Ez is jogos, mondjuk normális csapattal még nem találkoztunk
Juve: 3-0, 0-0
Atletico: 1-0, 1-1
Real Madrid: 0-3
Chelsea 1-1 (vendégbe)
Normális esetben ennek a Chelseanek ilyen szituban neki kéne esni, mint hülyegyerek az anyjának...szerintem.
Továbbjutásra állunk, nekik kell jönniük, ha kitámadnak akkor sokkal sebezhetőbbek hátul. Miért kéne nekik esni? Kiknek estünk neki idén? Szokásos türelemjáték lesz, félidő 0-0al és az ellenfél kifárasztása lesz a fő célpont.
Ter Stegen-SR-Piqué-Umtiti-Alba-Gomes-Rakitic-Busquets-Paulinho-Messi-Suarez kezdő lesz szerintem, Iniestával a padon.
Amúgy annak ellenére hogy egy ilyen "gyáva, védekező kiscsapat" lettünk érdekes módon miénk a legtöbb gól a Ligában, de ami igazán ehhez a topichoz kapcsolódik., hogy idén eddig összesen 2 gólt kaptunk a BLben. Ugye az egyik az a görögök ellen benyelt szöglet volt a 90.ben 3-0nál amikor már senki nem figyelt, a másik meg a legutóbbi William lövés ami 20/19szer elakad valakin. Ezzel a 2vel miénk a legkevesebb kapott gól, a labdabirtoklási statisztikát is mi vezetjük.
Gólokban elmaradunk mert nekünk csak 10 van, (Liverpool 28, PSG 26, Real 20, City-Bayern 18, Chelsea 17), de ezek a csapatok nyelték is a gólokat rendesen.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”