Kovbal88 írta:Nem gondolnám, hogy Zidane, olyan hú de nagyon jó edző lenne. Mondjuk azt, hogy a fejét nemcsak gondolkodásra használja, látsd Materazi esete. Viszont remekül motiválja őket, és a keretünk is nagyon mély és minőségi. James, Isco Kovacic kispad és szerintem erőlétileg és mentálisan is nagyon egybe vannak.
Jövőre lépni kell, ha fel akarjuk venni velük a versenyt, mindenképpen két használható középpályás egy jobbhátvéd vagy kettő egy kezdő képességű középhátvéd se ártana és egy olyan edző, akivel taktikailag is feltudjuk venni a versenyt a nagycsapatokkal. Mert a tehetség az megvan, de a taktika mindig is hiányzott a Barcából.
A kispad szerintem kulcsfontosságú volt idén, náluk a tartalékos csapat majdnem ugyanazt tudja hozni, amit a legerősebb 11, nálunk meg pl. Iniesta sérülésénél összeomlott a középpálya.
Egyébként számomra a bajnokság elvesztése (már ha elveszítjük) nem akkora gáz, 3 ponttal lemaradni egy jó, és nagyon motivált Realtól szvsz vállalható. Engem inkább az zavar, hogy a Juventus ellen esélyünk sem volt, és a PSG-n sem megyünk tovább, ha a visszavágón nem teli gyatyával jön ki az ellenfél. Félreértés ne essék, nem azt várom el, hogy minden évben BL-t nyerjünk, mert az nyilván irreális, de azt igen, hogy legyünk versenyképesek, és idén szvsz nem voltunk azok, még gólt sem tudtunk rúgni az olaszoknak.