálam itt telt be a pohár. SZTETEK EDDIG MIT CSINÁLTUNK??? Két lábbal a földön játszunk állandóan, lesz*rják, hogy a madrid jön e vagy az Osasuna, ugyanúgy, higgadtan játszanak!!!! Egyik meccsen se volt még "hű de laza vagyok" játék. Lehet, hogy volt, de Guardiola tökös gyerek, és megmondja a tutit mindig.albicelesteX írta:Az eddigi eredményektől függetlenül Én is tartok a meccstől mivel a madriddal kell játszani és szerintem egy presztizs meccs lesz úgy nekik mint nekünk is!Szóval azért kétlábbal kell játszani a földön a Camp Nou-ban 13-án!!!
Azért az kicsit más hogy mi szorítjuk oda őket vagy ők nem akarnak kijönni onnan és szerintem a madridra a 2. lesz igaz (meg az 1. is)noname írta:MAdrid ide vagy oda, tutira bunkerfocit fognak játszani, még ha ne is szándékosan.A Valencia se bunkerfocit akart, aztán mégig szinte ki se jutottak első órában a saját térfelükről.![]()
Ha a Real úgy megy ki a pályára h nem játszik bunkerfocit, akkor is ha ugyanígy játszunk ellenük kb negyedóra után nem lesz választásuk mint visszaállni védekezni.
Bár nem tőlem kérdezted, én is válaszolnék rá.MQuC írta:De jó... miért gondolod LG, hogy bunkerfocit fognak játszani?? Ez azért erős feltételezés, nem "TUTI" .
Azért mégis csak a Madridról beszélünk... Na mind1, csak megjegyeztem