Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nem sok válogatottról mondható el, hogy nemcsak nyerni és valahogy továbbjutni, de játszani is akarnak. Tanítani való, ahogyan Rodri és Fabian kézben tartja a középpályát, de azt, ahogyan a két fiatal az állandó mozgással megbontja a védőfalat, tanítani se nagyon lehet.ElBartimaeus írta: ↑2024.06.30. 23:21:42A spanyolok még mindig nagyon erősnek tűnnek és nem csak a két csodagyerekre gondolok, vagy a 30 fölötti lövésre egy kiscsapat ellen, hanem arra, hogy gyakorlatilag minden meccset olyan szinten dominálnak eddig, másodpercekig tud a labda az ellenfélnél lenni. Georgia szerintem az egyik legszebben és hatékonyabban kontrázó csapat volt az eb-n, okoztak is melegebb pillanatokat, de igazából sose kellett volna, hogy veszélyben legyen a kapu. És mindezek mellett helyzetek sorozatát tudják kialakítani, nagyon jók az elmozgások és sokszor találják meg az üres embert. Egyedül Moratától kapok ágyvérzést, gyenge labdával, lassú, elakadnak rajta a támadások, most nem is rémlik, hogy bármikor is helyzetbe került volna.

Nem vagy elég gyors, láttam, amit láttam

valóban írtam, de gyorsan átfogalmaztam, gondolom @Davi figyelmét elkerülte, vagy pont egyszerre szerkesztettem ő meg reagált.
davi10 írta: ↑2024.06.30. 21:48:35Rodri top. Mikor jár le a szerződése?
Nico is tetszetős, de a gól nem akar összejönni.
Morata meg nagyon gyenge, ennél még a mi cápánk is többet hozna szerintem.
@csaba ha a 45 perc alatt 16 lövést megeresztő spanyolok nézhetetlenek, akkor az angolokra mit mondasz?
De amúgy viccen kívül, szerinted, szerintetek melyik válogatott a legmeggyőzőbb?
Átírtam már a kommentem mielőtt írtál, direkt emiatt. Átfogalmaztam, mire gondolok.davi10 írta: ↑2024.06.30. 21:48:35Rodri top. Mikor jár le a szerződése?
Nico is tetszetős, de a gól nem akar összejönni.
Morata meg nagyon gyenge, ennél még a mi cápánk is többet hozna szerintem.
@csaba ha a 45 perc alatt 16 lövést megeresztő spanyolok nézhetetlenek, akkor az angolokra mit mondasz?
De amúgy viccen kívül, szerinted, szerintetek melyik válogatott a legmeggyőzőbb?

Max a posztján.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 21:40:48Asszem a mai nap sem fog engem megingatni abban a hitben, hogy Rodri a legjobb játékos a világon. Legjobb vkp, nagy gólok szerzője, a világ legjobb csapatának legkihagyhatatlanabb játékosa, és egy top válogatott legkihagyhatatlanabb játékosa, aki mellett mindenki jobb játékos. Pazar lövés rosszabbik lábbal megint.