Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért rúgott a sevilla 2 kapufát meg hagyott ki 2 ziccert ill. rúgott 1-2 db szerencsés gólt a real? Kétlem....Bob_Marley írta:Továbbra is mondom, hogy mennyit ér, hogy fizikailag ki milyen. Meglehet nézni a Real megint bedarálta az ellenfelét. Voltak bőven lehetőségei a Sevillának ziccerre is, de kegyetlen milyen jók erőben.

A kispad szerintem kulcsfontosságú volt idén, náluk a tartalékos csapat majdnem ugyanazt tudja hozni, amit a legerősebb 11, nálunk meg pl. Iniesta sérülésénél összeomlott a középpálya.Kovbal88 írta:Nem gondolnám, hogy Zidane, olyan hú de nagyon jó edző lenne. Mondjuk azt, hogy a fejét nemcsak gondolkodásra használja, látsd Materazi esete. Viszont remekül motiválja őket, és a keretünk is nagyon mély és minőségi. James, Isco Kovacic kispad és szerintem erőlétileg és mentálisan is nagyon egybe vannak.
Jövőre lépni kell, ha fel akarjuk venni velük a versenyt, mindenképpen két használható középpályás egy jobbhátvéd vagy kettő egy kezdő képességű középhátvéd se ártana és egy olyan edző, akivel taktikailag is feltudjuk venni a versenyt a nagycsapatokkal. Mert a tehetség az megvan, de a taktika mindig is hiányzott a Barcából.
cserepadon: Casilla, Benzema, Casemiro, Coentrao, Lucas, Modric, IscoNero. írta:Navas, Danilo, Varane, Ramos, Nacho, Kovacic, Kroos, Asensio, James, Ronaldo, Morata.
Vannak hiányzók.... Imádkozzunk. Utolsó sanszunk, döntetlen se jó.
Én aláírnám a döntetlent azért...Nero. írta:Navas, Danilo, Varane, Ramos, Nacho, Kovacic, Kroos, Asensio, James, Ronaldo, Morata.
Vannak hiányzók.... Imádkozzunk. Utolsó sanszunk, döntetlen se jó.

Ott voltál a helyszínen?ferninho írta: Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...
Csak aztán kicsit túltolták és csúnya lett a vége, de azt mondtam akkor is, így ki lehet kapni, még ha butaság is volt ennyire kitámadni, de vitte előre őket az amiért ennyire jó az idei Madrid, ezért meg nem tudtam sokáig mérges lenni rájuk.
Ez szerintem teljesen természetes. Real drukkerként bennem is ez maradna meg a meccsből, Barca szurkolóként pedig benned is az utolsó ~másodperces győzelem, Messi és a többi.ferninho írta: Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...
Csak aztán kicsit túltolták és csúnya lett a vége, de azt mondtam akkor is, így ki lehet kapni, még ha butaság is volt ennyire kitámadni, de vitte előre őket az amiért ennyire jó az idei Madrid, ezért meg nem tudtam sokáig mérges lenni rájuk.
Így van, két fantasztikus sikert élhettünk meg a szezonban, két nem akármilyen mérkőzésen. Mind a kettő a hitet és reményt adta vissza, az egyik a BL-ben, a másik a bajnokságban és még csak hasonlót sem élhettünk át mostanában. A katarzis mely mind két meccsen, dramaturgiai szempontból is a legjobbkor, a legtökéletesebb időpontban érkezett, pozitívvá teszi számomra ezt a szezont és kellemes emlékeket fog felhozni bennem még akkor is, ha semmit sem nyerünk.palesz77 írta:A meccsek utáni eufóriát se veszi el tőled már senki. Én örülök a PSG elleni csodának is, még ha "semmire se mentünk vele" végül.
Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...Messias2 írta:Hát, nem tudom.Nero. írta: Nem rossz video, de lehet hogy pont annyit ért ez az este mint a PSG elleni...
Szerintem azért az összes ottlévő madridi agyába vésődött az a kép, amikor Messi mutatja, hogy ki is a főnök.
Hát, nem tudom.Nero. írta: Nem rossz video, de lehet hogy pont annyit ért ez az este mint a PSG elleni...
Nem rossz video, de lehet hogy pont annyit ért ez az este mint a PSG elleni...Messias2 írta:El Clasico 2017 - The Movie
Áthoztam, Real meccsről itt beszéljetek inkább.Kovbal88 írta:Már vezet is a Real nem tudom, hogy van az hogy már az elején rögtön rúgnak egy gólt?
Nem idegesítem magamat ez a bajnokság, szinte biztos hogy elment, de így nagyon igazságtalan ez a bónusz meccs.