La Liga / Copa del Rey
ez van, pontosan ahogy Farkas Norbi mondta...
Elnézéstkérek, nem nézem a meccset csak livescore-on követem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.04.26. 20:50:44-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
elképesztő mien szánalmasan itél fortuna mostanában a madridnak ...

Komolyan mondom elképesztő amit itt néhány ember művel. Térjetek már észhez ezt a Seviilát othon mi is simán oktattuk.Már akkor látszott, h a védekezésük csapnivaló, és ma ezt bizonyítják is. Na ezt a csapatot szívatja a Madrid. Mi nem a Sevilla vagyunk. Ha mégis kikapnánk Madridban, nekik akkor is van vissza három nehéz meccsük idegenben, ebből kettő rangadó. Valamelyiket nem fogják tudni hozni.
MINDEN CSAK RAJTUNK MÚLIK!
MINDEN CSAK RAJTUNK MÚLIK!
2-3MichaaBee írta: 1-3 a Madridnak, úgyhogy nem nagyon lesz elég az 1 gól...

A 3.-at, ha nem kapják be most 2-2, de jó lenne...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.04.26. 20:46:51-kor.
Fabiano 4 meccsen 6 góóólt lőtt a Madridnak 

1-3 a Madridnak, úgyhogy nem nagyon lesz elég az 1 gól...Caesarka írta:1 is elég, csak mihamarabb rámolják be, hogy nyugiba legyen itt mindenki!
H a t t r i c k
Ha a Valencia úgy áll hozzá a mecccshez, ahogy ellenünk esélyük sincs.
De kár is ezzel foglalkozni, hisz addigra már 7 pont előnyünk lesz.
Könyörögve kérek mindenkit ne sírjatok már, hogy megver minket a rejál mádrid, "ESÉLYÜK SINCS"

De kár is ezzel foglalkozni, hisz addigra már 7 pont előnyünk lesz.

Könyörögve kérek mindenkit ne sírjatok már, hogy megver minket a rejál mádrid, "ESÉLYÜK SINCS"

-
- Entrenador del Barça
Hat szerintem nem lesz meg de ne legyen igazamCaesarka írta:1 is elég, csak mihamarabb rámolják be, hogy nyugiba legyen itt mindenki!lionelfan írta:Még szór 2-őt a Sevilla és kész! Ezért akartam már Capelt az elejétől fogva a pályán látni!

Viszont a jó nép a látványos győzelmet szereti.Sanama írta:Nem a látványra adnak pontot,hanem győzelemre

A sorsolásról is meg van a véleményem... Melyik barom talál ki olyat, hogy az összes csapat sorban játszon mind a 4-5 erősebb csapattal? Az meg, hogy a Madrid mindig azzal játszik, akit mi lefárasztottunk múlthéten

H a t t r i c k
- Caesarka
- Jugador del Barça
1 is elég, csak mihamarabb rámolják be, hogy nyugiba legyen itt mindenki!lionelfan írta:Még szór 2-őt a Sevilla és kész! Ezért akartam már Capelt az elejétől fogva a pályán látni!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

Még szór 2-őt a Sevilla és kész! Ezért akartam már Capelt az elejétől fogva a pályán látni!
Így van!gekkodan írta:Nem kéne fikázni a Madridot, nyilván nem véletlen, hogy nyernek és jönnek ránk, ennyi mázli nincs. Eredményesek, kész.
Még egyszer mondom: ha elbukjuk a ligát, senki, de senki másnak nem köszönhetjük, csak saját magunknak.
Ennyi.
Realt meg kell verni,és újra 7pont a különbség!
Nem a látványra adnak pontot,hanem győzelemre

Egy percig sem agódom a Barca végső győzelmén de jobban szeretem látni hogy az elelnfél nem liheg a nyakunkba. Am még ne temessétek a Sevillat amekkora mákos a MArgit ekkora mákos lehet a Sevilla is.
nah végre vmi! hajrá Sevilla!!!
Szerintem még össze lehet kaparni 6 v. 9 pont előnyt.Varga Tamás írta:Még nem, utánunk való meccsen fognak, idegenben. Meg a Villarrealhoz is mennek.bali 15 írta:Ha a Real fogja nyerni ezt a szezont akkor én ezentúl csak az Apertúrát vagy a Brazil bajnokságot fogom nézni.
Megismétlem a kérdést: TALÁLKOZOTT A REAL MÁR A VALENCIÁVAL?
Egyszerűbb itt megkérdezni 6x, mint beírni gugliba, hogy spanyol liga, rákattintani az első linkre és megnézni...bali 15 írta:Na végre ezt akartam tudni hogy találkoznak ők e még a Valenciával.
H a t t r i c k
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Még nem, utánunk való meccsen fognak, idegenben. Meg a Villarrealhoz is mennek.bali 15 írta:Ha a Real fogja nyerni ezt a szezont akkor én ezentúl csak az Apertúrát vagy a Brazil bajnokságot fogom nézni.
Megismétlem a kérdést: TALÁLKOZOTT A REAL MÁR A VALENCIÁVAL?

-
- Director del Fútbol
Nem kéne fikázni a Madridot, nyilván nem véletlen, hogy nyernek és jönnek ránk, ennyi mázli nincs. Eredményesek, kész.
Még egyszer mondom: ha elbukjuk a ligát, senki, de senki másnak nem köszönhetjük, csak saját magunknak.
Ennyi.
Ennyi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Na végre ezt akartam tudni hogy találkoznak ők e még a Valenciával.Cali írta:Hihetetlen itt pár ember!
Mi az, hogy elúszott a bajnokság? Azért mert a Real elver egy ilyen [auto_cenzúra] Sevillát, akiket mi is lealáztunk 4 - 0-ra?
Majd esetleg akkor beszéljünk, már arról, hogy elúszott a bajnokság, ha a Classicon porig alázzák a csapatunkat. És abban biztos vagyok, hogy ez nem fog megtörténni! Legyünk már egy kicsit optimistábbak a saját csapatunkkal szemben.
Mennek még ők is a [auto_cenzúra] Valenciához, akik, ha megtartják a formájukat simán verik otthon a Madridot.
Elnézést a dúrva kifejezésekért...