Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz az info-t!Enrique írta:A holnapi szuperkupa meccs streamje: (22.00-kor kezdünk, jobb lesz előtte már beüzemelni az adást. Jó esetben menni fog.)
[url=ppstream://hwmj3fnjme6ycokoapmt3ge5qub5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/FUN74ZQGJHQIPE73Q72CMK4EOGPPWTR7]K A T T - (Ppstream progi kell hozzá!)[/url]
tudom hogy hüle kérdés,de a pplive az miazaz?Drigo írta:Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!
a spanyol szuperkupa meccset adja valamelyik adó? tudtok vmi infót?
Én azért még reménykedemDrigo írta:Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!
Valamelyik biztos.Magyar adó valószínűleg nem.Nézegesd a pplive-ot, ott biztos találsz olyat, amin nézheted.El Payaso írta:Üdv emberek!
Ha jól emlékszem,az M1 adja.gentdelbarca írta:Én annyit tudok, hogy augusztus 24.én lesz 18:00kor Monacoban! Az Eurosport szokta adni, az előbb nézegettem a műsorát, de nem láttam a programban! De addig még betehetik!robertfcb írta:Tudja valaki hogy adja -e valamelyik csatora a BL sorsolást?
Én annyit tudok, hogy augusztus 24.én lesz 18:00kor Monacoban! Az Eurosport szokta adni, az előbb nézegettem a műsorát, de nem láttam a programban! De addig még betehetik!robertfcb írta:Tudja valaki hogy adja -e valamelyik csatora a BL sorsolást?