brazilfan írta: ↑2025.03.02. 19:40:55
Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, a meccsfelvezetőben említett intenzizás-párharcból így nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
Nehéz reálisan értékelni ezt a meccset, de emberhátrány ide vagy oda ennyire azért durva ledominálni az ellenfelet. Tek helyett oda lehetett volna állítani egy villanypóznát is. Ugyanakkor tetszett, hogy 2:0-nál nem álltunk le félpályán passzolgatni és lepörgetni a meccset, hanem végig gólratörően játszottunk és négy gólt lőni, mikor az ellenfél egész meccsen 17-18 méteren belül védekezik jó teljesítmény. Bár ha még kellett volna biztosan el tudnak rámolni párat, főleg ha fent marad a Pedri-Olmo-Raphinha trió.
Yamal egyértelműen a gól miatt maradt a pályán nagy kár hogy nem akar összejönni, remélem nem görcsöl nagyon rá. Voltak szép megoldásai a második félidőben is, viszont akkor már a baszkok arra mentek, hogy ne kapjanak egy hetest, így pedig nagyon nehéz bármit is csinálni.
Többször megnézném Olmot Lewy helyén, a boxon belül is nagyon él és ami feltűnő, hogy nagyon higgadt, nem kapkod/lövi bele a blokkba, mindig megtalálja a legjobb megoldást. Élvezet nézni a játékát.
A legfontosabb viszont, hogy megvan a 3 pont és ezzel kicsit sikerült leszakítani a Realt, egy bukóval nem tudnak beelőzni minket.
Szerintem büszkék lehetünk a csapatra, idén nagyon elkapták a fonalat, 12 győzelem 3 döntetlen, plusz 36-os gólkülönbséggel, a bajnokságban is úgy tűnik sikerült kilábalni a hullámvölgyből. Remélem minél tovább kitart ez a forma.